........

hola bola!

kom nyss hem, har varit och tagit en låååång cykeltur med sexibaby emilia, rasmus och nykomlingen hahah

Efter jag slutade jobbet idag så mötte jag Camila, och vi åkte till stan. Har typ stress, måste köpa en massa saker innan jag reser, och hittade INGET! så får ta och gå dit ngn annan dag igen. men men måste snart lägga mig för ska liksom upp tidigt imorgon-.- åh

bild från idag:

VACKER!

en låt också :)



/sofia

4 days left =)

Heeeeyhey! Nevena här

Skit länge sen jag skrev känns det som men men. Vad har jag gjort idag hm... Jo, skulle egentligen vakna tidigt för o åka med mamma och pappa o hämta ut tillstånd för att jag ska få åka själv utomlands men det fixade dem istället. Vaknade runt 1 och var tvungen att fixa mig snabbt som bara den för att sen åka till stan med lillbrorsan. Han fick med sig massor medan jag inte alls fick med mig mycket. Ska till stan o ta en runda imorgon igen. JAG FÅR HUVUDVÄRK AV ALL FOLK!!! Jag är jävligt stressad inför lördag (då jag åker till serbien), jag har massor med saker o köpa. Det ska bli så jävla kul, har längtat så mycket. Bada i pool, klubba haha (dem bryr sig inte om åldern där), äta god mat, spela fotboll o sola o bli bruuuuun! Men hört att vädret inte kommer va bäst :( fan då.. Juste, är tillbaka i sverige någongång den 7e augusti och då ska pappa kolla efter sista minuten resa till Rhodos för det är så billigt. HOPPAS att vi hittar biljetter. hm... íkväll händer inte så mycket, ska se fotboll o sen ska jag nog bara slappa hemma tror jag.

här kommer bild på skitsakerna ja köpte (världens sämsta bildkvalite, tog med mobilen)


Cubus



Gina Tricot


Bik Bok


H&M, den sitter perfekt! love it

Sen fick jag med mig massa shorts o så, men orkade inte ta kort. Haha

Pussss


..

idag på hans uppträdande :

döööör asså fan va bra han e , man ser inte så bra men men


/sofia

..



.. 2:10 och frammåt:D  låten e skit bra också!

/sofia

söndag



Väskan som lyckades fasta i hjulet hahaha





Grattis till mig(L) /Mona-lena

hej allihopa, idag är det min födelsedag som vissa har glömt bort.. nämner inga namn...
eftersom att jag redan har haft fest så gjorde jag inte så mycket, utan har varit med min syster monal hennes kompis sandra och linda, vi promenera till heron och fikade i Amazonas. Vi satt ganska länge dära och hade jättekul , monal som ni alla vet kan inte prata tyst så hon satt och prata om vissa saker som var lite pinsamt och folk kollade på oss som om vi vore galna haha, det låter inte så kul men det var skit kul. Men efter det så gick vi lite till  linda och hennes pappa och mamma sjöng ja må hon leva på arabiska haha. Nu sitter vi hemma hos mig och monal lockar lindas hår, linda säger att hon känner sig som shakira HAHA. 
Sommarlovet hittills har varit roliiiigt, jag cyklade med bibbi och emilia till stan.. vi cyklade i cirka 4 timmar den dagen. i onsdags så cyklade jag,linda och emilia till älvsjö badet och solade jättelänge och jag blev BRUN ;)
Ska äta något nu så vi ses när vi ses. Hej då

 Gammal bild på mig och min syster.

Midsommar

haha, har haft så roligt med min familj idag! åkte till hågelbyparken( tror de heteer så) och har dansat kring midsommarstången och fikat.

ska bara berätta lite om min farbror. han är så rolig. Kan inte svenska speciellt bra men ändå så har han högst volym med svensk musik och sjunger och dansar och äter klubba samtidigt som han kör. Alla som vi åkerförbi kollar fett snett. Han är så energisk som ett barn.
Går inte att förklara, måste uppleva det.

haha, iaf. ska träffa mona snart. ni som vill hänga med ut hojta till vett jag!

