emilia och victoria här

hej allihopa

Vi sitter här hos emilia och fixar oss litegranna, vi ska strax möta upp winta, bibbi och sofia som är hemma hos sofia. vi ska förmodligen festaaaa och ha en MASSA kuuuul, som vanligt. idag har vart en lite galen dag för oss, alltså emila och vickan, vi har råkat ut för lite trubbel, mer berättar vi sen, för nu drar vi ut!
PÖSSSSSSSSS på er sexy's.


Everybody loves our blog ;D


Victoria: drar iväg för att käka snart med min tvillingsyster.

Tjenamors

Vaknade för en stund sen, har inte fått sådär jättemycket sömn.. Ska snart upp och börja fixa mig lite snabbt och sen dra och äta med min kära twin Emilia. Mår jätte illa så egentligen orkar jag inte äta någonting alls, men vi får se om jag känner likadant om en stund. Vilket jag tror att jag kommer göra. Hur som helst, ligger och lyssnar på Britney Spears just nu, o de gör mig alltid på bättre humör :)
Idag är det ju Halloween! Herregud, något måste vi ju hitta på! Aja, vad det blir är inte bestämt, men en sak man kan räkna med är att det kommer bli galet, haha.
Här kommer några bilder och en video från häromdagen

När jag va o bowla med klassen. Nästan alla



   













Nevena och Emilia - okq8. Mötte dom efter bowlingen






Haha, Zeid ville ta foto bredvid polisen x)


Emilia och Lue



Haha han undrade vad jag skulle göra med bilden











Nu måste jag börja fixa mig, PUSS.

Drar nu!

Hejdå, ska dra och träna vi hörs :)
Ska bara ladda ner lite låtar.
Kramar Camila <3

Åkershov här kommer jag -.-



Victoria: Galen dag

Hej bloggen

Den här dagen har varit galen, otroligt mycket som hänt. Både bra och dåligt. Inte för att det inte händer oerhört mycket varje dag, det här lovet har varit så händelserikt. Men iaf, allt löser sig nog förhoppningsvis. Ligger i sängen nu och ska försöka somna. Är inte sådär jätte trött men måste försöka somna ändå.
OCH FÖRRESTEN SÅ LJUGER WINTA, HON HAR INTE ALLS VART UTE VARJE DAG, IAF INTE MED OSS, FÖR HON ÄR EN SVIKARE! Bara så ni vet kära bloggläsare. Men hon e bra ändå.

Aja, ska försöka sova nu. Bilder och videos från några av de senaste dagarna kommer imorn. Godnatt!


Just nu


Tungpiercingen jag köpte idag för jag råka typ bita sönder en av kulorna jag hade innan


PUSSSSSS och GODNATT !

Sofia här

Heey, är skit trött så ska nog snart lägga mig tror ja och titta lite på film..
Typ runt 8 så mötte jag upp Ereeg och lämnade lite saker till henne, sen skrev winta att vi skulle komma till hennen en stund så vi gick och möte henne, som hon skrev i inlägget tidigare så pratade vi om balen haha, sen va ja hemma typ klockan 9 och då tittade jag lite på idol.. haha aja men vi tog en bild som ja tänkte lägga in :



Ha en fortsatt trevlig dag, good night


WINTA : klippa bankkort??!?!?????

Heeeeeej.. har inte hunnit /kunnat / orkat skriva under hela den här veckan.. ska berätta kort va jag gjorde igår.. Igår va jag tvungen att passa min lillebror som va förskyld, hade egentligen tänkt att träffa en kompis men nejnej så blev det inte.. ingen var hemma då var ja tvungen att stanna hemma! Lika bra det,  har varit ute med kompisar nästan varje dag sen höstlovet börja så jag tog det lungt heeeela dan, det var skönt! mot kvällen så snackade jag med Sofia,hahaha och vi tänkte dra ner till Ica och köpa nånting gottt. Men min pappa kom hem fööör sent så då orkade ja inte haha skulle ändå inte ha fått -.- sååå sofia drog ner till ica själv haha men jag gjorde henne sällskap via telefonen ;)  eeeeefter det satt jag och kollade på film.. myskväll för mig själv hähä :)

Idag var jag tvungen att vakna kl halv 9 :/ .. jag och mamma gick ner till vårdcentralen där jag fick en spruta i armen.. Hahaha jag drog tillbaks min arm flera gåger tills jag bestämde mig för att ta sprutan för mitt eget bästa haha.. FUUUCK vad ont det gjorde asså elr  bara när hon stack in nålen i min arm då kände jag smärtan hahahah.. smärta o smärta men det gjorde lite ont hehehe..  Efteråt så hade jag tänkt att köpa lite kläder och det gjorde jag men LITE blev det inte.. min ekonomi sjunnnnnker  så grovt på grund av mitt fuckiiiing bankkort.. hahahahah !!

på kvällen så var jag hemma hos min granne som fyllde år , där åt jag gooood mat och baklava så jävla GOTT!! , efter det så mötte jag Ereeg och Sofia som kom förbi mitt hus. Vi stod och snackade om allt fast mest om Balen som blev såååååå  LYCKAD !!!!!!!!! vad kan man säga mer? Vår Bal blev MEEEER än bara perfekt :D  
Nevena, Jag, Sofia, Ereeg, Vicky, Gamze :)

Nevena, Jag, Sofia, Ereeg, Vicky, Gamze :)    Inte alla.


Victoria: Bowling med klasskompisarna snart

Hejsan sötisar

Sitter och här och dricker té, ska strax börja fixa mig inför en bowlingskväll med klasskompisarna på Heron. Kul va? :D Saknar faktiskt dom där små fisisarna, är ju typ van att se dom varje dag nu. Aja, kul ska det iaf bli!
Efter bowlingen ska jag möta Emilia och Nevena, sen så drar vi nog till stan. Får se vad vi hittar på.

Nu måste jag iaf börja röra på mig så att jag inte blir sen (som vanligt), måste faktiskt gå hemifrån om 45 minuter för att möta resten klockan 6 i Skärholmen!
Puss! :)


Grekland 09


åh saknar

Linda och Jag

Kusin och jag

Byn



Jag, Despina och Farfar ;)



hahah



Sådär haha blev kanske lite mycket(som vanligt)
ha de bra!
/ Sofia

blä blä blä

Hejsan bloggen..igen..
Jag ska snart gå ut och träffa en massa vänner.. tummen upp för det =)
Tänkte att jag skulle slänga in en "dagens outfit" innan jag nu går!



sådär jaaaaaaaa.. nu ska jag gååååååå


pusssss och kram skumbanananananan

/ BIBBI


victoria kommer du ihåg?

Kolla vad jag hittade här hemma!
Det fina hemgjorda armbandet fick jag av Victoria för 4 år sedan!
Att den finns kvar efter alla dessa år!
Den är visserligen helt rutten och stinker skit, men sak samma tänker ändå ha på mig den.
Jag får upp massor av minnen bara att kolla på den, och det är minnen jag vill bli påmind om.

Det var allt jag hade och säga!


ses senare gott folk!

/ BIBBI


Besöksrekord igår



Wohooo, besöksrekord igår! Hoppas att ni som hittat hit stannar och fortsätter läsa vår blogg.
(Det pekar neråt idag eftersom att klockan bara är 16.00)

PUSS! :)

Victoria: Igår

Godmorgon babes. Vaknade precis precis, för kanske.. 30 sekunder sedan. Är skit trött, men kan inte somna om! :(
Hur som helst, skulle skrivit ett inlägg igår egentligen men det gick inte o gå in på blogg.se.. Jävla bajsmos.
Men men, igår slutade med en mysig hemmakväll. Vi gick inte ut tråkigt nog, men det var ändå skönt att stanna hemma för en gångs skull, och bara ta det lugnt. Kände mig som en gående zoombi hela dan igår, så det var nog lika bra det.
Jag och systern min drog istället och hyrde film och köpte en massa onyttigheter :D Här får ni lite bilder från igår:

Dessa två hyrde vi, Supersugen och Bröllops duellen. Kom senare på att jag sett den sistnämnda :P trodde inte det när vi först hyrde den.


Chips & dip, godis och såklart Fanta♥ hihi


Och det här såg vi i affären, töntiga som vi är och tråkigt som vi hade, var vi bara tvungna att köpa sånahär fejk tatueringar, det var så längesen! Haha =D


Såhär blev iaf resulatet. Satte en över och en under min riktiga tatuering. Visst blev de coolt? =D


Vi körde ansiktsmaskar också. Den vi använde var av gele, och den var typ rosa/röd, så det syns knappt att jag har en ansiktsmask på, de ser mer glänsigt ut! Här har jag iaf absolut noooo make-up på, helt trött o sliten :P
 

Ja det var nog allt, nu ska jag fortsätta att ligga och kolla på Bröllops Duellen som jag somnade medans jag kollade på igår. Kanske somnar till den idag med, för jag är så himla trött.
Aja, ni får ha det bra sweetiepies =D
xoxo

HUMOR


HAHAHAHAHAHAHA FUNNYYYYYY OR WHAAAT!? Det kallar jag humor xD

Victoria: drar ut och möter Emilia snart

Hellooo sötnosar

Igår var galet är allt jag säger och idag har jag ingen aning om vad som händer för min och Emilias del, det ända jag vet för nu är att jag ska möta Emilia i Skärholmen om cirkuspirkus 40 minuter för att äta. Känner mig heeeeeeeeeelt trött och sliten idag, ont i kroppen och huvudet, har inte ätit något på hela dan, så lite mat i magen skulle inte sitta helt fel. Nu måste jag iaf börja röra på mig så att jag inte kommer sent!
Puss på er.



Emilia

Hejsan kära homosapiens! Igår så var det ju tänkt att vi skulle bowla eller biljarda MEN haha inget av det blev det, för att TRÖGA Pierre skulle käka och alla vi sitter där och väntar på han och han satt typ och käka i 545434566354 miljarder år! Hahah Iaallafall vi hade skit roligt igår! Efter att vi varit i herre så drog vi till skolan och typ satt där och chillpillade! Hahhaha alltså Lue och Vicke är värsta galningarna sprang efter varandra som riktigt indiander och Lue typ ramlade flera ggr och jag fick aldrig med det på film för min mobil är en anning trög och massa annat hände också men får inte säga typ av Victoria hahah MES, jag säger bah SCHHHHH-.- Iaallafall vi hade skit kuul tills det att vi skulle hem. QNAASSZE säger jag bara men det löser väl sig hoppas jag:D Idag har vi typ inga planer men det kommer väl något senare mot kvällen hoppas jag:D!

