2010!!!

TJENIXEEN :D Victoria här

Hur mår alla våra söta bloggläsare? Jag mår bäääst :D Är så jävla glad för det är nyårsafton idaaaag!!
Har vart och mött en kompis i Liljeholmen fixade lite grejer, sen åkte jag till Skärholmen, mötte min syster en snabbis och sen gick jag och köpte nya lösögonfransar och en ny pincett, som ni ser här nedanför :)

Från Kicks


Snart är det 2010, fan vad weeeeiiird :O Men jag ser framemot det, jag ska göra det här året till det bästa året hittills! Hittills har nog 2009 eller 2008 vart bäst, minns inte riktigt vilket år som är vilket och allt som hände och såå :| Men har haft skit kul iaf.
Aja, igår var jag i stan och i Kista med några vänner från skolan, småshoppade litegrann, helt impulsivt, hehe. Bilder på det jag köpte:


Från H&M


Gina tricot


4 stora nitar från Punkt Shop


Monki


Monki



Och här får ni bilder från i tisdags då det var tjejmiddag/överraskningsgrej för Emilia hemma hos Mona. Alla i Elevensisters var där förutom Ereeg & Nevena.. :( Men det var kul iaf :)





















Funfun! :D

Det var allt för mig, önskar alla en GAAALEN nyårsafton :D Vi hörs nästa år ;)
Pooooss ♥


Bästa DAGEN!!


Kolla vad vi hitta på Trey Songz hemsida! Han har lagt upp den här på oss!!


/ sofia,winta,victoria :D <3

Toni Braxton

Två favoriter av Toni Braxton. Hennes röst är dessutom grym!! En gammal och en ny.

Såå 90 tal, ganska sjuk låttext om man lyssnar, haha men jag diggar refrängen så grovt!

Oh, I get so high when I'm around you baby I can touch the sky... You make my temperature rise, oh boy. You're makin' me high


Det här är hennes nya singel med Trey Songz, har verkligeeeen fastnat för den!!

You are soooo yesterday...

Ville bara dela med mig av dessa två låtar till er, nu ska jag återgå, eller ja, börja lite smått iaf med plugget och sen drar jag nog ut en sväng, får se hur det blir. Har inte så mycket mer att säga,
BYE! :)
/Victoria


Sofia här

Tjohej!
HAR SKIT TRÅKIGT så tänkte berätta om min dag..
Idag mötte jag Camila på morgonen och gick till centrum, sen mötte jag Winta,Dylan och Catherine och vi drog till Ikea, vi skulle egentligen till H&M men vet inte vad som hände, eller jo bussen stannade inte exakt där så vi orkade inte gå ända dit haha stackars Winta som redan var där :D
Haha sen följde vi med Catherine ändaaaaaa till RUSTA för hon skulle leta efter en knivslipare -.-
Sen på kvällen gick jag hem till Dylan med Linda och Emilia funfun :)
Och nu sitter jag här.. är inte trött alls så jag vet inte riktigt vad ja ska göra, kanske städa klart mitt rum(är fortfarande inte klar haha )

Menmen, ha de bäst !

Sötisar, Winta sprang från halva centrum för att hoppa in i bilden hahhahha

Emilia :D

Victoria here

Hej bloggen

Sitter hemma och bara segar, stannade hemma ikväll för att plugga.. Men har inte fått mycket gjort, fast det kommer. Har ändå somnat minst kl 5 de här senaste dagarna och vänt på dygnet (verkligen INTE förvånansvärt, det är ju mig vi pratar om och det är lov, då man inte behöver gå upp tidigt till skolan?), så har hela natten och lite inpå mogonen på mig att plugga. Är pigg fram tills dess. Bra det, nu när jag ändå måste plugga - inte lika bra inför skolstarten men det är ju en annan femma.