// linda




/sofia

sofia här

hej

Hade jätte roligt på jobbet idag, vi bakade bullar med alla barn sen var vi ute och lekte! inte som igår då vi som jobbar fick tvätta fönster!! :(  är så jävla trött, har lagt mig sent varje dag och gått upp jätte tidigt, så imorgon ska jag sova ut!
men iallfall, i tisdags så var vi alla hoss mona och firade hennes födelsedag i förväg :D
nu ska ja äta och om jag orkar kanske ja går ut senare, men först lite bilder





hahaha


bye

The accident

ska berätta lite om gårdagen men först måste jag säga att jag har riktiga tråkmånsar till homies! seriöst, driver ni med mig. ingen som vill komma ut när man väl går ut. ingen som tar eget initiativ att fråga om man vill ut utan förlitar sig på att andra ska göra de. LIksom jag skäms. nä men ärligt skärp er!

iaf nu till igår. Jag mona emilia cykla till älvjöbadet. Tog första doppet för iår! men de va soft, tog de bara lungt och så. Heheh och alla säger att jag blivit brun :D
men nu till the accident. Min mobil flög ur cykel korgen och vet ni vad?! Jag lyckades cykla på den! Kännde verkligen hur den gick sönder när jag cykla på den. Helt misslyckat. Nu är den helt pajad.

Iaf, nu ska jag umgås med kusinen. // linda



bra låt men extremt dålig musikvideo!

.


nothing without you.

// linda

Linda

holla amigos!
Dagen börja med att jag vakna runt 1 med min kusin stirrandes på mig!! Störd, säger jag bara. Han ville att jag skulle vakna för han hade tråkigt. haha.
Iaf, bestämde oss för att dra på bio och bio blev de. Draktränare, faktiskt bra (:

Sedan gick hela släkten ut och käka på en jävligt god, om inte Stockholms godaste, Grekiska restaurang! Gissa vem som kommer in?! Hugo Rosas och paow (X) alltså han va så snygg! kunde imte låta bli att stirra på honom, hahah!

Sedan så gick jag till sofia där hon och emilia vänta, skulle kolla på matchen som var trist, så drog ut ist och hämta Camila. Promenera och snacka om gamla minnen och annat.


Diggar den.


Ska lägga mig nu, för imorgon blir de grönan med Karimo

Sov gott // linda

till alla cykel-ägare(tjejerna)

Hola amigas. Imorgon ska vi ta en cykeltur till stan. Alla som har cyklar är välkommna:D Vi träffas kl 11.00 vid Mikaelikyrkan. Var INTE sena;)
Vi kanske ''picknikar'' på vägen så ta med moneey eller något.

Sov så gott<3

tredje inlägget för idag haha

Tjaba! har skrivit hela dagen har ju typ inget liv idag haha -.-

idag var jag i nacka med mamma, köpte lite saker och sedan när jag kom hem har jag bara legat i sängen och halvsovit haha, är så trött fortfarande..
men aa, she´s the man va på tv så spelade in den så ska titta på den nu ;) 
Sen ska ja SOVA!

köpte en klänning och ett par shorts :



/sofia


-

här igen haha, ska bara lägga in låtar som är skit bra!!


Jaickos röst låter lite som chris browns haha





/sofia

lördag

hellloo

Vaknade för ett tag sedan, fattar inte hur jag inte kunde somna om för är skiiiiit trött!! Har ju liksom jobbat hela den här veckan haha och gått upp klockan 6!
Juste, den 6 juli reser ja till grekland, kommer vara där i 5 veckor och lite till sååå skönt:D

men nu ska jag äta frukost och senare på kvällen ska vi på bio, men får se om ja orkar ;)



/sofia


haaard work woork............... winta

Heeeeeej anledningen till att jag inte skriver så ofta längre är för att jag inte har ork längre och för att jag har  börjat jobba :D.. jobbar som telefonist och säljer postkodslotter. kommeer att få ganska bra betalt men det är så fuckin jobbigt, det enda man gör att att sitta på sin stol vilket är soft egentligen men det som är så jobbigt är att man säger samma  meningar om och om igen..vilket jag har tröttnat på -.- men jag kmr att få feeeeeta PARAAAA den 25 juli, eftersom att jag jobbar på heltid !!!! så det är nice, ser verkligen fram emot mina cash =) Vi ska även till grönan den 3 juli tillsammans med jobbet, kuliiigt:)
efter den 25 juli hade jag tänkt att säga upp mig haha.. orkar verkligen inte fortsätta trots att jag säljer ganska bra. Tror inte att telefonförsäljning är något för mig. Ska jobba på Mcdonalds efter att jag har sagt upp mig! :)

och juuuuuuuuuste den 24-27 juni ska jag åka till GÖÖÖÖÖÖÖTEBORGGGGGGG :DDDDDDDDD e feeeeeett glad asso, ska dit med en massa ungdomar från hela scandinavien och det bästa är att vi inte kmr ha ngra vuxna därrr!!!!!!! niice som FAN =D