JUSTE MÅSTE AVSLÖJA EN HEMLIGHET SOM ÄR SKIT ROOOOLIG!
HAHHAHAHAHAH!
Minns ni när Victoria skrev ett inlägg om vem Lue och Hone var och hur vi kände dom eller vad fan det var för någon Maria Söderberg undrade.. Det var LUUUUEE OCH HOONNNE HAHAHHA skiit dåligggga alltså som var den där ''Maria Söderberg''


I sommras:D!

Hahaha det var det Adjö gott folk!


vi sjunger, dö inte

här kommer den efterlängtade videon...
hm vad säger ni, idol 2010?




/ SOFIA & BIBBI

myskväll

Tja bloggen!
Som ni redan vet så har jag varit med Sofia idag...
min såkallade gårdsbästis hahah..Ja det var tider det! =)
Men i alla fall, jag fick låna en film av henne som heter, Män som hatar kvinnor!
Som jag och min syster strax ska kolla på, myspysigt vettja =)


Hoppas den är bra då!


Här kommer bilder på mig och syrran!


Jag och Maria (tagen i fredags)

Maria och Jag (tagen i somras)



ps. videon kommer med nästa inlägg, alllllldeeeeeellllllles strax =)
/ BIBBI


Nevena skriver

Hejsan svejsan

Här sitter jag helt trött och ska väll alldeles strax borsta tänderna och lägga mig. Igår kom jag hem ganska sent, har för mig att jag kom hem 02.30! Men riktigt nice var det.
Imorse ställde jag väckarklockan på 10.00 för att sedan sätta på mig träningskläderna och dra på mitt bodypump pass. Riktigt jobbigt var det, men skönt efteråt. Riktigt stolt över mig själv som körde med vikter som 6 och 8 kg.
Idag har jag väll inte gjort så mycket mer.. Mamma kom hem från Ikea och köpte lite saker till mitt rum, älskar verkligen mitt rum just nu! Så mysigt.
Detta blev ett ointressant inlägg men men.. Imorgon drar jag till Emilia och efteråt så drar vi till Kattis och myser där. Senare mot kvällen kommer Emilija hit o sover över. Nice nice. Höstlovet har bara börjat :D




innan utgång igår..

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.
Peace and love


HEY sofia här ;)

Idag har de varit en funny day :)
Bibbi( min före detta granne :( ) gick precis hem ifrån mig..
Dagen börja med att ja behövde gå till centrum, ja lurade med mig bibbi dit mohaha:)
Sen blev vi skit sugna på godis, så vi gick till kungens kurva och köpte, MUMS :)
Sen gick vi hem till mig och kollade på film. Efter det så sjöng vi och dansade!! hahah SKIT KUL ! Ska skicka videorna till bibbi nu när hon kommer hem, sen så lägger hon nog in dom haha. Vi sminkade varandra och "klädde ut" oss till töntar hahha vi har alltid de där kläderna på oss men jaja, mjukistjejerna i gänget liskom ! :D
Nu sitter jag här och pratar med Camila ;)

Här kommer lite bilder från idag:



HAHAH







Have a goooood day


Emilia

HejSvejs! How are u??? Här är det brabra(: Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt, jag var hos Mona ett tag sen drog jag hem och nu sitter jag här. För ett tag sen så snackade jag med Victoria, vi planerade vad vi ska göra ikväll. Vi ska antingen bowla eller så ska vi spela biljard med typ Lue och Hone och några till sen så kommer förhoppningsvis Camila med också kulkul(:
Nu måste jag faktiskt ta och börja fixa mig ska plattish mitt hårish haha:P!

Adjö!<3


Emilia ville att jag(camila) skulle logga in på msn för att jag skulle kunna lägga in denna video på www.elevensisters.blogg.se hahahah :D



<3

LÅTEN!

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go


[Chorus]

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost


(Chorus)


As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life


(Chorus)


Sofia här

TJEJER, på fredan den 13 så går vi på den där bion som camila skrev om i ett inlägg lite tidigare!! ;)

Sofia och Dylan hära :D

hejhej just nu sitter vi hemma hos mig (Dylan) och e lite inne på datorn har innan vart i skäris och köpt kebab och tog med oss det hem :) . Vi skulle igentligen ha kollat på filmen på kanal 3 som började kl 21.30 men eftersom att vi inte hade träffats på jätte länge så var vi fast i köket  och snackade en massa gossip haha :D.

här kommer lite bilder ( vi driver på vissa FYI) :


(de svarta STORA är sofia's fot ..euuw)





Hasta la vista söta bloggläsare <3




Victoria: Saturday night

Hello guuuys.

Sitter hemma och ruttnar, som jag gjort typ hela dan. Men snart ska jag ut och möta Luis och kanske någon mer, vi ska chilla och senare så kommer nog Emilia.
Nu ska jag börja röra på mig och fixa mig, så att jag kan komma ut någon gång.
Ha en trevlig lördagskväll allihopa! Puss


Lördag

Tittade på lite bilder från grönan i sommras, så kul de va!! :

HAHA där höll dom på att ramla

Utanför vår limmo haha

Linda & Winta


haha Victoria och jag


Winta haha söööt:D

/ Sofia



Emilia

Heejsan! Måste bara säga att jag är sååååå AVUNDSJUK på Linda! Fan vad kul du kommer ha!!! Njuuuuut åååttt miiig MYCKEMYCKEMYCKEEE!! Ta många kort också haha, helt onödigt inlägg!! Och några foton på ..... i badstranden skulle inte vara helt feel hahahaha!
TREVLIG RESA LINNNNDS!


Det var de! Haha Tjejer vad fan ska vi göra idag jag tänker inte sitta hemma!

Peace out everybody!

Linda

så jävla länge sedan jag skrev, har inte haft tid eller orkat att gör de.. sitter nu hos sofia och laddar ner music på min mobil för... jag åkeer till EGYPTEN IDAG!!! ska bli så jäkla skööööönt att slippa kalla Sverige.
ni får bilder och en massa sånt när ja kommer tillbaka, för då blir de mycket bättre uppdatering från mig ( ska försöka iaf )

de va förfan fyra år sedan jag var där sist, har åkt till grekland varje sommar från 3år tillbaka me sofia och hennes familj. har vart såå himla kul, men saaknar Egypten. deras musik och allt de är ju trots allt mitt halva hemland :D

HA ETT SHIT BRA HÖSTLOV OCH VILA UT!!
OCH TJEJER PARTAYA LOSS FÖR MIG MED HAHAHHA :)

puss och kram

Grekland i år:

Hahah

Goood bye SWEDEN :D




WINTA : tiden bara gåååååår haha

Heeeeeeeeejsan! FAAAAAAAN VAD SKÖNT DET VAR ATT BARA SOVA UT.. asso aah.. tills min mamma väckte mig o sa att det var städdagen för alla som bor här i lindholmsbacken -.- så ja va tvungen att gåå upp och STÄDA -.- vid fucking 11 tiden :( aja jag har endå hela veckan på mig att sova uuuuuuuut !! :D  
 ASSO FAN VAD TIDEN GÅR HAHA!! kan inte fatta att det är höstloooov hahaha! FAN VAD KUL DET SKA BLI ATT TRÄFFFA ALLA =DD ska verkligen ta vara på höstlovet och vila ut såklart tills helvetet börjar igen -.- haha tro de eller ej men ja saknar min klass o skola på nått sätt.. INTE PLUGGET utan att vara där oså :) iallafall.. Idag så ska jag och min pappa åka till stan och köpa min jacka och senare ikväll ska jag träffa några från min klass, det ska bli nice :D

ska upp och börja klä på mig. heeeeeejdå :)<3


Emilia&Mona

Hejhej! Emilia och mona hära(: Vi är hos Mona, vi kollade på Idol och vi käkade godis och sånt nu sitter vi bara och kollar runt på datan:P Jag bakade kaka åt Mona och hennes familj hahaha dom tyckte om den JÄÄTTTE MYCKEET! Dom bjöd på....godis(?) hahaahaha!!
Jaa nu ska vi göra te och fruktsallad med glass gott va:D!!
Vet ni vad jag och Mona fick reda på idag:O kolla vi skulle köpa gymkort på måndag men nu ska dom tydligen bygga om i gymmet och såå.... Vi bleeev JÄTTTE sura och såg ut såhär :@:'( hahaha!

Justeeee glömde säga YEEEEY det är HÖSTLOV!!! Fan vad kul vi ska ha:D!!!



Det var för ett år sedan i Egypten!! Haha


SÖTAST! Mosee:D

Bajbaj!

NU DRAR JAG!



/ BIBBI

Victoria: Höstlovet har börjat

Tjabbatjenahallå!

Idag har jag inte vart i skolan. Det började med att jag försov mig och sen orkade jag inte så jag har bara varit hemma hela dan. Inte bra... Jag sitter och pratar med min mentor just nu om min frånvaro. Hon är såååå seeeeg på att prata, har bara lust att lägga pååååå, HERREGUUD vad jobbig människa, haha. Är lite stressad också, och hör att jag får en massa sms som jag också måste svara på, men hon bara babblar på som fan och fattar inte att jag har annat som jag måste göra! HÖSTLOVET HAR JU BÖRJAT!!!!! :D:D:D Fan vad bäst det ska bli alltså.

Ska strax börja fixa mig, sen dra på fest i Älvsjö med några från elevensisters och Dylans klasskompisar typ? Det vill säga om jag inte är för seg och skyndar mig att fixa mig! Får se hur det går med det. Borde nog hoppa in i duschen nu... Hörs väl senare, BYE :)


Emilia

Hello! Emilia is in the schoool I am coooool! Hhahah Driver. Är så jävla nervös har prov om 32minuter!!! Veeet inte vad jag ska göra, Ajaa måste dra nu!!

PEPEPEPPEPPEEEEEEEEACE!

Kim Kardashian


Före retuschering - och efter.

