sofia här

Sitter och dricker te och ska kolla på film med vet inte vilken hm.. haha :P
Har jätte ont i huvudet så får hoppas på att de går över tills imorgon, imorgon har jag också tandläkare..
Tänkte inte säga så mycket mer än att det är säsongsstart för desperate housewives nu på tisdag! LÄNGTAR!!! undrar vem det var som dog på sista avsinnet förra säsongen när planet krasha!

Ha de bra



SEGER

VILKEN SEGER! LIVERPOOL ÄR BÄST, VI VANN MED HELA 2-1!
MEN SJÄLVASTE MATCHEN VAR INTE VÄRSTA INTRESSANT ELLER ROLIG
MEN VI VANN OCH DET ÄR HUVUDSAKEN!
MÅLSKYTTARNA VAR OF COURSE DEN LEGENDARISKE
STEVEN GERRARD SOM ÄVEN ÄR LAGETS KAPTEN OCH FERNANDO TORRES!


MASSA KÄRLEK!

/Bibbi

bra fotboll på tv snart

Tjena bloggen! Vill bara upplysa om att de är en bra match som spelas idag!
Liverpool mot Blackburn! Och självklart så hejjar jag på Liverpool!
Match start 15.55 på Canal + Sport 2! TITTA!


YOU NEVER WALK ALONE!

/ BIBBI

god morgon

vill bara dela med lite av bra musik haha. som ni inte kommer tycka (: lyssna speciellt på lady av kenny rogers, lyssna på texten (:



AHHHH

vet inte varför jag skriver har ändå inget vettigt att säga men för den delen har jag ju inte heller något vettigare att göra so what ever.
egentligen tänkte jag show you guys lite ny köpta kläder. Jag vet härmis (:  men så ligger allt i tvätten och jag orkar inte gå ner. så de får bli en annan gång.

idag har jag bara varit hemma, som igår då. Tog de lungt, titta på en massa filmer. Hitta Nemo, igen, och min pappa mobbar mig!! " har du hafft en dålig barndom är de därför du kollar, fick du aldrig vara barn osv"
hahah. men ändå så sitter han också och tittar och skrattar. juste vi fortsätter, jump in, 2 dagar i paris, på smällen, money talks och sedan en massa tv. Sådant gillas.

Iaf jag vågar inte borsta tänderna!! de gör så ont. jag var hos tandläkaren föe inte så länge sedan men vågade inte säga något för jag har fått en ny tandläkare. Asso hon ser ut som dracula och så pratar hon också typ som honom!! hahah, hon kommer inte heller hålla mig i handen som min förra tandläkare gjorde :( är shit sur för hon inte medela mig att hon skulle sluta!
får väl helt enkelt sluta borsta tänderna då..


ha de bra, ska kolla på stomp the yard nu (:

Ps. ereeg du lär inte bli förlåten, jag borde vunnit!! hihi


ereeg: priset går till...

hey everybody :) how u doin? (tänk er joeys röst haha)
hoppas lovet har börjat bra för er alla! :D TJEJOR, vi måste hitta på något snabbt innan lovet tar slut *tar i trä* varför inte dra till bowlingen vid bibbis hus? :) nästa lördag vet jag iaf att jag och resten av tjejerna från gamla 9C ska träffas och ha FF eller hur girls? haha pizza och film(?) står på menyn.
juste, höll på att glömma. ni kanske undrar om rubriken? hehe. jo, det är så att jag tycker att på sistone så har fyndiga emilia och linda varit extra roliga i sina inlägg. priset går iaf till emilias brand-inlägg aså HAHAHHAAHA suuuuper kul.
ska berätta lite om min dag. i morse vaknade jag på soffan i köket för att jag hade däckat där kl 22 igår, snacka om att va tröööött. jag, mamma och min syster åt frukost tillsammans sen drog jag till gymmet där jag träffade på Mona och Emilia. sen handlade jag och mamma lite, träffade på min moster som vi fikade med i skärholmen c. när vi kom hem började mamma och moster laga dolma, maträtten som ligger mig nära hjärtat. jag hoppade in i duschen och när jag kom ut åt vi.
i måndags när trafiken inte fungerade väntade jag och jennifer på bussen i en och en halvtimme i liljeholmen! tog mig 2 timmar hem. när jag kom hem skulle mamma precis ut för att hämta min syster från liljeholmen. det tog oss ytterligare en och en halvtimme från skärholmen till liljeholmen! väl framme träffade vi oliwia och hennes mamma så vi skjutsade hem dom. vid deras hus finns en busshållplats och där såg vi en äldre dam. stackarn stod och väntade på bussen i kylan så vi erbjöd henne skjuts, haha en total främling. skönt att göra goda gärningar :D
idag har jag tittat på bilder och videosar från gotland och jag måste bara dela med mig! bilderna är inte i ordning men här kommer dom: 


utanför visbys ringmur


winta och jag på tåget


hehe, jag och emilia dagen efter


innan höghöjdsbanan


jag och yani på bussen på väg till fårö


champions league final tror jag


är inte intresserad av fotboll så jag och vic rymde ut och hoppade


jag och nattis med cyklarna


haha förlåt vic, var tvungen


någon utsikt


här badade aram bland fiskar som gäddor och grodyngel


jag o vic igen


pochahontas.. eh mena emilia



jag och ioannis-pannis


bibs o jag


vic o jag


san-san och kossan


immi och pommes


sanning och kånka haha





det som stannar här, stannar här


skattjakt


yani


grodyngel


förstoring

så ja :) resan gjorde vi för ungfär två år sen. ha de bra bästa läsare ♥

Sofia här

Hej :)

Kom nyss hem från Nacka.. Är skit trött!
Ska snart kolla på film med mamma, men innan tänkte jag visa lite vad ja köpte:


Allt är ju typ till sommar/vår :D

Sen åt ja skit god mat där :

Sen den goda juicen :

MUMS!


ha en trevlig lördag :D


big day today


Idag så fyller prinsen 20 år! Vill bara önska honom ett stort grattis.
Hoppas hans dag blir mer än perfekt!


/ Bibbi


Biljetter till United dancers



http://www.stadsteatern.stockholm.se/index.asp?pjaser/uniteddancers.asp&main
 
               Biljetter till united dancers dansshow! Tryck på länken
                                          för att köpa biljetter !


Äntligen så gick emilia hahha

haha hallå allihopa. emilia har varit hemma hos oss hela dagen , hon gick för en stund sen ÄNTLIGEN ..skojar haha. Äntligen lov. Idag så har det inte hänt så mycket,hade presentation om liberalismen som gick bra faktiskt sen så hade våran skola ordnat en gala för haiti så jag gick på den med sen kom jag hem o hitta emilia hos oss, vi planerade att imorgon så ska jag,emilia,cassandra och mina småbröder ibbe och mostafa på bio och se "Köttbullar". Emilia ska bjuda oss på mat för att hon är rik.
ska gå och duscha nu hej då./MOna



Första bilden är mostafa och brunisen är ibbe.