Aja... nu ska ja ta och sova, ska upp tidigt imorn för att gå te JOBBET hehehe känner mig "mogen" elr vuxen hhähä :P
avslutar hela inlägget med den här låten....... pöööösssar


kvälls mys

Sitter på sängen och ska börja läsa min bok "ÖKEN". Hade tidigare påbörjat en annan bok "Din heder" men den försvann spårlöst, Hmmm.... jag har mina misstänkta. hehe
Läste en jätte bra bok förut i skolan Sandbarnet, rekomenderas (:



Nu återstår de att se om jag dras in i den!

ha de bra // linda


...

måste bara lägga in den här låten. Gillar den grymt mycket. Råder er alla att lyssna på den och lyssna på den noga.



Kärlek till mina medmänniskor!

// linda


emilia igeeeeeeeeeeen

heeej hah, har precis duschat det var skönt! våran cykeltuur hahah ni vill inte veta vi har cyklat i hela stockholm nu skojar inte! vi har vart typ fan vet jag vart vi avr typ vid hästar, i stan, i vildmarken, alllt hahahha men det var kuuul! efter att vi varit och cyklat drog jag till sofia vi drog till ip sen så kom jag hem och duschade och käka och så strax ska vi tjejer eller några av oss dra och fika:D skojsii!






















hahha!!

Yeep det var bilder fårn våran cykeltur:D!!
Det kommer fler sånna, en är redan planerad imorgon!

Peace

AHHHHH!

för de första ahhh, för jag missa matchen. Ångest säger jag bara.
för de andra AHHHH, för jag gick och cykla med emilia. RIKTIG GROV ÅNGEST!! Jag dog, förfan. hon tog mig till stan. Vi cyklade runt djurgården, till kungsan till skansen till vart ni vill i HELA 4 TIMMAR minst.
Usch, är så svettig att de inte är sant.
Emilia cyklar som en galning, ni ska se  henne när hon åker upp för uppförsbackarna. Yaa, hon är uppe på 2 sek. medans jag kämpar mig upp och kommer typ upp efter 5 min!! GALNING!

Iaf, nu ska jag börja städa så jag hinner fixa mig innan jag drar ut.

Hej så länge! (:

// Linda

Nevena här

Hello guys!
Sitter just nu och kollar på Spanien matchen och hoppas verkligen att dem vinner. Att se på Spanien är som och se älskade Barcelona spela. så jävla många Barcelonaspelare på plan :D NICE! Idag ska alla tjejerna från klassen ut o äta för att Saadet fyllde år igår :D det blir antagligen att vi äter på mongoliska. Ska bli kul som fan. Men ett problem finns: Vad fan ska man ta på sig? Aaoo, vi får väll se :)
Igår kom mamma hem med en ny plattång till mig som hon köpte från friösren, eftersom att min förra blev snodd. Den är helt underbar, du behöver bara dra i håret en gång o det blir platt haha :D Sen gör den skit fina lockar också. Skit bra.

 

Är den inte gullig :) haha, skit liten.
Nu ska jag fortsätta se på matchen. Ha det bra allihop!

Puss

Nevena här

Hello guys!
Sitter just nu och kollar på Spanien matchen och hoppas verkligen att dem vinner. Att se på Spanien är som och se älskade Barcelona spela. så jävla många Barcelonaspelare på plan :D NICE! Idag ska alla tjejerna från klassen ut o äta för att Saadet fyllde år igår :D det blir antagligen att vi äter på mongoliska. Ska bli kul som fan. Men ett problem finns: Vad fan ska man ta på sig? Aaoo, vi får väll se :)
Igår kom mamma hem med en ny plattång till mig som hon köpte från friösren, eftersom att min förra blev snodd. Den är helt underbar, du behöver bara dra i håret en gång o det blir platt haha :D Sen gör den skit fina lockar också. Skit bra.