Victoria - Lugn dag

Hejsan bloggen :)

Som ni kanske läste på rubriken så har den här dagen varit en lugn dag. Har varit på topp humör hela dagen! =D
Vart i skolan som vanligt, kom nästan i tid, bara några minuter för sent, och det är bra med tanke på att det var tågförseningar och vi började 8.30!
Vi hade matte prov idag, jag hade inte tränat eller gjort uppgifterna eller ens börjat på kapitel 3 som vi hade prov i.. Men jag kände att det gick skit bra ändå, det var inte sådär jätte svårt, jag klarar mig. Det gör jag alltid :)
Juste! Min klass har bestämt sig för att börja samla in pengar till klasskassan redan nu, så att vi kan åka på klassresa, bra va? :D Vi ska sälja kakor och sånt :)

Efter skolan så gick jag med Berra (min klasskompis, kallar henne så) till Liljeholmen, det där nya köpcentrumet och kollade runt och sådär, de va nice =D Sen åkte vi hemåt, kom hem och gjorde inte så mycket, sen åkte jag till Skärholmen en snabbis, köpte ett par grejer, och sen hem igen. Och hela den här dagen har jag bara tagit det så jääävla lugnt för vi har absolut inget plugg nu. Så skönt!

Nu ska jag snart ta en dusch och lägga mig och sova efter det, håller på att somna redan nu, haha. SKIIIIIIT TIDIGT för att vara jag! Men bara bra det :)


Fanta och Oreos doppade i choklad gör mig såhär glad! Haha x)
Nu ska jag iaf ta och stänga av datorn och hoppa in i duschen. Ha det bra söta läsare, Godnatt!
Ps. Imorn börjar höstlovet, FAN VAD JAG LÄNGTAR!!! Och 12 dagar kvar tills min födelsedaaaaag! :)

:O

Tänk om ni hade ett födelsemärke som vilken annan människa som helst, bara att ditt började växa utom kontroll och sprida sig mer och mer på hela din kropp, längs hela din rygg, mot armarna och ansiktet... Låter hemskt va? Det är en mardröm som besannats för en flicka i Kina vid namn Li Xiaoyuan, endast 6 år gammal. För att läsa mer, klicka här.

Såhär ser hennes rygg ut nu. (Ja, det mörka är hela födelsemärket).


WINTA : lalalal

Heeeeej bloggen! vicky tvingar mig att skriva oftare haha så ska försöka göra de.. eller ska göra det, speciellt under lovet då jag har gott om tid  :) Iallfaaaaaall.. Jag mår bra haha, huur mår våra fina läsare hahahh? .... Igår satt jag uppe ända till kl  03.00 och skrev min fucking uppsats om Tsunamin i Thailand 2004 som tog eeeeeeevigheter att bli klar med, hade svårt att komma igång o så Meeen till sluuuuut så blev jag klar !! OCH den känslan är så fucking skööööööön xD hur som helst... Idag har jag varit i skolan.. försov mig så jag missade 2 lektioner, ÅÅÅNGEST! Ja o min klass var i stadshuset idag och där berättade de en massa saker  om hur sverige styrs och sååååånt.. såå ointressanta saker, så ingen i klassen lyssnade hhahah iaf det var en rolig dag, efteråt slutade vi, vi tjejer satt i mcdonals och käka :) seeen rullade ja hemmåt o mötte mamma, vi drog till Liljeholmen där man invigde de nya centrumet, skit fint vare iaf :)

under föreläsningen hahah... :D inte alla...





Claaaaaaaaaaasmates :)   ..... första gången ja la upp bilder sen vi startade den här bloggen hahah ! :o  :)


onsdag

TJABA! sitter och pluggar med linda i telefon, prov på fredag.
SNART ÄR DE LOV!!!!! Lääängtar

pluuuuuuuuuug -.-

/ Sofia

dansdansdans

hallååå Dylan hära har typ precis kommit hem från träningen e heeetl slut. Idag i skolan så har det varit rätts så chill men imorn börjar pluggandet luuungt efter skolan eftersom ......

..... Att jag ska ÅKA TILL KURDISTAN (Slemani - Irak) PÅ SÖNDAG, jaa jag vet det kommer säkert att komma som en chock för er tjejer för jag har inte snackat ngt om det alls men tro mig det gjorde det för mig med (fick reda på det IDAG direkt efter att jag kom hem).
 Anledningen till att jag skriver det på bloggen är för att jag vet att alla tjejerna kollar in den varje dag så då blir det lättare så att ALLA får reda på det i eleven sisters(och ni blogg läsare haha).

Som de flesta vet så kommer jag ursprungligen från kurdistan så det kommer bli en hel del släkträffande :D ( fast jag är igentligen kurd från Iran så det blir inte lika mycket som det skulle ha blivit där )


dit ska jag hahah (ni fattar? skämt åsido)

/Dylan

haha riktig TABBE


det värsta är att det står "engaged" som relations status


Passar på!

Victoria sprang på toa så jag passar på att djävlas lite med henne. Btw, hennes storasyster Lucia här.. Tror hon bajsar men jag är inte säker så jag tar det snabbt.. Visste ni att Victoria inte kunde säga R fram tills hon typ var sju? Visste ni att hon brukade peta sig i näsan och käka upp det?
Visste ni också att jag är hennes största idol?? Nu hör jag att hon spolar måste avsluta innan hon får ett utav sina ökända utbrott.. Jag trodde för ett tag sen att hon kanske hade damp eller adhd! Visste ni också att hon pratar i sömnen och att hon själv tror att hon är ballast i världen.. Men sanningen är att innerst inne är hon den nörden hon var när hon var fem år. Nu kommer hon. Tjingeling


Det liknar Victoria när hon kommer på något och använder hjärnan

SVAR PÅ TAL, till "Maria Söderberg"

Postat av: Maria Söderberg

Hej Maria här. Jag ville bara säga först och främst att er blogg är det bästa som finns :), skit kul haha. Men nu undrar jag vem är Honer och Luis. Det känns som om att ni har tagit upp dem flera gånger nu. Hur känner ni dem ?, är någon utav er tillsamans med någon utav Honer och Luis ?,
Ha de så kul :)

Svar: Tack så mycket! Honer och Luis är två nära killkompisar. Nej, ingen av oss är tillsammans med någon utav dom, dom är bara väldigt bra vänner som vi (främst jag) umgås med. Vi känner dom för vi gick med dom i skolan, alltså grundskolan.


Luis (till vänster) och Honer (till höger) på balen.


5 st från elevensisters (Winta, jag, Linda, Camila, Mona) och Luis


Sofia, Dylan, Winta och Honer där i hörnet! Haha. Hos Pamela


Winta, Honer och Linda

Ja, där har ni lite bilder
xoxo /Victoria


HAHAHA


Är det bara jag eller skrattar man inte ihjäl sig av denna video? HAHA, så jävla kul. Haha, drick med måtta så slipper ni bli som honom! ;)
PUSS /VICTORIA

21 oktober - usch fy blä!

Näe! nu är jag riktigt arg, riktigt jävla arg! Idag så har jag sovmorgon men ändå så kommer byggmännen och väcker mig halv 8, fuck i helvete. Och så skricker dem glatt, "DAGS ATT BORRA"! Och min mamma är självklart uppe som en vampyr o ba jaaaa välkomna bara sätta igång -.-

Aja, vad ska man göra? Man går upp och börjar fixa sig. Börjar dagen med idrott på schemat, skit kul ju. Det är badminton :D älskar det.
Har gjort i ordning en ganska så nyttig frukost. Bullar med mjölk , mums? jabadabadoooo
Ska även ta tag i min religionsbok och plugga lite också.
Sen tar jag mitt pick och pack och sticker till storängshallarna vart vi har vår idrott, helt underbat!


  Innan Pamelas fest för någon vecka sedan


Simma lugnt guys


Dylan

hallååå

sitter just nu och jobbar lite med min svenska uppgift en , vilket är typ en enda läxan ( förutom kemilabb?) jag har den hära veckan JAAAAAAAAAA och jag slutar typ jätte tidigt imorn och på torsdag slutar jag kl kvart över 12 :O:O JIPPPIIIEEE *gör dylan handrörelsen* ( folket i skolan fattar). Ni som inte vet vad det är så är det den dära handrörelsen som Ronaldinho är känd för blir ( enklast att förklara så).

Jag tycker verkligen synd om er tjejer (spec. Nevene - läste din lista på plugg) som har jätte mycket kvar i feel you bros *slår på mitt hjärta*. Snart börjar ugly betty sedan desperate housewifes vilka mer ska se dom? Snart så börjar även lovet som jag vet alla ser fram emot, vad har ni för planer ? ngn resa ? själv så vet jag faktist inte tror att jag ska njuta av lovet med mina elevensisters och familj (men vänta lite nu .... dom är ju en del av den :D ).


Ereeg, Victorie (ser ni hennes länga hår ? ) och jag för ca 1 år sen på alla hjärtans dag :)

/Dylan


Nevena skriver :)

Hejsan kära bloggläsare det var ett tag sen alltså ,

Känns som att jag inte haft något intressant o skriva om och jag har haft alldeles för många prov för att kunna skriva. Detta tar ju bara några minuter o göra, jag menar att skriva ett blogginlägg, men dem minutrarna är viktiga höhö.
I alla fall.. Nu sitter jag hemma, har sjukanmält mig. Det är så att jag har haft problem med magen, det är något som gör jätte ont. Jag har varit hos läkaren o tagit massa prover men dem proverna har inte visat något. Så idag har mamma ringt och bokat tid hos en annan läkare och jag hoppas att jag får en tid hos honom så snabbt som möjligt för jag står inte ut längre !
Denna vecka är nog den jobbigaste på länge för jag har typ världens alla möjliga läxor, BLÄ!

Måndag = Läsa 15 sidor i Historieboken och ha ett läxförhör på det.
Tisdag = 5 sidor i grammatik i engelskan att göra, skriva ett brev på engelska, läsa typ 90 sidor i min läsebok. 3 sidor i matteboken att göra.
Onsdag = Jobba på Samhällsvetenskaprapporten som ska vara 6 sidor!
Torsdag = Islam prov !
Fredag = VETENSKAPSRAPPORTEN PÅ 6 sidor SKA IN!

sen är det LOOOOOOV! alltså obeskrivligt hur mkt jag har väntat på en veckas lov, verkligen obeskrivligt.
Jag kan säga att jag verkligen ska utnyttja varje sekund utav lovet, förhoppningsvis med alla tjejer :D

Nu ska ja försöka styra upp mitt plugg så att jag inte behöver plugga så sent ikväll.
Ska börja skriva lite oftare i bloggen, (ifall någon bryr sig om mig, mohahah)



Peace and love


WINTA : ett tag sen.......