Sofia här

Hejhejhej

SPORTLOV!!! asså fan va skönt :D

Idag var jag i skolan, efter det så föjde jag med Emilia till Media Market och sedan gick vi till Godisbåten. Efter det så gick jag och klippte mig.. (och jaa, man kanske inte ser att jag har klippt mig:P men de va bara topparna hehe)


När ja kom hem så åt jag, wook de va jätte gott. Sen "började" jag städa men de sluta med att ja satte mig i soffan 5 minuter senare och kollade på heros, asså måste börja titta på den igen, dör för den!
Iallafall så kommer pappa hem snart så de vore väl bra om jag har sommnat då så att han inte hinner bli sur över att ja inte har städat:D haha smart va!
Imorgon ska ja upp tidigt, ska åka me mamma till Nacka, hade tänkt köpa en jätte fin tröja på H&M kan visa den sen..

Juste, sexigaste Catherine ville så gärna få en länkning här på vår blogg så : www.caathyn.blogg.se :D

GODNATT


zzzzz

är hur trött som helst, tror jag kommer somna när som helst.
idag var jag som sagt i skolan för första gången den här veckan, var där 2 lektioner sedan skulle jag till läkaren. Men stannade upp i T-centralen för att kolla i Zara men tydligen fick man inte gå in för de höll på att rensa taket!! Vart lite sur, men köpte ist då en spetsbody som tröst. ahah. fortsatte sedan till liljeholmen där jag köpte en dagkräm från bodyshop.
Har slösat väldigt mycket pengar de här veckan, nya kläder smycken och en masssa annat. kanske visar er senare.
och juste klippte mitt hår!! hahah de vart helt okej. inte värsta förändringen. men kortare dock.


Och nu till varför jag skrev överhuvudtaget. Det är Hitta Nemo på disney chanel!! Måste ringa camila som är en riktigt Nemo fanatiker hahah.




hahah, var bara tvungen

ha en bra fredagkväll♥


YEAH!

HEYYYYYY! WHATS UP GAYS? GUYS? hur fan stavar man det?? GAYES? ajaa what evaaa hähä

jag kan konstatera att ja mår absolut bäst! DET ÄR LOV FÖRFAN. Vilket betyder massor, no plugg(?), umgås med nära o kära,festa (kanske?), ooo bara slappa. tihihihiihiih
Idag slutade jag runt 2 tiden mötte sedan mamma i huddinge där vi små shoppade lite :) fick hem lite smink,ett par tröjor o lite underkläder. NICE (y)

Hmm... Ikväll händer det väll inte så mycket, ska träffa p o vi drar nog in till stan på en fika eller så kanske vi ser på bio, dont know yet. Ser i alla fall emot morgondagen då jag ska umgås med jelena, underbart,det var verkligen länge sen! det blir Bio och Taco Bar. Mums!

Aooo, man märker nog att jag sett ifram emot de här lovet ganska länge, det kom vid rätt tillfälle. Synd att de bara är en vecka. Men who cares? Man ser ju fram emot det riktiga lovet, SOMMARLOVET! :D Sofia har koll på hur lång tid de är kvar tills dess hehe :)

Jag ska nog ta o lägga mig en stund nu, sova en timme kanske så att ja blir pigg tills ikväll.


 
 bjuder på en mindre fin bild på mig o jelena. HAHA så söt jelena

PUSS


God morgon!!

vill börja med god morgon på er!! nu har jag varit vaken i 24h!! helt otroligt, de är väldigt sällan jag är det. Kommer verkligen  vara DÖ trött idag men  inte nu för nu ärr jag verkligen pig ( haha gris )
Hahaha, jag skrämde min bror när han kom hem. kl kanske var 5 sen han märker inte att jag sitter i vardgasrummet. Sen så stirra jag stirra typ på honom läskigt. sen så vänder han sig och blir shit rädd hahah. höll på dö av skartt. Fast han vart arg :(

 lite mer bilder nu, jag diggar min kamera haha :)

typ såhär kolla jag på honom haha


måste kila nu, har riktig brådis till skolan liksom daa!!!. puss och kram


tiden bara flyger fram

tjenixen!! sitter vaken för att jag inte kan sova. Sitter alldeles ensam, tycker synd om mig själv. Iaf nu när jag ändå kan sova tänkte jag att jag skulle ta och leta upp hur man öppnar kameran på datan. och gissa vad?!
JAG HITTA DEN. så nu har jag suttit i en timme och bara tagit foton på mig själv hahah!! de är så jävla kul.

Här är lite bilder, tar inte de värsta är orolig att ni ska bli rädda på riktigt. jag blev fand e haha.




haha, så varsågod. nu ska jag återgå till att ta foton på mig:D

PS. ska upp om 3timmar. AHHHH

Allt möjligt

Helojski folks, Victoria här.
Hur mår alla där ute som läser vår braiga blogg? :D Jag själv mår priiiima, lever livet och äter köttbullar med makaroner, NAJJS! (Y)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Om min dag kanske? Inte märkvärdig alls - vart i skolan (första gången på den här veckan), efter skolan åkte jag till Huddinge en snabbis och sen hemåt. Kom hem och somnade på dirr typ, haha! Sov ett bra tag, vaknade runt 9. Men är ganska trött ändå, ska hoppa in i duschen om ett minitag och sen sova tror jag! :)
Tjejer vad har ni gjort under tiden de flesta inte varit i skolan? HAHA, en liten fågel viskade i mitt öra att Bibbi fick stå och vänta på ersättningsbussen i Vårberg i över 2 timmar för att ta sig till skolan i måndags, tills hon tillslut tröttnade och vände hemåt igen! Hahahah :( Förlåt Bibbi men fan vad jag garvade när jag hörde det :') Men så går det när man envisas om att gå till skolan då alla andra uttnyttjar vädrets humör till max för att stanna hemma! Haha driver ba Bibbson :D
Hmm, vet inte vad jag ska skriva mer så lägger in lite bilder istället :)


Jag och min bror, han fyllde år :)

 
Haha, hade liten sleepover med två kusiner, ena är 91a och den andra 97a hahaha, jag och min äldsta kusin gjorde make over på den lilla, vi klippte och färgade hennes hår, noppade henne och tog henne till ett solarium :D


 
Har tatuerat mig igen :D Syns inte så jätte tydligt på bilderna men det är ett hjärta och en musiknot som går in i varandra typ.


Before partajjing hahah



Thandy's b-day





Avslutar med två låtar av Mishon :)


Den här killen har sån underbar röst, man smälter nästan! Oooh :') Det är även han som gjort låten excuse me mama, någon som minns den? :D

Aja, nu ska jag ruttna lite vid Facebook och msn. Typ. Byebye, vi höres! :)


VIKTIGT TJEJER!

EXTRA EXTRA!! SWINGFLY WILL BE COMING TO THE FIRST SHOW!

This coming Friday (the 26th) we are going to have a fundraiser for Haiti in Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm.

There will be two shows available to attend, the 16.00 which is basically for the studentsin IEGS, but people outside could come as well up to a certain amount and the later one, 18.00, which is for everyone within and outside school, such as friends, parents, or anyone interested.

During the show, we will have funny auctions, music performances, snacks and sweets available for you in the cafeteria.

There will be a 20kr donation fee during this event.