 

Är den inte gullig :) haha, skit liten.
Nu ska jag fortsätta se på matchen. Ha det bra allihop!

Puss

Emilia

Shööööeszz!
Hoppas allt är bra with u! själv så är allt bra:D
jag vaknade kl 10.00 idag gick till centrum en snabbis och köpte lite grejor.
jag har precis käkat frukost och klätt på mig jag ska ut och cykla med Lindszzz, hahah hon vet inte vaaart ja sak ta henne säger det till henne när vi träffats för då finns det inget återvändo!
vi kommer fan döö! senare idag så vet jag inte va ja ska göra om aj överlever tills dess haha!
men ska förhoppningsvis ut på vääääärsta festen nu måste jag dra!

peace:D

(alla som har cyklar får joina!)


here we go again.

ingen bra dag.




känner att jag är sugen på korv med bröd. hej!

// linda

sommarjobb

Hello! sitter just nu och äter och ska kolla lite på tv ;)
Idag började ju mitt sommarjobb, de är på fritids. de va skit roligt, barnen är jätte gulliga:D
men aa kommer jobba ganska länge om dagarna men aa :/
idag fick ja sluta runt halv 4 och snäll som emilia är så hämtade hon mig därifrån sen cycklade vi runt lite och de :D

nu ska ja gå, ha de bra!

/ sofia

VM

Har haft en härlig dag hemma. Kolla på VM matcher hela dagen. Höjdpunkten var nog när Serbien förlora mot Ghana! Och min babe spelar också dära, hahah. Så snygg!!
Iaf, bibbi kom senare över till mig och kolla på Tyskland mot Australien.

Igår va kul. Tjejerna kom över. Käka grill, chips och kladdkaka. Mums. Vi tog de bara lungt.
Men jäklar vad ni smutsar ner efter er!!!

hehe. ska lägga upp bilder på min babe och lite bilder från igår som jag hitta på datan..






Omgd, Winta monster! hahah

Han är snyggare när han spelar, helt svettig och Grr!! hehe

Camila de är han!!!

Peace and Harmony // linda

sofia här :D

hello :)

kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag och talk med camila.
Dagen började med att jag egentligen skulle till västerholm men jag sov, har fått ögoninflamation också! såg helt läskig ut på morgonen!! haha
Men aa, sedan gick jag till västerholm för att kolla på balen
Efter det så gick jag camila och victoria på bio, vi såg the last song och den va skit bra! började gråta haha
De va skit skoj iallafall, här kommer lite bilder:





haha videos kommer ngn annan dag

good bye!

Emilia&Mona

Aloha people!
Sitter hära hos Mona med Mona och Amar. Monal är på hennes bal, är så jävla avundsjuk!!! Jag ska sova hära todayooo:D haha! haha har no more to säga men vi ska chilla vidare hära och strax käka kladdis:DDD!!

Peace out

MVH MONA AMAR EMILIA

Sommarlov!

Hade avslutning idag, vilket bara varade i en halvtimme typ hah men sen fick vi våra betyg och då fick vi gå hem. Jag linda och Emilia gick till ikea för att äta och sedan till godisbåten.. sen kom jag hem och sov några timmar och sedan var jag ute med linda och cykla ;)
Nu är jag SKIT trött så ska ta och sova, hoppas jag hinner vakna i tid för imorgon ska ja på väserholmsavslutning..
men aja, tänkte bara lägga in en låt

Den kom ut idag den är så bra, älskar den!



/sofia

SOMMAREN HAR BÖRJAT!

WE'RE DONE AND DONE! SOMMAREN 2010 - HERE I COME! WIHOW!