Tjoooooooooooooo bloggen, ett tag sen man skrev sist! skälet till det är: MKT PLUUUUGGG man hinner inte.. slutar sent nästan varje dag också..!! iallafall aaaallt bar? Jag mår iaf prima ;D  mycket bra har hänt under den senaste tiden:) som ni kanske visste så fyllde jag år i söndags (taaaaaaaack till alla som grattade <3<3) sååå min familj firade mig genom att gå ut och käka tillsammans och senare så  köpte vi tårta o så. fick även gäster senare på kvällen!, trevligt var det iaf :D . Och den hör helgen aksnke ja firar med kompisarna, får se hur vi gör.. :)  idag var ja i skolan, i svenskan kollar vi på en film som heter Troja, kooooooooooooolla på den, rekomenderar den hårt!!  orkar verkligen inte skriva mer haha, ska ta o sova nu ! :)

godnatt peps :D:D


Pappa läxar upp mig...känsliga tittare varnas!

/BIBBI


long time no seee

Hello bloggen!
Det var ett tag sedan jag skrev, vilket måste förbättras..
Jag har haft fullt upp med plugg asså.. ni anar inte hur mycket det är!
Jag har inte så mkt mer att säga, ville bara påpeka att jag fortfarande är vid liv..

har tänkt  bjuda på lite bilder på vad som har hänt under veckan jag inte skrivit =)



var med min bebo


träffade yanni och chirs på väg till skolan en dag


några muppar från klassen

pluggat med erre


sedan kan vi avsluta partajet med en ego bild höhö

Mitt väldigt intressanta liv......hmm.skulle inte tro det!



juste jag ska lägga upp en video strax där ni kommer
se min pappa läxa upp mig...känsliga tittare varnars!
Hare gott!!!!

/Bibbi


Emilia

Heeeej haha vet att vi skrev alldeles nyss men jag måste bara berätta en sak som hände typ ett tag innan vi drog från biblan HAHHA alltså se till att ni inte har något i munnen nu, ni kommer garva!!

Kolla haha, vi satt så där och chillpillade, nee men driver bara men alltså vi satt typ sen så hade jag en plastgrej i munnen från min stiftpenna sen så hade jag den i min mun jag typ tuggade på den, jag drev jag med Vicotria att det var min tungpiercing. Och efter ett tag så spottade jag ut den i våran godis påse vi hade (ja, den var tom) sen så efter ett tag HAHAHAHAHAHAH gissa vem som har den i sin muuuuun, VICTORIA!!! Jag ba: ''Men victoria det var den jag hade i munnen'' och då såg hon ut så här: :O och såhär :( och så sa hon EUUUUU HAHAHAHA, och jag bara satt och garvade faaan vad kuul!!!!
Nu ska jag fortsätta plugga:(

Ha en bra fortsatt dag hah!(:

emilia camila vickan mona här :D:D

vi sitter här i biblan och ljuger (snackar skit enligt emilia), vickan har med sig sin lilla mini bloggdata så vi har tagit massa foton och kan därför blogga härifrån =D vi har det skit kul och äter massa godis och lyssnar på musik, tror att vi fått alla i hela biblan på FESTHUMÖÖÖÖÖÖR! vi lever livet här i biblioteket, det är roligare än vad de låter. japp för vi sitter och skrattar ihjäl oss varje minut. haha synd för er som inte är hära i vår lilla fest! ;)
 
 

Vi träffa Honer

Luis också


och den här västen...

... köpte vickans syster åt henne, mot att vickan skulle börja sköta sig i skolan och börja komma i tid. bra va? :D

nu ska vi iaf fortsätta ha de kul här, vi har fått alla andra i biblan att typ gå härifrån. lyckat!
PUSS OCH KRAM SES PÅ STAN! xoxo <3


Lite gammla bilder..


Linda, Victoria och jag hahah :D

Linda och Jag. Självisk hon är, hon lät inte mig bada i baljan :(

Bibbi, jag och Linda - vi sjunger typ :P

Camila, Linda och jag - på dagis

Linda och jag - Gääängsters haha

Jag och Bibbi ;)

Emilia, Linda och Camila - Kolmården med skolan tror ja

Linda och Jag -  fråga inte vad vi gör

Uppträdande med skolan - Ereeg & linda till vänster och aram där till höger hahah
Linda och Jag

Lindas kalas haha

Hahaha

oj de blev kanske lite mycket hah, aja ska väl forsätta att plugga nu -.- 
Good bye

/ Sofia

Måndag..

Sofia här.
Gick inte till skolan idag för mådde dåligt på morgonen, nu är de lite bättre.
I fredags så var jag, Linda, Dylan och Emilia på bio. Vi såg filmen FAME, den va skit bra faktiskt!
Hela lördagen och Söndagen har jag bara pluggat -.- Så kommer hela den här veckan också att se ut. Aja sen är de lov i alla fall.
Kan visa lite saker som ja köpte i fredags:

En klänning och ett halsband, båda från H&M


Nu ska jag äta frukost och sedan blir de plugg..


Victoria: Helgen

Hejsan bloggen

Har inte skrivit den här helgen, har faktiskt haft fullt upp.
I fredags var jag i skolan, efter det så mötte jag Camila och vi åkte med en klasskompis till Vårby Gård som bor där, vi var i biblioteket först och sen gick vi till ungdomsgården där.. Haha, första och sista gången:)!
Mot kvällen så tog jag det bara lugnt och var med Honer och Luis, vi chillade hos Honer hela kvällen. Trevligt trevligt.

I lördags, alltså igår, så var jag stressad typ hela dagen! Vaknade upp, åt frukost, började städa lite, sen började jag fixa mig och rusade iväg till Skärholmen, var tvungen att köpa kläder och annat, (assecoarer o.s.v) att ha på mig kände jag, för min faster hade fest och jag visste inte vad jag skulle ha på mig.
Efter jag köpt klart allt så åkte jag hem och började fixa mig. Och runt 6 tiden var jag klar och fick skjuts dit av min pappas kompis, för att alla andra redan åkt, de var bara jag som var lite seg (som vanligt hehe).
Det var skiiiiiit kul där iaf, festen tog typ slut 4-5 på morgonen, och då kom jag hem, heeelt trött och somnade rätt snabbt.

Idag har jag vart hos min farbror typ hela dan, vi åkte dit och åt, och sen så umgicks vi med släkten och sådär. Kul var det, nu har jag iaf vart hemma ett tag och ska strax börja plugga.

Här kommer iaf lite bilder från igår!

Haha, någon gubbe som uppträdde och sjöng eller något, han satte iaf mexikan hattar på min faster och farbror :P



Jag och min farfar :)

En av tårtorna, hann inte fota när den var hel, haha men den var skiiiit god =D


Jag och mina kusiner, Martin, Paul, Hasse, Ernesto, Miguel


Och innan jag avslutar det här inlägget och börjar plugga så måste jag bara säga GRAAAAAAATTIIIIIS IGEN TILL MIN ÄLSKLIIIIINNGG WINTA, HOPPAS DU HAFT VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG! Snart firar vi dig :D
Ps. Jag och Winta planerar något TUUNGT, vad de är får ni inte veta än. Inte ens ni andra tjejer. Ni får veta allt när det är säkert, men om det blir av så kommer det bli bäst.;)
Men men, nu ska jag som sagt plugga så ni får hare bra. Kyss på ärslet.

Sofia här

Godmorgon :)
Ville bara säga att idag så fyller WINTA år, så glöm inte att gratta henne!!



GRATTIS WINTA!! <3



ha en bra dag ;)


en liten del utav min "historia"

hejhej läste våra kommentarer lite och såg en där en person (Asana - vet inte vem det är) hade några frågor om mig så jag tänkte svara på ALLA (även om inte alla var direkt till mig men dom var om mig)

(det kanske är lite otydligt så jag gör det lite tydligare)
 
Från asana:
Fråga:hur länge har ni känt dylan? har ni alla verkligen varit vänner i 14 år ? hahaha dylan gick ju fan i söder och lillholm, varför bytte hon till söder från lillholm hoppas att hon kan svara på det här och ni andra på de första

Svar: De flesta av tjejerna har känt mig i 3 år (?) men Winta är den som har kännt mig längst i HELA 11ÅR (sedan första klass). Alla tjejerna har inte varit vänner i 14 år utan det är bara några utav tjejerna. Jag böt till Söderholm eftersom att det låg bara några steg ifrån mitt nya hus efter att jag hade flyttat och jag var lat och pallade inte gå hela vägen upp till lillholm (tääääänk er att gå upp för en låååång backe varje morgon) så jag bestämde mig för att byta skola istället :D

där fick du ditt svar och hoppas att du och alla andra läsare är nöjda med det :D
/Dylan


Miranda Kerr(haha)



Ser ni hur fin hår färg hon har :O ( tror att hon har färgat det), tycker ni att den passr till nu på hösten eller ska man ha det mörkare ?

/Dylan

i'm still loving you like it was the first time...

Lyssnar just nu på den hät låten just nu, den får en människa att bara vilja sjunga med och bli glad !(såvida man inte har blivit hjärtkrossad)


Mariah Carey vs. Eminem

Har ni hört den senaste låten med Mariah (obsessed)?, den är tillgängnad till Eminem eftersom att han har påstått att dom har haft sex m.m. (hon säger även i texten "lien' that you sexin' me ..." ) Nu har även Eminem skrvit en låt som är till Mariah där han påstår att han inte ljuger och att om hon itne slutar så kmr han att spela upp alla telefon samtal dom har hade haft innan hon gifte sig med Nick.


Eminem's version

 



Mariah's version

.....Vem tror ni talar sanning ?