ALL YOUR DONATIONS WILL BE GOING TO THE PEOPLE SUFFERING IN HAITI.
MAKE A CHANGE, HAITI NEEDS YOU!


Here is the IEGS Teacher Auction for Haiti list so far:

1.Mr. Presland – A private math lesson for your parents. You get to sit and watch them squirm!!

2.Science Department – A famous IEGS lab coat signed by all your whacky science teachers!!

3.Mr. Nicholas – An authentic English Top Hat – still in the box and from an authentic English Man!!

4.Mr. Olson – A Canadian monopoly game to stimulate your brilliant math skills!!

5.Mrs. Baird – Authentic four 20 minute tarot reading sessions. Find out what your future holds for you!!

6.Mr. Knox and Dr. Whitely – A private singing performance. Bring your ear plugs!!!

7.Mr. Spires – Our IEGS Coach. Basketball tickets for his team. Front row seats to a great match!!!

8.Mr. Kuhn – A beautiful piece of art work by the one and only, Mr. Kuhn. Nelson Mandela piece which captures the spirit of giving!!

Another feature.

HAIR For HAITI

If our total donations reach 12,000 –

Mr. Maier will shave a mohawk
Ms. O´Connell will dye her hair pink

ALSO to be featured:

- Dr Pratt will auction off a ride in one of his three English sport car cabs!
- Mr. Taylor will wear a wig for a week with the motto "The more the money, the crazier the wig"

Watch video for more info!

Haiti needs YOU!




TJEJER, VI HOPPAS PÅ ATT NI KOMMER! DE KOMMER VARA JÄTTE ROLIGT, MED EN MASSA UPPTRÄDANDEN, KAFET KOMMER VARA ÖPPET OCH AUKTIONER KOMMER ATT HÅLLAS! FÖR ALLA ER SOM VILL KOMMA, SMSA MIG! DE BÖRJAR KLOCKAN 18.00.. JAG HINNER INTE SKRIVA SÅ MYCKET MER FÖR JAG MÅSTE PLUGGA! HAR PROV IMROGON, MEN SMSA MIG! SEN TÄNKTE JAG ATT VI SKULLE KUNNA ÄTA UTE EFTERÅT. HOPPAS NI KOMMER.. ANNARS IT'S YOUR LOST GIRLS. BIG LOVE

/ BIBBI 

Emilia

Hejsan hur mår alla? Jag mår super för imorgon är det bara en skoldag kvar sen är det lov i en vecka sen ska jag ut på APU mellan vecka 10-13 tror jag sen är det påsklov i en vecka och it means with no school på 6veckor JIPPIIJIPPII! TUNGT ELLER TUNGT??! Okej idag var det först skoldagen i veckan eftersom att det varit fel på Tb.. Och idag så köpte jag en ny klocka RIKSSZTUnG! haha..


BAAAJBAAAAAAAAAAAJ!

Linda

fy fan va trist de är!! sitter hemma och har grymt tråkigt. Jag stanna hemma idag från skolan igen för mår jätte dåligt, spydde idag :( har stannat hemma från skolan hela den här veckan. Imorgon ska jag till läkaren. Iaf har värsta ångesten för jag har missat så många uppgifter i skolan.
vill ju få allt överstökat innan lovet för sedan går jag ut på APU.  Aja, ska försöka komma till skolan imorgon efter läkaren och lämna in lite saker.

Iaf nog om de hära. ville bara dela med mig lite av mina problem. känns bättre haha :)

ha de bra :)


=)

Tjosan !!! winta här.. det va ett tag sen! ändringar ska ske haha :)) Iallafall.. idagså  hade jag inga lektoner bara ett Matteprov runt 3 som blev inställd och jag fick reda på det när jag precis hade  kommit  till skolan -.- så min dag har  varit lite onödig.. aja,  ja satt i skolan med kompisar o  ba chillade oså, efteråt drog vi till mcdonals i fridis och ja åt  en TEEEEAMBOX (mc chicken 19st),  den satt såå bra!!! :D 

jag orkar verkligen inte med skolan fan , det är föööööööör mkt.. de dränker oss med plugg! Jag har funderat på att hoppa av........... hahahahahaha skoja bara, ooooh mina föräldrar skulle strypa mig hahah ! nää men orkar ba inte. Läääääääääääääääääääääängtar till sportlovet OCH SOMMARLOVET och dagen DÅ JAG BLIR 18 ÅR GAMMAL FAAAAAAAAAN VAD JAG LÄNGTAR !!!!!!!


TÄNK ER EN SÅNHÄR STRAND ?!?? :DDD




bibbsan här

Tjena bloggen.. är jätte trött hade en jätte tuff dag i skolan.. Jag hade kemi prov och de gick åt helvete.. och värst av allt att de bara var g-delen som jag gjorde.. jag ska göra vg-mvg imorgon...... orkar inte längre med mitt liv! Sedan så har jag natural science prov nu på fredag och jag har inte börjat plugga än på grund av kemin! jag ligger risigt till kan jag säga! men men att sitta här och klaga gör de inte bättre... men jag hoppas på att ni andra mår bra.. snart är det loooooooov.. LÄNGTAR! ska sova uuuuuuuut och sedan träffa er tjejer såklart =) men ska ta och avrunda nu.. bloggar snart igen.. puss

kvadrat (LÄSKIGT - Dylan)

jag var lite inne på olika sidor på datorn tråkar lite tills jag märkte en sjuksak.

Jag hade hört att Rihanna hade "dejtat" en kändis vid namn Aubrey Drake blabla och fattade inte tills nu att det var THE Drake allstå "best i ever had" "say something" m.m.

jag sökte sedan efter lite bilder på honom och såg det här:

Bilder på Drake tillsammans med Teyanna Taylor, som tidigare hade spekulerats ha dejtat Chris brown (falskt - de var bara barndoms vänner)

Chris Brown har ju som alla vet dejtat Rihanna, men förhållandet bröts då han åklagades för misshandel



och nu så går ju ryktet om att Rihanna och Drake dejtar



och Rihanna och Teyanna var goda vänner under Chris Brown-tiden


avslutar det hela med denna låt:



En cover som Drake har gjort på Chris Browns låt "take you down"

hahah sådär nu behöver ni inte längre köpa skvaller tidningar - Dylan har svaren på era frågor ;)

ps. kom på allt de här på bara ngr sek. ägnade inte mitt liv åt de här hahaha

love


24 feb

Hej
Nevena här

här sitter jag o ruttnar... precis tagit en dusch o väntar på mat (kött med klyftpotatis och tsatsiki :D muums). Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. Började med simning på gympan o fortsatte med historiaredovisningar,engelskaprov (träning inför nationella) samt 5 min av mentortimmen. Det börjar närma sig lov och jag är överlycklig!!! det behövs verkligen. Nu ska jag alldeles strax sätta mig o göra klart ett mattearbete tills imorgon, inte så mycket kvar, och sen blir det att öva massa engelska. Ikväll är det fotboll på tv och det gillar vi starkt :D Inter-Chelsea, 20.45 för er som är intresserade.. hehe





Mamma ropar!!! Det betyder att maten är på bordet :) ciaaaoo
puss puss


stripespipeskajks(dylan)

hallåå allihopa :D

Idag så har jag bara varit hemma och vilat, gick inte till skolan p.g.a. trafiken men ska tillbaka imorn :P.
Träffade Emilia och vi gick ut och åt i ikea BÄSTA, vi drog sen till skäris där vi träffade Mona och vi gick runt i skäris det var jätte kul att träffa tjejerna nu efter så lång tid *tumme upp*.
Jag hittade även en kofta som jag dog för men som var slut sist jag kollade men dom hade hämtat nya jag var så lyyyyyyyyyyyyycklig den är så jävla fin :D


här e koftan från HM för 249 spänn (den e sååååååååå snygg)

love


sofia här..