/ Bibbi

emilia

hola at uuu people! whaaat u dooin?
hehehe I got some english skillszzszsz haha!
okej serious nu, hoppas ni alla har det skoj, det har jag. ska alldeles strax plocka upp sofia sen ska jag köra henne till kungens kurva och sen ska vi till ipn och sen till skärholmen och sen till min syster ska hämta min kamera:D kuul vava!
imorgon dåå jaaa vet ni vad som händer dåå:DD, jag ska äta godiiiiiiiiiiis mums har inte ätit det på två jävla månader sheet det är nästan overkligt eller det är fan overkligt. jag har skolavslutning då också jätte skoj.

i fredag då var vi på sofias kusins student alltså guud ni vet inte hur jävla roligt vi hade vi åkte flak och allting, det kändes som att det var vi som tog studenten och allting vi badade i fontänen i sergels och allt hahah tjock mää naaajsz!

meeen nu så har jag typ inget mer att säga så peace out homiiies!






2 år KVAAAAAAAAAAAAAAAAAR !!!!!!!! HAJP HAJP ... WINTA

Heeeeeeeeej läääääääääängesen ja skrev sist men har verkligen inte orkat med tanke på all plugg men nu är jag FRIIIIIIIIIIIIIIIIII haha eller nästan.. har ett fucking ekonomi prov kvar sen e ja friiiiiiiiiiiii som en fågel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LÄNGTAR!!
 
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN .... FYYYYYYYYYY FAN VA VI ÄR BRA! hahahaha ÅÅÅÅÅÅHH LÄNGTAR

Min kompis tog sin efterlängtade student igåååååååååår och jag var spik på plats på både utspring, flak och mottaging !
och de bääääääääääästa va flaket !!!!!!!!!!!!!!!  Vi som inte hade tagit studenten hoppade på flaket endå sen så tvingade alla studenterna oss att stiga av .. å de gjorde vi :// eftersom att de blev för fulllt o varje student fick bara ta med 1 kompis. haha
men vissa flifflade in fler ahhaha !! vi var 4 st som ville åka flak .. 2 av oss 4 kom in på de "normala sättet" ..  JAG o en annan kompis blev feeett med ledsna för vui trodde inte att vi skulle få åka... hahaha sen ser vi att en tjej  klättrade upp för lastbilen  och INGEN märkte ( av stuidenterna)  Jag ba neeeeeeeeeeeeeej om HON kan göra det, dååå kan jag oxå !!!! HAHAH så vi klättrade upp för den där fucking lastbilen..de värsta va att ja fläsha min rumpa flör alla-.-
Vi skrek som faaan aso ååååååååååååååååååh de känndes som att ja va en utav studenterna hehe men skiter i hahahaha asso gud det va så roooooooooooooligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅHH LÄNGTAR VERKLIGEN TILLS MIN STUDENT 2år kvar 2222222222 fuking åååååååår ! ÅÅÅH men tiden går snabbt! och efter det så kmr man vilja spola tillbaks..så man ska verkligen ta vara på dessa 2 åren som e kvar! men fuuuuuuuuuuuuck vad hyyyyyyype man blir !!!!!!!! hahaha  FYYY FAN VA VI E BRA!  ehhe.... jag borde ha tagit med extra kkläder eller bytt om te shorts o linne typ för ja hade på mig en klänning som blev så blöt pga all champange o öööl... shit asso man luktade inge vidare kan ja säga MEEEEEEEEEEEEEEN  DET VAR SÅ FUCKING VÄRT DET!!! :D så jävla glad !   Sån jävla SKÖÖÖÖÖÖÖN känsla!!! :D:D:D

Nog om det hehe aja .. efter det så gick vi hem till en kompis o bytte om o fräshade upp oss på nytt sedan stack vi tilll motagginig och hade de skoooooooj, mycket kulturellt mat matttttttttt ( DU MISSSADE IGEN BIBBI... men de lungt, på min motaggning får du äta hur mkt injera du vill !! =D )  

Sköööön kväll/dag var det iaf.. !!! Aja Idag hade jag en muntlig redovinning på engelska.. det gick väl bra, redoviningen va lite föör kort men den dög iaf enligt mig hehe men men =) så skönt att det bara är 1 vecka kvar nu ... thorlidsplans 3or tar studenten nästa vecka oxåååå haha och jag o nåra tjejer från min skola har planerat att va på deras flak oxååååå ahahaha e så fucking taggad haha :D .........  Här kmr lite bilder från flaket och lite annat typ =)

bilder kmr imorn för nu tvingar mama mitt att stanga av datorn -.-



7 dar kvar!

heeej ;)
Idag hade jag en leketion sedan var vi på studiebesök! Efter det gick jag och emilia till stan sen till tcentralen och kollade på alla som tog studenten!! 2 år kvar.... :(
imorgon ska ja på min kusins student så de blir kul ;) här kmr lite bilder från idag:




nu ska ja strax gå till centrum..