/Dylan

Emilia

Halloj! Känner att jag börjar skriva lite ofta nu men iallfall! Det här är till tjejerna..
Ereeg, Bibbi, Nevena har ni fastnat i en hiss eller varför skriver ni inte längre hahaha:P!?
Och seen såå en sak till, ni vet det Pelle skrev om i Facebook till oss eller till dom som har facebook då, jag tycker att det är på tiden att vi bestämmer en dag, vad säger ni om det?
Kan alla den 11 November v.46, svara!!

VATTENPIPA ÄR MINST LIKA FARLIGT, OM INTE VÄRRE!




Skadlig rök: Att röka vattenpipa är minst lika farligt som vanliga cigaretter.



En vattenpipa = 100 cigaretter

Sex av tio ungdomar på gymnasiet har rökt vattenpipa.
– Vi är förvånade över att det är så utbrett, säger Thomas Hvitfeldt på Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning.
CAN gör varje år en enkät bland skolungdomar om deras drog-, alkohol- och tobaksvanor.


Sex av 10 har provat

För första gången fick 9 000 ungdomar i nian och årskurs två på gymnasiet svara på frågan om de rökt vattenpipa.

  • Sex av tio unga på gymnasiet har rökt vattenpipa.
  • Var tredje pojke och var fjärde flicka i nian har testat.
  • I nian har var femte kille rökt minst tolv gånger senaste året.

– Vattenpipa med tobak är precis lika skadligt som cigaretter, säger Mathias Jansson, utredare på Statens folkhälsoinstitut.

Inkörsport

En session med vattenpipa brukar pågå 20 till 80 minuter. Då hinner man dra mellan 50 och 200 bloss, vilket motsvarar upp till 100 cigaretter, enligt en rapport från Världshälsoorganisationen.

Kan vattenpipa bli inkörsporten till ett nikotinberoende?

– Definitivt. Tobaken innehåller så mycket nikotin att det på kort tid kan skapa ett beroende, säger Mathias Jansson.


källa, aftonbladet


Emilia

Hejsaan(: Nu var det inte länge sen jag skrev:P!! Haha.. Iallafall, idag så har jag bara varit i skolan, sen efter det så drog jag och Sofia till Västerholm vi var, käkade lunch och satt bara i cafeterian, flashbacks ni vet haha om man säger så:P Jaa det var så sköönt saknar skolan så hiiiiimmlllaaaa mycket!!! Iallafall sen så drog Sofia jag var kvar ett tag till lite mobbad men jaa, det är ju jag så det spelar ingen roll haha! På vägen hem sen gissa vem jag såååg???? Linda (gympaläraren) hon var med sin bebis och sin mama, åååh sååå SÖÖÖÖT hennes bebis vaaar, hon var jätte liten också åååh fan alltså så SÖÖT unge! Sen efter att ha stått och pratat med dom ett tag så drog jag hem! Snart ska jag till stan och ikväll såå.. Får vi se vad som händer. 
Jag har lite bilder från gårdagen som jag tänkte visa haha! 


Här som ni ser så har ni mig, Sofia och Linda.


Hära är Kungsholmsbrudarna, förstårrr nii? Haha skojar bara lite:P!


Häär har ni Linda, jag tog kortet! Jaa, jag tycker också att jag borde bli fotograf, perfekt vinkel!


Jag och Linda sexiga as usual! Haha.


BEBBBBBIS, är den inte söööt? Haha PoshiNoshi!


Kolla vad vi hitta på vägen hem igår, en död ekorre stackarn, en galning hade kört på den så ögonen ploppa ut, där blodet är det var mordplatsen, stackars liten! Den var så färsk när vi såg den också den hade precis dött! Människor har ju fan ingen empati nu för tiden:P Han kunde iallafall stoppat undan den lite vid kanten eller ringt sjukhuset! Linda, den goa leker INTE med den utan hon stoppar undan den så inga fler UNempatiare kör på den haha!


Haha jag borde bli konstnär också(; Det är den söta hunden som stod utanför Mc donald's:P!

Vacker människa

       
   
Channing Tatum, ÄR HAN INTE BARA FÖÖÖÖR PERFEKT!!?!?


Victoria: GOSSIP GIRL

Hejsan svejsan!

Sitter och dricker te och kollar på GossipGirl just nu, den går ju varje dag på femman. Jag älskar den serien! =D

Idag var jag iaf i skolan, vilket jag inte var igår! Gick aldrig för att jag råkade fastna framför datorn och märkte helt plötsligt att det blivit för sent för att det ens skulle vara någon idé att gå till skolan, hade missat mer ön hälften av skoldan. Så jag gick inte

Istället mötte jag upp Linda och Luis och vi drog till Västerholm och hälsade på. Vi var där ett tag sen gick vi till biblioteket och pluggade lite. Och efter det så åkte jag och Linda mot stan och mötte Mona för att leta efter vinterjackor tills jag fick ont i fötterna och det blev mörkt. Sen åkte vi hem och inte mycket hände efter det, somnade på min säng med kläder på och min engelska bok bredvid mig.

Men nu är reklamen slut, så vi hörs väl senare eller nått! ;) PUSS ♥
Blair Waldorf, min ABSOLUTA favorit i Gossip Girl =)


Emilia&Sofia

Hejsvejs! Emilia och sofia hära:D! Idag så har vi inte gjort något speciellt.. Vi var lediga från skolan=D=D=D=D!! Hahah skit skönt att få sova uuuuttt.. Vi som hade prov och allt igår, provet gick skit dåligt...:( Menmen Idaag så har vi inte gjort något speciellt först så var vi båda hemma och städade lite, sedan så bestämde vi oss för att gå till skärholmens centrum vi gick runt där ett tag sen träffade vi på Ali, Linda och Victoria.. Eftrer ett tag så drog vi till skolan(Väster) sen nu sitter vi här hos Ali och vi har skiiit kuul alltså hahha ni anar inte vad han gjorde??! Nu har vi inget mera och sägaa!

Peace OUT!<3(:

Victoria: cutting class

Godmorgon

Sitter hemma vid datorn just nu när jag egentligen borde vara i skolan.. Vi har svenska och sen idrott och sen slutar vi!
Är klar för skolan redan, färdigfixad och allt, sitter och har det väääldigt tråkigt just nu bara, medans jag väntar på att andra lektionen ska börja, så att jag kan bege mig av till skolan :)


Såhär tråkigt har jag just nu! Höhö, och personen som har MINST lika tråkigt som mig är min vän Luis.



Och här har ni en bild på mig och Luis, från Pamelas fest. Han har babyface, men han är en bra vän ändå :) HAHA :D♥


2008-2009


Emilia, Linda, Sofia, Victoria, Camila, Jennifer, Tansu, Sara, Pamela
En bild från nyår förra året, klockan hade precis slagit 12 och året blev 2009 :)

vickylina var i skolan idag :)

Tjenixen bloggen

Igår skulle jag ju till skolan, bara sista lektion, skrev ett inlägg om det. Men det slutade med att jag inte gick.. Får verkligen inte börja med att skolka och komma sent varje dag som jag alltid gjorde i nian! Idag var jag iaf i skolan och kom i tid :D Det var vanlig skoldag fram tills klockan ett då min klass begav sig av till Kungsholmen för att ha teambulding med en klass därifrån. Vi är med dom och ska diskutera i Ungdomsparlamentet. Vad det är orkar jag inte förklara med kortfattat: olika klasser från olika skolor samlas för att diskutera olika frågor, allt från rasism till miljö och ungdomsbrottslighet. Så vi var iaf i Kungsholmen för att lära känna dom bättre och nästa tisdag kommer dom till vår skola :)

Efter skolan kom jag hem och somnade nästan direkt, och nu har jag vart vaken ett tag. Ska försöka plugga lite, och sen duscha och gå och lägga mig! Börjar 10 imorn, och vill få mycket sömn.


bilder från festen hos Zeid och Feidh 11/10


Carlos(födelsedagsbarnet) och jag med våra Megan Fox tummar (vi körde även "Megan fox-posen" HAHA)

Vickylina jag Carlos och Zeid

grabbarn, jag och Camila (som syns inte så bra:P )

Luis och Micki

Jennifer och Carlos (skiit söta)

Vickylina som skriker på Honer "säger vi"

Feidh :)


NEJ DET ÄR INTE ÖL(ALKOHOL) PÅ BILDERNA!

/Dylan

Victoria: Skola snart

Hello bloggen

Jag sitter här hemma just nu och gör typ... ingenting? Jag vet inte varför jag inte är i skolan, eller egentligen så började det med att jag försov mig. Och efter det har jag inte orkat börja fixa mig och sådär.. Började 10 idag, men jag tror att jag iaf ska till sista lektionen som börjar 13.20.
Efter skolan vill jag gå och sola, men jag tror att jag ska till bibblan och plugga. Måste det, har missat så mycket. Var bara i skolan i fredags förra veckan. Har mycket att ta igen, och jag som lovat mig själv att jag inte skulle hamna efter som jag alltid gör :(
Men men, ska nog ta och börja göra mig i ordning nu. BYE BITCHES :)


Bjuder på en osminkad bild på mig själv, hehe :D

Sööndaaag

Hejsan
Linda gick för ett tag sedan, vi har pluggat ända från morgonen tills nu, vi är fortfarande inte klara..
Har prov på tisdag i samhälle -.-

I fredags var vi på fest hos Malin (en tjej i vår klass) de va kul :) Här kommer lite bilder :








Nu ska jag forsätta plugga, sen sova
God natt

/sofia

ge mig hopp..

Hej bloggen!
Vaknade för några timmar sen på grund av min granne ringde hem till oss..
och olyckligtvis så var båda hemtelefonerna i mitt rum..!
Men det var endå bra, för jag har massor med plugg och så lite tid.
Jag sitter nu och försöker jobba men min biology lab report.
vilket inte går så bra...och den ska vara klar till imorgon..

Allt det här måste göras denna vecka.

Måndag
-Biology lab report
-Chemisty HW + X-word

Tisdag
- English essay
- Svenska läslogg 1 + ordlista
- The math woorksheet needs to be done (last day)

Onsdag 
-

Torsdag
- Svenska referat + litteratuanalys in + läslogg 2 och ordlista.