Tog en liten paus så nu sitter jag här haha.. men ska snart fortsätta med engelskan ;) Det verkar ju fortfarande vara problem med tunnelbanorna så de kanske inte blir någon skola imorgon heller
Tänkte bara lägga in lite sommarklänningar,byxdress, och lite bikinisar som jag vill ha:


16 veckor kvar, sen SOMMAR!

nu ska ja fortsätta ha de bra alla


Nevena här!

Shiit shiit! nu när jag bläddrar igenom alla inlägg så ligger jag väldigt mycket efter i bloggandet! Jag har inte haft någon större lust att blogga men nu ska ja fan ta o skärpa mig! Anledningen till varför jag inte bloggar är nog för att jag aldrig har något intressant o berätta.... de händer ju typ samma sak varje dag :/ vakna,skola,komma hem,plugga,äta,plugga,sova (typ). Men men. Hmm... ,..,.,.,.,.,. jaaaa ehmm... idag har det väll inte hänt så mycket, det gamla vanliga dåra. Det känns så jävla bra att jag inte har plugg denna vecka förutom ett litet läxförhör till på torsdag. Snart är det lov, och jag hoppas att jag kan träffa er tjejer oftare! det står liksom alltid saker i vägen då jag ska träffa er.. men nu har vi en vecka på oss o va med varann så mycket som möjligt, och det ska vi utnyttja :)

Justja, var ju på kryssning i lördags och jag tänkte visa ett par bilder som jag tog på havet från fönstret = LÄSKIGT





det är då bilder på HAVET (som då bara bestod utav is)!

har inte så mycket mer o säga, ska lägga mig nu och sova någon timme, är helt jävla slut! see you


sommarsommar


måste köpa dom här
Juste min bikini kom, den där korall med paljetter (visar sen) den va jätte fin, DÖR för färgen måste köpa typ alla kläder i korall färg, så mutcho snyggt hehe..

Nu håller vi tummarna på att SL inte funkar imorgon heller, så vi slipper skolan :D
nu ska ja återgå till plugget :/

ha de bäst

/sofia

Tjenixen!!!

Hello bloggen, Vickylina här.
Alla har bloggat så mycket under gårdagen, så jag fick lust att också göra det haha! Även om detta blir ett kort inlägg. Hoppas det fortsätter på detta vis görls :))
Sitter hemma, ska ej till skolan, TACK SL!!! :D:D Var inte där igår heller, får se om jag går imorn.
Ska försöka skriva lite fler inlägg o lägga in bilder o så, så fort jag får tid och ork, hehe.
Juste, MONA! Jag vill köpa kakor HAHA säg till Monal :D två st, messa mig :)))
Men här får ni en old favvis låt iaf :) (känns som om det ända jag gör är att lägger in musik, haha bara jag som gör det också typ? :o)



Nu måste jag rusa, byebye!

Christmas Eve

OCH VINNAREN ÄR...

(trumspel)
(trumspel)
(trumspel)
(trumspel)
(trumspel)
(trumspel)






STRORT GRATTIS TILL ALEXANDRA NILLE(www.kissies.se)! du har nu vunnit elevensisters skattjakt!
Det var väldigt många som deltog och DU va just den som vann
Vi alla i eleven vill önska dig ett stort grattis!

bombam, i'm a pirate!


Vi här på eleven kommer starta något som heter elevenjakten!




find the treasure and you'll find the road to happiness..
vinnaren vinner än länkning!
lycka till älsklingar

CAMILAs bästa kompis



oooooooooh i'm flyiiiing

I'm so happy right now! I just want to share my happiness with you guys!
GOSH YOU HAVE NO IDEA HOW MUCH I LOVE LIFE IN THIS VERY MOMENT!


live life to the fullest!

/Bibbi


Snöoväder

hello allihopa det är mona, pågrund av snöovädret så fanns det inga tunnelbanor eller bussar som kunde ta mig till skolan och det betydde att jag var tvungen att stanna hemma..Jag gick till biblioteket med emilia och lånade en bok som jag behövde till min italienska läxa sen kom jag hem och städade mitt och min systers rum.
Innan jag avslutar så ville jag bara säga att min syster har bal i år och årskurs 9 håller på att sälja kakor så att dom kan få ihop pengar till balen, min bal var jättelyckad och verkligen ett minne för livet och jag vill att min syster också ska ha det så för att göra det kortfattat så vill jag bara säga att om någon av er är intresserad av att köpa jättegoda hembakade kokosbollar, flankakor (tror att det stavas så), godis eller cookies kommentera det här inlägget och lämna nummer så kontaktar min syster dig. En låda kostar 50 kronor och det gäller alla.



                            


Såhär ser dom ut,jag har själv köpt såna och dom smakar jättegott.

har helvetet frysit till is eller?

Som rubriken lyder, har helvetet frysit till is eller vadå? Idag har sjukt många bloggat, vad är det som händer?! haha de brukar annars bli ett inlägg per vecka. och idag så strömmar det in inlägg! TUMMEN UPP FÖR OSS SOM BLOGGAR, RESTEN AV ER TJEJER - FY! höhö de var nog allt jag hade och säga.

puss på era skinkor!

 

/Bibbi


mona igen

FAn det blir alltid ett sånt dära mellanrum.Sorry































 

GOOOODA NYHETER

Kollade nyss på nyheterna! Dom sa att de här med Sl trafiken kanske kommer vara ett problem HELA veckan!!! hahah och det är ju = ingen skola = inga prov!! HAHAH asså hoppas de blir såhäär :D :D :D :D värsta ödet om de blir så, för har typ inte pluggat ett skit

hörs senare

/sofia

sofia, saaaaaaaknar västerholm!

Nu tänkte att jag kunde lägga in lite videos från västerholm, nu när alla ändå är igång med alla bilder! haha, de här är ju så mycket roligare än att plugga..

Några veckor innan balen :( haha emilia värsta konstnären..
(ledsen för min mörka röst i bakgrunden haha)

HAHA ali dansar magdans :| och jag och ereeg sådär leker att vi inte filmar :P

Ioannis ska gå som en "biff" hahaha

 
Värsta daaaans tjejerna haha (emilia,ereeg och gamze)

de va de.. haha hejsvejs

tråk bråk!