/sofia

sofia

idag var jag inte i skolan så sov ut ända till 12. Har pluggat så jävla mycket dom här veckorna och nu är allt ÖVER !! så jävla glad

iallafall, idag gick jag och emilia hem till linda och grilla, skit kul. Det va skit varmt, så vi solade lite och körde pilkastning, hahaha råka tappa en sån på emilias tå :S

men aja ska ta och sova snart men först lite bilder:





kort inlägg

Hej vänner!

Som rubriken lyder så kommer det här bli ett väldigt kort inlägg..
Vill bara lägga in en låt som betyder oerhört mycket,
den är jätte bra och texten är väldigt vacker!




Vill bara tillägga några saker.
Victoria jag har saknat dina underbara inlägg med shopping, välkommen tillbaks! :D
Och sen till Linda, MATEN BLEV FAIL:AD! GE MIG ERT RECEPTET! =(


/ Bibbi

Victoria

Tjabba

Är verkligen jätte trött, kom hem för inte så längesen, har sprungit runt på stan sen jag slutade typ. Var i skolan först, finns inte så mycket att göra där egentligen nu när terminen snart är slut. Eller idag har det inte funnits så mycket, imorn är det mer. Har hela 3 prov att göra imorn. Hur det ska gå vet jag inte. Ska börja plugga NU.. -.- Och på torsdag sätts betygen, yeeeeeeey!!!!... Det här lovet kommer bli det första då jag måste gå sommarskola. Så fucking jobbigt. Slutar skolan den 10de och börjar sommarskolan igen den 14de... I 4 jävla veckor ska jag börja klockan 8 och ta mig till Thorildsplan så tidigt på morgonen, och sen vända tillbaks vid 4. Har aldrig prioriterat skolan på riktigt men har alltid lyckats klara mig ändå och sluppit sommarskola, men inte den här gången, det blev för mycket att ta igen, för mycket jag missat och för mycket jag har ogjort. Fattar inte hur jag ska lyckas komma i tid, men men, har bara mig själv att skylla. Men försöker se det positivt, det är som att börja gymnasiet all over again. Det står på ett papper jag fick angående det, när uppropet är, vilken tid, och vart man ska samlas. Som när man först började gymnasiet och blev indelade i klasser. Nya människor dessutom, lite spännande ändå.
Aja nog om det, det var faktiskt inte meningen att inlägget skulle handla om sommarskolan överhuvudtaget. Träffade Camila igår och vi började prata om bloggen och sen började hon babbla på om mina shoppingvanor -.- Och så kom jag på att jag faktiskt inte bloggat om, och visat upp grejer jag handlat och så på ett tag. Kanske börjar göra det då da. Så på tal om de, här kommer lite bilder på lite av vad jag köpte idag :)

Väska - Monki 99:-


Jeansshorts - Carlings 399:-


Skor - H&M 129:-


Jeansväst med nitdetaljer som inte syns så bra på bilden - H&M Barnavdelning 179:-


Väska - H&M 99:-


Klänning - H&M Barnavdelning 129:-


Linne - BikBok 149:-


Magtröja - BikBok 129:-


Ballerina - Indiska 149:-


Tröjklänning - Carlings 149:-



Måste bara påpeka att jag tycker att jag vart duktig på att blogga de senaste dagarna, hehe! Ska försöka blogga oftare, minst 2 ggr per vecka. Tjejer det borde ni också göra! Hmm, har inte så mycket mer att säga, slänger in två bilder från idag och igår :)

Soligt...


... & blåsigt :)



Och nyss, haha!

Visst är jag cool som tar foto med en klädhög i mitt stökiga rum :D Höhö nää men det är faktiskt okej för de är nytvättade och ligger där för de väntar på att sättas på sin plats. Och jag har typ inget mer att skriva eller bilder att lägga in. Eller jo men jag orkar inte. Hehe. Så nu avrundar jag och säger

ALOHA :)


RSS 2.0