Fredag -


Det här är plugget vi fick förra veckan.
Plus att vi kommer få nytt den här veckan, ex. Ny chemisty läxa eller math. 
Sedan så får vi inte glömma att samtidigt som detta måste jag träna på Civics och Spanska för redan veckan efter har jag prov i dessa två ämnen, stora.
Civics provet är på måndag och Spanskan på Tisdag..

i neeeeed some hope to get thru these two weeks without giving up or fail on the way!


Men aja, jag måste nu fortsätta med rapporten....

pusssss och kraaaaaam / Bibbi


grinchen

ni vet den dära lilla söta flickan i filmen "Grinchen" som blir hans vän? hon  spelas av Taylor Momsen som även spelar Jenny i "Gossip girl"


Megan Fox = Dylan ?

har ni sett Megan fox's tumme? vi har connectiiion!!! skiiiiiiiiiiiit coolt trodde att ingen kändis hadde såna menmen där ser man .... kanske jag i framtiden ? (driver) HAHAHA

 


stackars Chris Brown


Chris Brown jobbar av sitt straff !

/Dylan

hemma hos Zeid och Feid

Hallåååå

Jag camilla och victoria e hemma hos Z och F skiiit kul :D . jag sitter i data/tv rummet och tittar på tv med ali gazi och Daniel medans resten av gänget sitter och tittar på tv oc h SJUNGER ( dom som leder kören e Honer och Victoria HAHAHAH) .

Dylan

tråk lördag

Hejsan bloggen!
Har inte gjort så myckt idag, har varit med familjen för det mesta.
Jag har varit på lite si så där humör...
Kan nog bero på att städerskan VÄCKTE mig...!
Ville döda henne..men aja.. nu är huset snyggt och rent..
vilket inte kommer vara länge!

Här är några bilder på några rum av huset!



Bild1 - del av vardagsrum
Bild2 - del av vardagsrum
Bild3 - del av vardagsrum
Bild4 - del av kök 1
Bild5 - del av kök 1
Bild6 - kök 2
Bild7 - stora badrummet
Bild8 - Willie
Bild9 - del av bakgården, där trampolinen är och väntar på att bli använd.. =)

haha, tjejer det kanske är dags för ett sista
hopp innan vi rullar in skiten i garaget..vi får se =)

Fler bilder på resten av huset kommer kanske upp en annan dag.
/ Bibbi

SAKNAR DETTA



SÄGER BARA ATT NI MÅSTE KOLLA FRAM TILLS 1.10!
MIN KLOCKRENA KLASSISKA DANS!

/ BIBBI

Dagens horoskop!

Väduren 21/3-20/4

Lördagen blir spännande men du är inte riktigt beredd på nya planer, så du tappar ditt goda humör.

 

Oxen 21/4-21/5

Fin dag för nöjen tillsammans med nära vänner eller familjen. Du trivs bäst i små miljöer just nu.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Riktigt fin dag för affärer av alla slag. Ett extra plus för dig som vill sälja något, du har medvind.

 

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en energisk och elegant, inspirerad lördag. Det blir en del gräl men du trivs bra ändå.

 

Lejonet 23/7-23/8

Lördagen passar fint för dans och musik. Med hjälp av musiken kan du också snabbt samla nya krafter.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Riktigt fina chanser på kärleksfronten, men lördagen bjuder också på shoppingmöjligheter i stor stil.

 

Vågen 24/9-23/10

Egentligen vill du vara ifred men du hör av en nära vän och kan inte gärna tacka nej till ett samtal.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Fin shoppinglördag. Andra saker som passar riktigt bra är sport, hobbyverksamhet och nya projekt.

 

Skytten 23/11-21/12

Lördagen blir sällskaplig och rolig. Allra bäst trivs du mitt i vimlet, gärna i kläder som märks.

 

Stenbocken 22/12-20/1

En enkel samvetsfråga leder till en konflikt, men i övrigt blir lördagen trevlig och dessutom lärorik.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Lördagen blir väldigt trevlig. Det handlar mycket om vänskap, livsglädje och gemensamma mål just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är positiv och energisk, något som ger dig en produktiv lördag och dessutom oväntad romantik.

/ BIBBI


WIIIIIINTA: LÖRDAGGGG! =D

Heeeeej wintaaaaaa här! igår var jag hemma hos min kompis kompis i rågsved, de va skiiiiiiit kul hahah senare under kvällen kom 2 killar haha skit roliga o katter! xD iaf de va chill kväll lyssna på musik, sjunga,prata haha tog de ba lugnt riktigt kul vare iaf :D

Planerna för idag är att överraska min kompis som fyller 18 år idag!!! så jag och mina kompisar och andra ska översska henne genom att vara i lokalen kl 7 o så  haha de ska bli så roligt att se hennes reaktion haha, men innan så ska vi köpa blommor o presenter ;) 
Och Imorgon ska ja ba plugga lite eller nått sånt.. får se. ska ta det lugnt iaf

peeeeeeeeeeeeeeeeeez:D<3

Victoria: SEG !

Tjena mittbena tjejer och pojkar!

Just nu sitter jag hemma och försöker tänka ut vad jag ska ha på mig, alltid samma problem! -.- De andra är redan påväg till festen i Sätra som Emilias klasskompis har hemma hos sig, och jag sitter hemma vid datorn haha! :P Ska strax börja fixa mig, men det går rätt snabbt ändå! När jag är klar så ska jag möta upp Gazi och Dylan och sen dra dit. Efter att vi vart där ett tag så är det inte helt säkert än hur vi gör men jag tror att vi ska röra oss mot stan (Vitabergsparken) och möta lite folk och ta det lugnt.
Får ta kvällen/natten som den kommer!

Nu måste jag verkligen börja fixa mig, så att jag inte kommer allt fööör sent, när festen är slut, haha.
KYSS PÅ ÄRSLET!


WINTA : FREDAGS MYS

Heeeeeeeeeejsan bloggen! alllllllllt bra? allt är iallafall jättebra här! :D Dagarna går så snabbt.. känns som om de va måndag igår :S Aja.. förra veckan var det mycket som hände, bråk i skolan haha och 2 PROV :(.. hade Massmedie prov och Geografi prov, det gick faktist jätte bra.. och idag fick jag veta vad jag fick i geografin och de blev..... VG! =D haha och resultatet av massmedie  provet får man veta på måndag tror ja :) Hade också MATTTTTTTEE prov i igår... och det gick sååååååååååååå dåligt :( .  ja va inte så förberedd ;/ personlga skäl. hähäähhä aja får väl göra bättre ifrån mig nästa gång, och det ska jag! annars har det inte hänt så mkt utan att det är nu man känner att plugget verkligen har kommit typ :S  Ajjjjjjjja.. Idag ska jag och min kompis Evelina hem till hennes kompis i rågsved där de kmr kma lite folk typ.. några utav mina kompisar kmr också va där såå de bra :P ifall de inte blir så sent, så ska vi till en restaurang där vår killkompis jobbar och som ska bjuda oss på mat hahaha! får väl se hur de blir seeeeen,


peeeace <3

Sofia här

Nämen hejsan.
Ja ska strax lägga mig, är skit trött!
Ni ska få lite bilder från sommaren haha (jag vet att ja alltid lägger in tusen bilder ni har nog redan märkt att de är för att ja inte har ngt att skriva om haha men ge lite tips..)
Aja här kommer dom :

Bibbi, Jag, Linda och Winta

i heron city ;)


Gulliga dylan, som fyllde år

Cathy, Winta och Bibbi

promenaden till ikea haha (Winta, du ska få bilderna snart...)

Gröna Lund

Gröna Lund, så kul de va!!

Bowling


Nu ska ja sova good night :)

hellooo

Tjabbatjenahallåigeeeen, VIctoria här :)
Idag var jag inte heller i skolan, men jag var i Västerholm ett tag med Camila. Vi hälsade på, ett videoinlägg kommer kanske upp senare, håll utkik! ;) är inte hemma just nu, och snart ska jag ut med en kompis, käka lite snabbt och sen drar jag och möter Dylan så ska vi sola :D

Aja hörs sen, PÖÖÖÖSSSS


HAHA

haha vem är det som gästbloggar haha..iallafall hur mår ni alla? ska skriva ett kort inlägg,idag så slutade jag kl 14 00 så jag och sali åkte hem tillsammans med gamze för att vi såg henne i slussen så det var kul sen så kom jag hem åt mat duschade och nu ska jag göra min svenska läxa yes det var det. Jag glömde säga till er läsare att i fredags när jag skrev att camilla hjälpte mig i biblan så glömde jag säga till er att min goda vän linda haha lämnade mig hem,visst var det snällt, tack linda=) <3 hej då 
/Mona 

Shuno GÄSTBLOGG

Shoo mina brorser och bröder från söder och olika mödrer håller ihop ända in till döden
idag sålde jag en hoe hon var en hoe som gav en shuno en blow abooooooowwww. 1,2 cehck 123 fore and fem vad händer len? Ida när jag skulle becknish på min gata så kom en AINA YAAAOO knäääzz jag ba knääz broshhän en shuno låter inte en annan shuno becka i sitt lilla verksamhet brää. Jäävvlläää höörungar breee va ska man gör? Jag tog mitt knäätchh taggish därifrån och aina dumma snutish lään. När jag kom hem höll jag på med min nya låt den vaaarr tuungish och passar in med fitty cent in da kelubb instrumentalish. Den går till så här: " YOYOYO din mamma är min bitch hon tittar på lilo stich jag är en G for the gangsta du är aint nun butta wangstaa aighht?? sug min jarre få lite sarre! Jag äter kebab jag kommer med mina flow chok med snabbt. Jag har en broshhhaa som är doown 4 sina brööder och jag älskar shunnen ända in till döden vi kukar och slukar människor jag har knäääziga skor äter snor inte mat utan snor vet du vart jag boor?? tänker inte säga, du måste sluta gääyaa, YO!"

o juste de jag som shunnen som kommer gästblogga då och då, vem jag är är en GÅÅÅTA gråt inte era ögon våååtaaa. YO


MIN FÖREBILD money over bitchäääsz YAO !! Lil wayne kärlek på gud <33333
AJDE YAO, måste mekka en som ken ring ;);)

WHO LET THE DOGS OUT, WHO!?

MITT HUS VANN THE HOUSE COMPETITION!
HAHA, TUNGA ÄR VI!
PAVLOV IS BACK IN THE GAME, RUSSEL, CURIE, KING -
YOU BETTER WATCH UPPPPPP!