Orkar inte lägga upp mer! Men hoppas ni gillar bilderna! Puss

/Bibbi

BIG NO

asså jag måste bara få påpeka en sak. jag tycker det är så patetiskt att tjejer använder löshår.. liksom de är bara att acceptera, NI HAR INTE LÅNGT! Typ som dig emilia.. asså jag vill inte vara elak men du passar inte i ditt löshår, skit fult! bättre att du hör de här ifrån mig än från någon annan. och att du använde ditt löshår när vi var och åkte skidor var ju bara så löjligt! acceptera gumman, du har inte långt hår! jag tycker de är så jävla fult.. och de gäller er andra också typ som camilla och ereeg..BIG NO..



hahahha massa love till er tjejer

/Bibbi


ereeg: jorden anropar...

hej allihop :) jag är i skolan just nu
bibbi, ser du det här så ska du veta att de har utökat provet med fler frågor men delat upp det i g/vg vg/mvg tror jag. den första har vi idag på kemilektionen du vet i eftermiddag och den andra på onsdag.. kan du komma nu så gör det. ja tror bussarna börjar gå kl 9. ring mig
aså det är föööööör kallt ute idag. jag kommer typ få köldskador eller något. har grov ångest för att jag kom till skolan det är helt tomt. det finns typ två lärare och tjugotre elever eller nåt... men nu är jag typ fast för kommer inte hem antar jag. alla ni som inte kom till skolan idag är SMARTA. ångeeest, aja får väl göra provet då. om elektrolys.......................... hejdå ♥


EMILIAAAAAAAAAAAAA VILLL HA SOMMARRRRRRRRRRRR!

Hejhej! Hur mår alla? DÅLIGT antar jag eftersom att vädreeet är så jvla kefft, skojar inte! Jag vågar inte ens titta ut de räcker med att jag vet att det är -23 grader där ute och typ 1m snö, och det kommer meeeer, tråkigt noog:(
ÅHH har aldrig längtat till sommaren så mycket som jag gör nu fan det är ju helt otroligt.. Hur länge ska de här piss vädret hålla på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????? O juste jag är inte i skolan för att det är knas med bussarna/tb och dedär.. Det vara bara 5pers i skolan idag också hahaha och ingen lärare lider med dom fifan!

SOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMAR KOOOOOOOOOOOOOOOOOM!
















DAAAAAAAAAAMN GIRLS, vad jag vill resa fan! hahahaha

LUV AND RESPECT!

ereeg: röda linjen avstängd?

hej allihop :)
snacka om att det är kämpigt att plugga! har knappt fått något gjort idag och om 8 timmar har jag prov.. en klapp på axeln till mig och bibbi va.
aja det sägs att SL kommer stänga av tunnelbanorna helt och hållet mellan norsborg och liljeholmen imorn. ersättningsbussar går mellan norsborg och skärholmen för alla som ska motvind. nya prognoser kommer på morgonen.
nu ska jag iaf gå och sova, även fast jag är i behov av en fet dusch haha
sussa söt nu flickor ♥

hjälp?

hej
jag
sitter
och
"pluggar".
jag
har
kemi
prov
imrogon
och
jag
kan
ingenting..
snälla
hjälp
mig
någon?
vill
kunna
koncentrera
mig..
men
går
inte..
jag
behöver
uppmuntras...
kanske
en
klapp

axeln
skulle
hjälpa?
but i think my magic is gone..=(



/bibbsan


SICK

ja som ni läser i rubriken så är jag sjuk :( har feber och mitt huvud känns som ett bowlingklot!!
helt otroligt, har haft svårt att plugga i helgen och igår tänkte jag. Nu får jag ta de sista krafterna innan lovet och plugga.
Och så blir jag sjukt, lite komiskt va.. 
Den kommande veckan kommer inte bli bra, känner på mig de.

Men men ni får ha de bra och en trevlig söndag. ska försöka plugga nu

Puss // Linda 

Ps. BIBBI är so NOT cool!!

AND I'M OUT!

Ska på filmkväll hos min morbror, mysigt! Älskar när hela familjen är samlad! Men jag borde egentligen inte gå för jag har inte pluggat ett skit..med andra ord jag förtjänar inte det.. VADÅ INTE FÖRTJÄNAR, DRIVER JAG MED MIG SJÄLV ELLER!?!? BARA ATT JAG GÅR KVAR I DEN SKOLAN GÖR MIG VÄRDIG TILL ALLT! JAG SKA GÅ OCH JAG SKA GÖRA DET MED ETT GOTT SAMVETE! WHO'S WITH ME!?



SMELL YOU LATER / BIBBSAN!


mina tråkiga inlägg som handlar om samma sak haha

Pluggat HELA dagen, om man också räknar med mina pauser varje minut ..
orkar seriöst inte mer! blä på det
har sutit och läst i ett häfte om hjärtinfarkt och nu har ja typ 50 sidor att läsa i boken också, trodde inte de va så många sidor :(

är så sugen på fruksallad, så ska ta och göra det. hoppas ni har haft en roligare helg


bye

/sofia


plugglördag = fail

Tjena bloggen! Hur mår alla våra läsare där ute? Själv mår jag super! Hur skulle jag liksom kunna må dåligt det är ju plugglördag! Och nu ska jag förklara innebörden av "plugglördagen". Man säger till alla sina vänner att man inte kan gå ut för att man ska "plugga".. och man går inte ut, utan man sitter hemma och slösar på tiden. Man gör allt som man inte borde göra ex. kolla på tv eller göra det som jag gör nu - sitter vid datorn. vilket slöseri med tid.. Men men vad ska man göra? Men jag tycker jag är duktig, jag har i alla fall mina böcker uppslagna som vissa andra inte har (ja.. jag syftar på dig linda).. jag har ett stort kemi prov nu på måndag och jag kan NADA!
så här ser det ut hos mig nu..


jag "pluggar"

"electrolysis and its uses" - in my ass

dadlar finns på plats såklart - mitt godis, mums!
lite noooooootes!

aja nu måste jag "fortsätta".. jag ska försöka blogga igen senare idag.
ha de bäst!

PS. LINDA MEN DU TRODDE

/ BIBBSAN


20-02-10

hallå alla goa :)

sitter här hemma och käkar pomfritt och godis. Bra matching vaa! Såg att lilla kycklingen va på tv och kunde inte undgå att kolla på den. Den är ju bara för gullig och får en massa minnen från när vi tjejer gick och kolla på den på bio!!  De var tider de, haha :)

Iaf har inte gjort så mycket idag, vakna 7 ( inte klokt! ) vänta på att någon skulle vakna och hålla mig sällskkap :)
Sen så var de meningen att jag skulle plugga, men de gjorde jag ju självklart inte. finner ingen motivation att plugga, allt känns så piss just nu :(

men men snart är de lov och då får jag väl plugga hahah.

 ses nu börjar filmen igen. puss // Linda

Ps. JAG ÄR COOL!!


waittill'youpassout (Dylan)



ÄÄÄÄÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN ..... (tycker synd om mina grannar som får höra mig sjunga till den här och dansa runt HAHAH)

aguylookingsofly(Dylan)

hallå  alla :)

chilllar lite just nu, ska snart börja plugga :( men först ...

så tänkte jag ge våra guy-readers stil tips!
Här har jag samlat upp det snyggaste jag vet på killar nu under VINTERN (kan lägga upp senare sommar, våren, hösten) , ja vet att de flesta tjejer som jag ialf har snackat med tycker att den här typen av "swagg" e det hetaste.
Jag säger nu inte att ALLA men de flesta ... om det e ngn som inte håller med så lägg upp va NI tycker skulle se snyggt ut på en kille haha  




love


sofia här..

Sitter och pluggar :( så tråkigt!
har så jävla mycket tills nästa vecka, om någon bryr sig haha:
- Engelska inlämning
- Svenska prov
- Medecin och vård prov
- Matte prov + ligger efter i matte så måste ta igen..
- Läsa sidor i so
- Läsa klart engelska boken

Menmen.. efter nästa vecka så är det lov! och sedan börjar praktiken i fyra veckor och efter det lov igen så de betyder 6 veckor utan skola!! :D

tänkte iallfall lägga in lite bilder från skiddagen, SKIT kul var det:

Emilia i bussen :D

jag och bibbi haha

Linda :O haha


ebba :D

Ebba och Linda på väg hem :D

nu ska ja återvända till de tråkiga plugget, ha de bra!


EMILIIIIIIIIIIA!

HALLÅHALLÅ! Jag har för en gångs skull något att berätta något viktigt något ommgd darrar fortf HAH!
KOLLLA jag lagade mat eller jaa jag skulle fritera pommes frites, så oljan var i kastrullen och allting skulle bara lägga i pommes fritsen så jag skulle precis lägga in den sen ja lägger och jag ser hur oljan i kastrulleen började stiga stiga stiga!! Nu är oljan över det rinnner och rinneeeeer jag får panik för ja vet att det kan börja brinna om oljan rinner över sådär. Så jag fåår meeeeeeeeeeer panik och JAAAAAAAAAAAA... En låga sätts på alltså den var biiig det var ELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLD, ELLLLLLLLLLLLLLLLD OKEJ ELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLD! Sen tog ja bort sjäälva kastrullen men de fortsatte brinna.. Sen jag visste inte vad ja skulle göra det var så där chok vad fan ska jag göra så jag bara lämnar min mobil jag hade 9327585723852783278674284tankar ja tänkte ringa brandbilen ja skulle ringa min mamma jag skulle springa uuutt och jaa jag vet inte vad sen jag bah skrev och ut springande från köket... CASSANDRAAAAAAA DET BRINNNNNNER! Och hon trodde ja drev fast sen såg hon och hon bah skrek och sprang ut från huset.. Och sen jaag jag bah sprang in i vardagsrummet leta efter ett täcke som ja skulle döda elden med så aj ba tog ett och sprang tillbaka till köket och aa skulle döda elden men jag såg att den sänktes o sänktes så ja bah stod där och tittade.. Sen sååå AAA SLUUUT.... Det händer för typ maaaaaax 7min sen.. Ska ALDRIIIG göra pommes frites igen alltså! Och som tur var, är inte min mama hemma hon kmr kasta mig från fönstret när hon kmr....


Foto på oljaaaaaan som e kvar den plattan längst in var det som brann... Tro miig det var värre än vad det verkar!!!!!!!!!!


gooodmoorgon

Ska snart gå till tunnelbanan och åka till skolan, sen ska vi köpa med oss mat från mcdonalds sen skolbussen från skolan till kungsberget! kommer bli skit kul, kommer ju säkert att ramla men jaa..
haar varit vaken sen 2 -.- somande 7 igår för att ja skulle orka upp.. har haft så tråkigt, var inne med mig själv på datan haha :(

nuu måste ja gå! ha en bra dag


IMMEEE

Hello:D!!! Vad gör alla YAAAAAAAAAAAAAAAAAO driverrr ahaaha!! Vet nt vad jag ska skriva typ.... Idag så har jag variiit i skolan woow! HAHA OKEJ NU ALLVAAAAAAAAR! Snart ska ja träffa Mona vi ska gå och träna och sådär sen efter det ska jag hem duscha och göra en läxa... SEN SOOOVAAAAAAAA jag ska upp kl 5.00 imorgon:O:O:O FATTAR NI 555555555 sen ska jag åka tb halv 6 första gången jag åker tb så tidigt RIKKKSZJOBBIGT jaa vi ska ju åka skidor imorgon de drf it's going to be FUNNNBUUUUUUUUUN!

TJOOOOOOOOOOOCK RÖTTET INLÄGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

PUSS O KRAM SES I TOAAAAAAAAN!

bibbsan här!

Tjena tjejer! Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara så otroligt trött! Jag sov runt 2.30 och jag vaknade klockan 5.30 för att jag och ereeg skulle träffas för att göra klart vår natural science uppgift! Så både jag och ereeg har inte fått mycket sömn alls, vi var så fnittriga i skolan. Omg vet ni vad äckligt, en kille i vår klass petade sig i näsan. usch, asså han krigade där inne med snorkråkorna, de var som om han attackerade sin näsa. asså jag höll på att spy! Men jag började skratta ihjäl mig, ereeg också, de var så roligt.. och han hjärndöd.. trodde han verkligen att han var ensam i rummet?
Men men, nog om det.. hmm.. vad finns det mer jag kan säga? juste jag fastar tjejer! Har gjort det i två dagar nu, bara 48 dagar kvar! Tänk er, inget KÖTT på 50 dagar.. kan det bli värre, de här är rena tortyren! Vi uteslutar allt som kommer från djurriket, alltså, mjölk, ost, ägg, yhogurt, smör, filmjölk, skinka, kossa vad ni vill... men de absolut värsta av allt är att jag inte kan äta.. något som CAMILA älskar.. nämligen min underbara goda och allraste bästa vän..KESO! haha.. jaja nog om fastan.. hmm..
juste snart åker vi SKIDOR! LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET! 2 DAGAR KVAR, WIHOOW!
Aja det var nog allt jag hade och säga..bloggar snart igen!


DEN HÄR ÄR FÖR DIG CAMILA! :D <3

puss!


Så vackert!


<3

/sofia

ereeg: plugg, plugg och återigen plugg

tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt nu. japp...som texten ovan lyder så sitter jag och bibbi här och pluggar arslena av oss. engelska och naturkunskap står på schemat ikväll.
aja, back to business. bibbi får inte märka att jag bloggar, hehe.
ha de bra allihop ♥

ps. hoppas ni firade alla hjärtans dag ordentligt :) ds.


Mona

hello allihoppa!
Just nu så är jag i skolan, sitter med bibbi och sali datorrummet. Bibbi och sali snackar hemligheter och jag e utanför hahah.
Tänkte bara titta in och säga hej, PÅ torsdag så åker vi till KUNGSBERGET!!!!!! JAg, EMILIA,SOFIA,LINDA,BiBBI,EREEG hahah det kommer bli så kul. Lääääääääääääängtar jättemycket.
JaG börjar snart,måste gå nu hej då!! =)



Måste bara säga att jag läängtar till sommaren!

sofia här

Kom hem för en stund sedan. Var ju på bio, vi såg valentaines day haha :D den va goodie. Efter det så åt några mat, medans jag camila emilia och winta gick till willys och gjorde en massa videos hahaha säger jag bara! Efter det så gick vi alla och fikade, skoj skoj :D
Aja nu ska jag byta om till pjamas och sedan lägga mig, ska faktiskt upp 9 imorgon och börja plugga till mitt prov(okej de kmr INTE bli så) men men..