En motiverad bibbi, som är redo för att springa!
NOOOOOOOOOOOT, haha...jag var på piss humör och frusen..
And what i mean by "piss humör"- giiiiirls - you know..... laadys weeek.. haha


Vill bara tillägga att,
Nicholas(han som gick i samma klass som Sofia, Ereeg och Emilia)
kom på första plats av alla ettor! (im not surprised)
Stort grattis till honom!


WHO LET THE DOGS OUT? WHO, WHO!?



/ BIBBI

ÄR SÅ TRÖTT

Hej alla läsare,hur mår ni? Idag så började jag 12.30,skitskönt som bibbi skrev tidigare så har vi haft sportsday idag det var jättekul haha jag,sali och julia i min klass joggade tillsammans och vi kom bland dom 30 första vilket är jättebra. Asså det var så jobbigt det fanns typ 5 uppförsbackar som var skitjobbiga men vi klarade oss och jag är faktiskt stolt över mig själv haha.Ojuste vi sprang i sundbyberg en timme ifrån skärholmen. Efter det så gick jag och köpte glass från mcdonalds,tyckte att jag förtjänade det sen så åt sali i millas och sen så gick vi båda hem,det var min dag. Nu ska jag plugga history och civics(samhällskunskap) hej då!=)
<3 /Mona

Sofia här

Tjaba
Jag och Emilia blev sugna på godis, så vi gick och köpte det så kom precis hem. Haha och juste när ja var på väg hem typ vid simhallen så såg ja en råtta ja blev skit rädd och hoppa typ till, sen några tittade på mig och undra va ja gjorde för dom hade inte sett den haha lite pinsamt.
Aja har skit mycket plugg så måste börja.. Men hinner bara plugga till 9 för då börjar ju Desperate housewives, de är säsongs start! Efter de så börjar Christine som också är skit kul.

Har glömt lägga in lite bilder från den dagen då vi i kungsholmen va med på kanal 4 haha:





Ha de bra alla bloggläsare haha :D

har ni sett :O


Jessica Alba

Detta är bevis på hur omretuscherade modellbilder verkligen kan vara... Tro inte på allt det ni ser i tidningar, att kändisar verkligen ser ut så, små barn! USCH säger jag bara, bilden till vänster är ju faktiskt snygg den med!

Victoria: Hemma från skolan idag också..

Jag skrev ju igår att jag skulle till skolan idag, började känna mig bättre igen. Men när jag vaknade så kände jag mig värre än vad jag gjorde igår... ÅH! Så nu har jag varit hemma från skolan idag med, och jag vill verkligen inte missa mer undervisning för jag orkar inte komma efter, dessutom så saknar jag ju skolan, och vännerna där! :(


Ungefär såhär ser jag ut just nu! :O

Del 1 av frågestunden!(Vickan och Nevena)



Victorias svar =D

vickan: var du tillsammans med ertus från din gammla klass?
i så fall hur länge var ni det? vem gjorde slut och varför?
vem är din allra bästavän?

Svar:
1.Ja, minns inte exakt hur länge. Vi fungerade
inte ihop och kom inte överens om måånga saker.
2. Varenda en av de tjejer som driver denna blogg
är mina bästa vänner, ingen betyder mer än den andra.
Jag älskar varenda en av mina små apsystrar lika mycket :D

hur gammla är ni ? :D 
och vad har ni för intresse ? 

ur kom ni på idén att ha samma blogg elva st? :D
Svar: 1.Jag är 15 år, fyller 16 i november. Vi alla är 93or och
de flesta har fyllt 16.
2. Mina intressen är mina vänner, kläder, musik och att
umgås och have a good time :D
3. Jag vet inte riktigt vem det var som kom på idén, men
tanken är iaf att vi inte ska splittras och hålla kontakten
genom bloggen. Det är även en kul grej att ha den här
bloggen med sina tio bästa vänner :)

Postat av: Jossan♥
idoler? ;)
Svar: Mina allra största idoler är Britney Spears
och Victoria Beckham.


Vem är det som skriver i bloggen oftast? Eller skriver alla lika ofta? Kram

Svar: Jag har faktiskt ingen koll på vem som skriver oftast,
men jag tror att det är Camila eller jag. Jag försöker att skriva
varje dag, men på helgerna blir det svårare, finns för mycket
annat att göra då.
 
 

Hur kom ni på att ni skulle börja blogga elva stycken??
Ja som sagt, läs där uppe, det var någon av de andra tjejerna
som kom med idén, Bibbi tror jag det var. Så hon får svara på frågan.
 

hur gammla är ni:D??
vart shoppar ni helst?
Pussss
Svar: 1. Vi alla är 93or.
2. Jag har ingen speciell favorit affär, shoppar
där jag hittar det jag gillar.


vrf är er blogg så bra?:D
vem av er gick i v-holm i förskolan?
Svar: 1. Haha, jag vet inte, för att vi är bra kanske? :D
2. Jag, Sofia, Bibbi, Linda, Camila, Emilia och Ereeg har
gått tillsammans i Västerholm sedan förskolan.
Nevena började i tvåan, Winta i åttan och Mona i tvåan
men hon bytte i fyran och sedan kom hon tillbaks till
Västerholm i sjuan :) Och dylan har aldrig gått i Västerholm.


Ni är elva bästa vänner som jag förstår det.
Hur kommr det sig att ni alla blev vänner? Gick ni på samma skola osv?
:D
Svar: Ja, alla förutom Dylan gick i samma skola. Dylan lärde de
flesta av oss känna genom fotbollen som de flesta av oss tjejer
gick på när vi var yngre.

Söta ni är allihopa, vart kommer ni ifrån? =)
Svar: Mina föräldrar är från Peru

vem är er söta lillesyster, hon är jätte gulig ? :D
Svar: Jag gissar på att du menar Canny som vi pratade om i ett
videoinlägg att hon var alla oss tjejers lillasyster. Det är Dylans
lillasyster egentligen, men hon är som en lillasyster för oss alla. Lilla Canny =)

vilken gymnasie har ni alla börjat i?
Svar: Jag går på Frans Schartaus Gymnasium.

viktoria:vem var killen från din klass
som du var tillsammans med i 8:an?
hur blev ni tillsammans?
hur länge var ni tillsammans?
varför gjorde ni slut?
vem gjorde slut?
Svar: Jag har redan svarat på några av de frågorna längre upp

hur kändes det att splittras när ni började gymnasiet,
hur går det i nya skolan?
hur går det med kärleken?
Svar: 1. Det kändes väldigt sorgligt att veta att man
inte skulle träffas varje dag längre, och att det finns en
stor risk för att man tappar kontakten. Det var mest det jag
var ledsen över, annars så kände jag mig taggad inför gymnasiet.

2. I min nya skola går det så bra som det bara går att bli!
Är verkligen jättenöjd med skolan och klassen, och det har
hittills inte varit så svårt som man först trodde att det skulle
vara när man började gymnasiet.

3. Haha, hur det går med kärleken beror på hur man ser på saken.
Men vill inte ha någon kille för tillfället. Ska satsa
på skolan mer än allt annat :)



Nevena svarar nu :)


hur gammla är ni ? :D
och vad har ni för intresse ?
hur kom ni på idén att ha samma blogg elva st? :D

- Jag är 16! :D
- Intressen? Har man tid för sånt? Nää skojar... Då
jag inte pluggar är jag ute med dessa underbara tjejer :)
kul har vi alltid!
- Fick ett sms utav Bibbi tror jag det var, där det stod
att en blogg där alla elva tjejer skriver skulle vara en
kul grej. Älskar o läsa hur allas skoldag har varit osv.
Så detta var en riktigt bra idee tycker jag.

idoler? ;)
kram

- Hmm.. En svår fråga, vet inte riktigt om jag har någon sådär.
Men diggar Messi i Barcelona (kung!)

hur gammla är ni:D??
vart shoppar ni helst?
Pussss

- Jag är 16, som sagt.
- Gina tricot och H&M för det mesta.

vrf är er blogg så bra?:D
vem av er gick i v-holm i förskolan?

- Taaaack :D hihi
- Victoria, Sofia, Bibbi, Linda, Camilla, Ereeg och Emilia

Hej
vill bara fråga nevena några frågor.
va gör du med ditt hår?dt är alltid fint.
vilken parfym använder du?
vilken mascara använder du?

- Ehm, brukar för det mesta ha de rakt och då är det för att
jag fönat det efter att jag duschat. Då jag inte har de platt
brukar jag ha smålockar som jag fixar med plattången. Ibland
så har jag tur och vaknar upp med volym i håret och då sprejar
jag bara lite med hårsprayen thihi. Tack så mycket.
- Jag använder Naomi Campbell, Hugo boss och
 Christina Aguilera parfymen.
- Det beror på. Ibland då jag inte vill ha så fylliga ögonfransar
så använder jag Mary Kay från USA, den gör så att det ser
naturligt ut. Annars så använder jag en från Maybiline
(om det stavas så) haha. Tar den jag hittar liksom.

Söta ni är allihopa, vart kommer ni ifrån? =)

- Aw, Jag är från Serbien.

vilken gymnasie har ni alla börjat i?

nevena:
ditt hår är jätte fint , plattar du?
var bor du?
är du oskuld?
vad heter din nuvarande pojkvän?
hur många har du varit ihop med och vad heter dem?

- Jag går i Sjödalsgymnasiet i Huddinge.
- Tack, nej jag plattar inte längre.

- Huddinge
- Yes, det är jag
- Har inte pojkvän
- Har haft en pojkvän, Maksim

nevena:
är du oskuld?
vad heter din nuvarande pojkvän?
hur många har du varit ihop med och vad heter dem?

- Japp
- Har ingen
- En, Maksim


hur kändes det att splittras när ni började gymnasiet, hur går det i nya skolan?
hur går det med kärleken?

- Hur det kändes att splittra då vi började gymnasiet?
ehhm, det var mycket tårar och man fruktade verkligen det.
Jag kunde inte tänka mig en skola utan alla tjejer och alla
andra. Men man var rädd o tappa kontakten. För det är
väldigt vanligt att man gör det då man börjar i en annan
skola. Men så som det är nu så är verkligen allt perfekt.
Vi tjejer träffas varje vecka (nästan).