Bilder och videos kommer imorgon eller något hehe

ha de bra! godnatt

EMMILILAIAJHDSAAAAAAAAAA

HeeeY, det var ett tag sen! Har inte orkar skriva och så gör jag inte något intressant! Hoppas alla mår braaaaa! Jag mår super, fett töng vecka. I måndags var vi lediga, i tisdags hade vi bara 2 lektioner, igår var jag ledig, idag slutade jag halv 12, imorgon e det fredaaaaaaaaaaaaaag WOOOOOOOOW kan det bli bättre eller? NÖH!
YEYEEE har inget o säga fifan! Har inga planer för imorgon eller jo men bara träna och förhoppningsvis plugga! Sen på lördag hade jag tänkt att VI TJEJER ska på bio, VALENTINES DAY eller vad den nu heter? Den börjar kl18.00 sen efter det kanske fika(Y)

Sen ska jag nog spendera min dag meeed min ''alla <3-dags date''! TUFFT VAAA HAHAHHA
OOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM JAG HADE NÅGON!
meeeeeeeeeeeh jag har jöö dig BABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

PEPEPEPEPEEEEACE OUT!

SuperDuperUltraMegaBraaaa!!!



Hej bloggen, längesen i know. Tänkte faktiskt egentligen bara droppa in den här överdrivet braiga låten i ett kort inlägg. Kom hem för en stund sen, var i Eriksdalsbadet och bada & åt efter det, o p.g.a det är jag väldigt trött redan nu. Skit bra, för jag börjar tidigt imorn också, halv 9. Så därför orkar/hinner jag inte skriva mer, för jag ska gå och lägga mig nu! :)
Skriver mer imorgon om jag kan, lägger in bilder och berättar lite av det som hänt under tiden jag inte bloggat.
Puss på ärslet och godnatt!
/Victoria


swingswoshswooooo(Dylan)

hallååå

idag så har det varit chill ... har haft 3 timmars hål timme -.-' jag HAAAAAATAR DET när man inte kan bvara hemma och sova  då utan e fast i skolan .. aja det tur att jag har roligt folk i min skolan annars skulle jag ha blivit galeen haha. Måste plugga nu svenska, kemi, idrott och engelska :( men först ....


jag vill kunna leeeeee så här!!!! för just nu känner jag mig nere ..

love

Måste ha!!


vill bara ha sommar!

/ sofia

Sofia här

Hej :) ska egentligen plugga just nu, men att sitta och lyssna på chris brown är så mycket bättre :P så ska sitta här ett tag sen måste jag forsätta :(

han har gjort så många bra nya låtar! asså dör för honom han borde komma till sverige snart!

Aja ha en bra dag alla ..


<3

Söndag, sofia här

hej på er.. kollade nyss klart på tv :)
Idag har jag inte gjort så mycket mer än pluggat.. Har beställt skidresa som mona pratade om, kommer bli skit kul! Det är typ om 10 dagar, fram tills dess har jag ganska mycket plugg så ja.. men snart lov iallfall :D

Imorgon är jag ledig! och på onsdag också men måste bara till skolan i en halvtimme -.- eftersom vi har utvecklings samtal..

Var inne på H&M, och såg den här fina jackan som jag nog ska beställa :D


ha de bra

hahahhahahh bästa!

Det här är något vi måste testa nästa gång vi går på bio tjejer!


Saker att göra på bio
01. Gör roliga skuggfigurer mot duken.
02. Köp en påse popcorn, kasta dem på folk. Om de ser dig, kasta hela påsen med ett föraktfullt vrål.
03. Ta med lite ved. Klä av dig naken och gör upp en liten brasa i salongen. Klaga hela tiden på att det är så jävla kallt.
04. Säg efter varenda replik i filmen. Efter en stund, härma alla ljudeffekter också.
05. Om de kör bil på filmen, vråla "Önönönönönönönön!!!" så högt du kan och volta runt i din stol.
06. Gå in och ta plats tidigt. När nån håller på att sätta sig bredvid dig, vråla "SITT INTE DÄR, JAG HAR BAJSAT DÄR!" så högt du kan.
Ta kort på personens min.
07. Smuggla in en huligantuta till bion. Tuta regelbundet.
08. Låtsas få en hjärtattack. När sjukvårdarna kommer, ge dem varsin smällkyss och kuta därifrån.
09. Gå mitt i sommaren. Sjung "I´m dreaming of a white christmas" med din finaste sångröst. Efter en stund, övergå till "Stilla natt". Rör dig själv till tårar och storgrina genom resten av filmen.


hahah, vilka ska vi genomföra på lördag nästa vecka? :D

/bibbi


Mona

hej allihopa =) Hur mår ni?
Själv så mår jag jättedåligt, jag är förkyld =( 
 Jag hoppas att jag blir frisk snabbt för att om exaxt 11dagar så åker jag,bibbi,linda,sofia och emilia på skidresa!! i kungsberget ,det kommer bli så roligt. JAg hoppas också att ereeg kommer.
innan jag säger hej då så vill jag bara säga till tjejerna i elevensisters att kan vi gå på bio nu på lördag och se premiären av "Valentines day"?

Nu säger jag good bye!
(Jag saknar att vakna på morgonen och träffa emilia sen gå tillsammans till skolan sen träffa alla tjejerna på varje rast)










Vi var trion i 9A (vet inte om man säger så hahah)
Det var alltid vi tre som var tillsammans.
Saknar er! Vickan,jag,Winta



















jag är så jävla arg just nu!

Tjejer ni fattar inte hur förbannad jag är just nu.. asså åh!
om vi hade levt i en animerad värld så hade rök kommit ur mina öron! jag kokar!
Vilken korkad idiot tappar bort böcker om och om igen?
Jo jag! Jag skulle börja plugga kemi, för vi har en stor läxa tills imorgon,
men så märker jag att boken är borta.. Jag har letat precis överallt och jag har inte den i skolan för mitt skåp är tomt jag använder inte den... asså åh, det här är tredje gången jag tappar bort en kemi bok, sen så har jag tappat bort två gånger samhällsbohken.. asså lär jag mig aldrig? och alla har jag tappat bort på ett mysteriskt sätt.. asså jag kommer få en jävligt nice räkning på slutet av den här terminen kan jag säga, juste jag har också tappat bort min spanska bok! ... Den dagen då räkningen kommer, ajjj.. jag kommer gömma mig.  men seriöst hur jävla dum får man vara? åh, och hur ska jag nu göra uppgiften?

life just sucks sometimes..

hoppas ni har haft en bättre dag
ha de bäst tjejer

/BIBBI


hemma(Dylan)



kom hem typ nyss från Skärholmen, lägger upp senare det som hade handlats :)

Dagens outfit (Dylan)





LACK TIGHT - GINA T.
SKJORTA - GINA T.