- Det går jättebra i min nya skola. Jag är verkligen nöjd med
 klassen, med lärarna och med miljön i helhet.

- Går väll bra (?)


SPORTS DAY!

Hejsan bloggen!
Idag börjar jag kl 12.30, vi har sports day i skolan!
Vi ska alltså springa....fast jag tänker nog bara gå..
Jag hade egentligen inte tänkt gå men vi har ett hus-system. där vi har olika house competitions. Och detta är en av dem. Bara man är där och tar närvaro så får vårt hus poäng.. Och man vill ju inte svika sitt hus.. plus att vårt hus ligger sist på tävlingslistan.... vi är helt deppiga haha...
kan berätta mer om detta hus-system en annan dag..

Men nu måste jag skynda, pappa ska skjutsa mig till tbanan =)



/ BIBBI

Victoria: Svenska Hollywoodfruar

Tjena mors

Just nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar samtidigt som jag sitter lite vid datorn. Eller ja, det är reklam just nu, passar på att blogga lite då =D
Idag har jag som jag tidigare skrev bara varit hemma, är sjuk men jag tror att jag börjar bli lite bättre, ska iaf till skolan imorn.


Maria Montazami är min favorit, så rolig och gullig på något konsigt sätt! :D

Dylan

helloooo


sitter hemma just nu och tänker på mitt prov ... e verkligen orolig hahahha. Jag har gjort en planering inför den här veckan

1. måste sola för att få lite FÄRG 2. Börja med pluggandet redan nu inför provet på fredag nästa vecka så att det blir mindre stress. 3. Köpa ett par stövlar (höst, höga vet inte vilken färg än) 4. FEEEEEEEEEEEST på fredag (?)

Nä nu måste jag fortsätta min dag med att spendera den framför tv:n haha
Models Adriana Lima/Dylan

Victoria: SJUK :(

Hejsan

Idag är jag hemma från skolan, för att jag är sjuk!! :( Fan vad jag hatar att vara det, så sjukt jobbigt, har ont i ryggen, har huvudvärk, ont i öronen och är helt snorig =( Har vart det sen Pamelas fest :S
Men men, nu ska jag dricka te och kolla på film. Ni får ha det bra,
Puss på rumpan <3


Blast from the past, någon som vet om den är bra?

:D

Tjaba, Sofia och Linda hära. Det va tänkt att vi skulle öva på vår redovisning men ja ni fattar nog vad som hände..

VILL BARA TACKA PAMLA FÖR EN SÅ PIP KVÄLLL!!!! :D

Vi sitter och tittar på bilder från vår skolresa i 8:an, de va på gotland :( saknar det
Här delar vi med oss lite bilder :

Haha 127´s gangsters



4 på kvällen i väntan på att alla skulle bajsa klart haha

Crank that soljua boy uuuh!! hahah


HAHAH nevenas reklam " Sanden är importerad från Dubai"

Den ända tjejen som klarade detta (linda tvinga mig skriva haha) Vi behöver inte nämna att hon ramlade i slutet..

Tripp trapp trull

haha faget

pannkakor!!



nu ska vi kila iväg, ha de bra:)

kortkort (nej jag snackar inte om min längd HAHAHAH)

hallååååå

vaknade typ nyss haha, jaaa som alla redan har sakt så var det fest hos Pamela och det var JÄTTE KUL, tack Pamela för att vi fick en sån underbar dag:)<3. Måste börja plugga fan har prov imorn på SO:n så önska mig lycka till :)...

/Dylan

WIIIINTA

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallo, haha igår var det ju fest hos pamela ... och som emilia skrev.. DEEEEEEEEEEET VAAA SÅÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLLA KUUUUL!!!!!!! hahaha  det hände roliga saker hela tiden!! xD       hahah aja orkar verkligen inte skriva nuuu.. ska upp o äta nånting sen ba ta de lugntt :D

Auf Widerchen !!!!!! = på återseende (tyska hähähähä)

Emilia

Hejhej. Ser att ingen har skrivit konstigt noog.. Haha alla är väll säkert helt utmattade hahah orkade inte heller skriva egentligen men känner att jag måste skriva att VI HADE SÅ J*VLAAAAAA KUUUUUUUUL! Alltså guuud hahaha! I början var det lite tråkigt för alla bara satt typ sen så efter ett tag ojojjojjj då hände det grejer!! Alltså guud vill tillbaka till igår hahahah!
Nu ska jag dra ut och äta med min family!!

Peace out!

BIBBI HAS GONE WILD! JAG GIFTE MIG IMORSE!



Här är vår brölopps bild, på mig och min baby. Tjejer förlåt att jag inte bjöd någon av er, det här var inget planerat. Men ni vet väl att ni alla hade fått vara min brudtärna. Och ni vet hur jag har pratat om att jag ska skaffa 6 barn. Jag har tänkt nu skaffa 10, såå att ni alla kan få bli en gudmor! Ni får själva avgöra vem som ska bli först osv... FÖRST TILL KVARN!

Men nu måste jag gå, ska avsluta bröloppsnatten!

ciao! / BIBBI

hej bloggen det är mona

hej hur mår ni? jag tänkte berätta lite om igår, jag började 9.35 och hade bara två lektioner sen så slutade jag 12.25 så det var skönt..så när jag slutade så åkte jag sali och camilla hem tillsammans till skärholmen, vi åt mat och gick sen till biblioteket där camilla hjälpte mig med matten hon är skit duktig älskar henne för att varje gång jag behöver hjälp det spelar ingen roll i vilket ämne då hjälper hon mig alltid,man kan alltid räkna med camilla haha..jag glömde också säga tack igår så TACK CAMILLA FÖR HJÄLPEN=) <3
När bibloteket stängde så gick vi till hair for you där sofia klippte sig och som vanligt så blev hon skitvacker vi satte oss där en liten stund med linda. Sen gick jag hem och pluggade matte.
Idag så ska alla tjejer till pamela för att fira hennes födelsedag,jag kan inte för att måste plugga till mitt matteprov som e på måndag så jag hoppas att ni alla tjejer kommer att ha det skitkul och en underbar kväll och jag önskar PAMELA ETT STORT GRATTIS<3PÅ FÖDELSEDAGEN
(haha första gången jag skriver ett långt inlägg,hoppas inte att jag har tråkat ut er för mycket haha)
HEJ DÅ, VI SES NÄR VI SES<3

haha

FEKKA FEKKA KÅRA KÅRA
FEKKA FEKKA KÅRA KÅRA
FEKKA FEKKA KÅRA KÅRA
TOOODAY!!

HAHAHA :D


Emilia

Halloj! Vad händer? Hahah här händer inget speciellt(: Ni vet mitt ''pluggschema'' allt har tyyp gått som planerat(: Jag måste börja läsa min bok fan altså jag läste en annan men sen så bah, men ni måste läsa böckerna jag gett er jag bah oo-keeeej.. Iaf haha ska läsa boken sen min recension, sen är den klar och då ska jag bara koncentrera mig på so:n och Vården.. Emm idag så fyller min syster år hon ska ha kalas så jag ska hjälpa till lite och fixa och såånt ni veet:P Sen så efter ett tag måste jag börja dra mig hemåt och fixa mig för som alla redan skrivit så är det fest today hos Pam så jaa idag blir det fest(; Emm sen så.. juste vet inte hur jag ska ha mitt hår-.- QNASE!




Trevlig dag(;

Lördag- sofia här

Godmorgon:) Jag vaknade nio idag, kunde inte somna om :(
Det var ett tag sen jag skrev, men har haft mycket plugg så de är därför..
Idag har Pamela fest, ska bli skit kul!
Nu ska jag plugga lite. Ha det bra :D

Saknar!

Nu drar vi ut =D

Helloooo bitchesss

Dylan och Victoria som skriver. Vi sitter hos Dylan just nu, men ska alldeles strax dra ut till Skärholmen för att köpa ingredienser och lite annat till våran glass och creps som vi ska göra :D Det blir ingen Barnens ö, men lika bra det, vi har annat på G senare mot kvällen då vi ska träffa några killkompisar i stan =)
Senare kommer ett videoinlägg, så håll utkik! ;)

Aja, nu måste vi rusa iväg. Ha en trevlig kväll, önskar er Victoria och Dylan :)


Vi just nu :)


Americas best dance crew

hallåå :D

sitter hemma just nu och tittar på ABDC ska efter börja städa här hemma eftersom att fint folk ska komma (Victoria) HAHAH. Idag så hade jag ett stort matte prov som bara hade VG och MVG frågor .. undrar verkligen hur det gick:O ..åt också ute med halva klassen (Lunch) haha det var ngt nytt och kul, vi behövde alla energi inför provet och lunchen i skolan var inte god så vi bestämde att gå ut och äta då:P.


Frida och Louise


Roland

Agnes och Sofia

Nina

Rebecca

Carola och Kasper var också med och åt men båda bangade på att vara med på bild haha :P


Victoria: TRÖTT!

Hejsisvejsi

Gud vad vi är dåliga på att uppdatera.. BÄTTRING TJEJER!!

Men men, idag har jag vart i skolan, hade en kort skoldag, började 10 och slutade 12.45. Hade två lektioner. Skönt!
Nu sitter jag och har lite smått huvudvärk, det har vart så mycket bråk och tjaffs den här veckan, folk gör så att små skitgrejer blir till värsta dramat. Get a life pleaseeeee, blir helt utmattad av allt som pågår! :O:S

Aja, snart ska jag till Skärholmen och köpa lite kläder till imorn (Pamelas fest) och annat om jag hittar. Efter det ska jag möta Dylan och så ska vi handla lite och sen dra hem till henne och chilla där med film, tjejsnack och en massa sötsaker! :D Om jag lyckas övertala Dylan så kanske vi tar och åker till Barnens ö, där några kompisar hyrt en stuga och ska ha fest. Då blir det övernattning där, skulle vara skit kul! Men vi får se om jag ens orkar haha :P känner för att bara ta det lugnt idag, men vi får se! :)

Nu måste jag skynda mig så att jag hinner fixa mig och ta nästa buss till Skäris som går om en kvart! Hörs senare, PÖSSSSSS


Ser ni mig? ;)

RSS 2.0