LOVE


Sofia här

Kom hem för ett tag sedan.. har varit hos min mormor och morfar , där min kusin också var:)
Ska snart börja plugga, är helt trött men ändå.. Ska kolla på film sedan ;)

Satt och lyssa på chris browns nya låtar, så jälva bra!
Sen kom den här videon upp från hans konsert när han var här i sverige för typ 1 år sen, asså FAAAAAAN va kul det var den dagen! :') vill bara tillbaka!! men men ..
här kommer den :

LOVE!

ha de bra ..

blingblingblong (Dylan)

hallåå

jaa som jag lova så skulle jag lägga bild på min outfit ...



den här tröjan blev det (syns det ? .. annars så har sofia lagt upp den på ett tidigare inlägg) med de accesoarerna + svarta jeans :)

love

hahahaha

Som jag sa tidigare så skulle jag återkomma med tid och när Alicia kommer och de ska jag nu

Well de roliga är att de va liksom jätte många som ville komma men de tråkiga är att hon inte kommer!! hahaah
asså hörde på the voice nått om alicia keys konsert osv, men hörde inte klart.
gick i n på the voice för att kolla när hon skulle komma och då stod de att man kunde vinna biljetter till london där hon skulle uppträda!!! hahaha

Sammanfattning. HON SKA INTE KOMMA :(

men lite roligt måste ni hålla med mig att de var :)


// Linda

Ps. blir r.kelly ändå iaf :)


chillpillgrillmillhill (Dylan)

hallååå

är hemma just nu ska börja fixa mig och sedan ska jag rulla vidare med två vänner hem till en annan vän (haha),  kommer säkert att vara där hela kvällen, lägger upp min outfit senare eller när jag kommer hem. Vad har ni för planer inför denna fredag ?


det kanske blir ngt i den här stilen :)

love

hmmm, vad säger ni?


SANT ELLER ÄR DET RENT SKITSNACK?


viktiga nyheter!!

tja tja, long time no see. Men iaf har en viktig sak att säga.
ALICA KEYS SKA KOMMA!!! vilka hänger med på hennes konsert ist för R.Kellys?!   

JAG!!  men hallå vi måste gå seriöst. ni som kommer säg till!! :D





massa kärlek till er gullungar (:
love linda hahhahah


Dagens



Dagens låt;


                           Älskar!Älskar!Älskar den här låten :)!

Dagens sminkning på bild:

                                           Så snyggt!

Dagens måste ha!
                          
                    Skulle sitta så fint om man var brun! Sen utsläppt lockigt hår.
                                 Eller uppsatt som Mona hade på balen!
                                                           Sött!

Dagens sko(HAHA):
              

                 Säger bara att dessa skor dödar min syn!!! Klacken är PERFEKT!!
                                                 Från have2have.se  
                                                           598:-


Moona

god morning allihopa! jag tänkte bara skriva lite innan jag åker till skolan..
jag har ekonomi prov idag så jag har pluggat nästan hela nnatten och morgonen, Önska mig lycka till och be Gud att jag ska få MVG hahha =)
Måste gå nu hej då!
 (juste linda,sofia och emilia har också prov idag så lycka till till er med)


Sofia här

Fick sluta tidigit idag eftersom matteleketionen var inställd. De va ju jätte bra för behövde verkligen plugga till provet imorgon, orkar inte vi har skit mycket just nu..
Vill bara ha LOV!!!
Ska åka typ 7 till skolan för att hinna plugga innan provet haha, eller så har vi planerat får se om vi orkar upp :P

Ska iallafall duscha nu och sedan fortsätta.. men lite bilder först hehe

Bild från i sommras

Skolavslutning i 9:an :(


hahah




ha de bra


bibbsan igen!

Kolla hur duktig jag har blivit på att blogga, tummen upp! Till resten av tjejerna, SKÄRPNING! HÖHÖHÖ har länge velat säga så! :D jag kom precis hem från stan, jag var först och pluggade med erre, sen gick jag med min syster och solade sen så ska jag nu fortsätta med plugget! Har tre uppgifter till imorgon, jag måste sluta skjuta upp saker, inte bra. ändring ska ske. men men, har inte så mkt mer att säga... em......jaa.. nope de är blankt.. då får jag väl ta och avsluta detta tråkiga inlägg med en super duper låt.


ha det bäst tjejer! =)

emilia igen..



Line, hon sjunger så vackert, nästa IDOL!:D<3

Emilia

HeY girl! Vilka vill på R.Kellys konsert? Biljetterna (ståplats) kostar 425kr! Den 25 Mars.

Miss yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ereeg: förlåt bibbi,mamma,eleven,alla lärare,mig själv etc.

alltså.... hmm. vet inte hur jag ska förklara det här. behöver lätta på hjärtat
men okej nu kommer det. ni vet när man typ planerar på morgonen att plugga och göra en massa saker som man måste hinna med? och sedan hinner med hälften och efter det fastnar framför teven och sen datan? och klockan blir över 01.00? på en söndag? behöver jag förklara mer?
alltså seriöst. fan vad jag har slarvat med tiden idaaaaag. den bara flög iväg. saken med mig är att jag inte har en så stark vilja, så trots att jag ibland verkligen behöver hinna med en massa så händer det inte. behöver någon som ständigt pushar och ger mig feedback. men egentligen ska det inte vara så. man ska kunna planera och ta ansvar för sina studier och mål. och sen är det ett plus i kanten om man försöker att INTE trycka i sig en massa skräpmat och onyttigheter från gårdagens middag. träna har jag gjort idag men skalan på träning och mat blev typ 1:6.
hur som helst, när jag tänker efter så var det jäääkligt länge sen som jag bara slappade, ni vet bara chillade hemma utan att röra ett finger. och vet ni vad? jag tycker att jag förtjänade den här dagen för bara gud vet när det sist var som jag unnade mig lite vila. det är så mycket som pågår nu med skola, jobb, träning och annat samtidigt, så det känns som att jag under lång tid inte har fått pusta ut en stund.
men, men. man får inte sitta och oja sig över det förflutna. jag ska ta vara på det här ögonblicket och se det från den ljusa sidan: nu har jag krafter nog för att orka kämpa den här veckan istället för att fortsätta som vanligt och bara bränna ut mig. får kämpa på. håll tummarna för mig :)
för övrigt så har jag faktiskt haft en riktigt supermysig kväll. har suttit på små moln och drömt mig bort som man kan komma på sig själv med att göra ibland. tittade på mbc (arabisk tv-kanal) på något program där "gästartisten" var specialiserad inom psykologi, och han berättade att när tjejer pratar med någon och gillar den signalerar de ut det genom att dra luggen/håret bakom örat. samma signal för killar ser man när de sitter ner och börjar dra ner tröjan i svanken. riktigt intressant. psykologi är ett av mina favoritområden så jag kollade upp allt detta på internet och hittade en ganska bra sajt.
för en och en halvtimme sen var det 31 januari 2010. nu är det 1 februari 2010! det gillar vi! månaden februari är kort och den brukar gå snabbt, det är alltid bra för då närmar vi oss sommaren med en hel månad.   blää aså vet inte vad jag skriver kan inte tänka ordentligt, är fööör trött och det märks nog på sättet jag skriver så nu går jag och lägger mig i min sköna säng. ska kolla om jag kan slänga in någon bild. puss&god fortsatt natt ♥



solstrålar är ALLTID sköna


RSS 2.0