Iaf, så var det ju jul, och en massa julfirande här hemma. Bäst vart det, precis som alla andra år, med hela familjen och den närmsta släkten. Underbaaart. Har alltid så kul, och vi har en tradition att vi firar jul i tre dagar. Den som man firar jul hos, stannar alla och sover hos i två nätter. Så var det självklart i år också, och det här året firade vi här hemma hos mig. Det var väldigt trevligt, en massa skratt, god mat, underbar stämning, mycket filmkollande och sällskapsspelande haha. Skit kul!

Idag har jag vart i Skärholmen med Bibbi, Camila och Emilia, det var ju mellandagsrea haha, och jag och Camila fick med oss en massa fint och nytt till garderoben! Orkar inte fota, hittar inte min kamera just nu och jag orkar inte leta men jag köpte en massa och shoppingen fortsätter imorn :D Fick även med mig ett svart läppstift hem, Camila också. Skiit snyggt, lite Lady GaGa sådär haha, det kanske inte faller alla direkt i smaken, menmen. Vi hade kul med det idag iaf, Camila målade ett schackliknande mönster med hjälp av det på sina läppar och skrämde typ hela McDonalds i Skärholmen som trodde att hon var en oseriös emo eller en mördare typ haha! :O Tills vi blev utslängda därifrån...... BIBBIS fel. Bilder kommer kanske senare, om Bibbson orkar lägga in dom.
Aja efter det så drog jag och Emilia till Heron ett tag iaf för att fördriva tiden lite eftersom att Emilia var utelåst!! HAHA stackarn :(

Hur som helst, här kommer lite bilder från min Christmas Eve detta år :)

Haha två sötnosar, min kusin Alexandra och en
av min mammas hundra tomtar som finns utspridda
i huset                                                                         Jag & Alexandra :)

               


Julstämningen var på topp! :D
 

Muums, MAAT! Köttbullar, julskinka, janssons (BLÄ!) kalkon, prinskorv och en massa annat :)
 

Juloutfit
 

Mitt mästerverk
 

I julgranen fanns en massa kuvert (syns inte så bra på bilden) Och i kuverten så fanns de.... PENGAR!! :D muhähähäää


Julklappaaar :):)


Jag och min bror                              Again, visst liknar vi inte?
 

Jag sätter spår......... Min mini kusin Johan


Jag och Alex igen
 

Jag och min syster                          Dagen efter, jag och mina kusiner kollade
                                                         på film tror jag, helt döda allihopa haha
 


 
 

Lite av det jag fick
En morgonrock, två pyjamasar, ett smyckesträd, två presentkort, strumpor, smycken, + en massa pengar :D



Nu ska jag återgå till msn som väntar på mig haha, inget plugg för tillfället här inte.. Ska försöka sova snart också för jag måste upp rätt tidigt imorn.. Så jag tror inte att det blir så mycket plugg idag eller imorn. För imorn ska jag och Bibbi typ ha en heldag tillsammans :O :D Vi skriver nog mer om det imorn.
Aja, back to msn it was. PIIIIIZZ !


Mellandagsrea!! haha

Har precis kommit hem. Var i stan med mamma och sedan i liljeholmen de är skit mycket folk överallt orkar inte haha! Är skit trött, och nu ska ja börja städa eftersom jag inte hann igår -.-
Iallafall, här kommer det jag köpte:

Cubus

Gina

Gina

H&M

H&M

Ha en bra dag!
/sofia

bibbsan som skriver!

Hejsan bloggen!
Sitter nu och kollar på sex and the city the movie, mysigt vettja =)
Idag har min dag varit helt okey. Juste angående kyrkan.... vi hann inte som vanligt. vi kom fram klockan 12.30.. haha det var så skämmigt...vi kom dit och det var nästan tomt.. alla var på väg och köra ifrån kyrkan och vi på väg in... riktigt pinsamt.. men aja vi är vana nu för detta händer varje år. Haha. Aja efter kyrkan så åkte vi hem till oss igen. sen efter det drog vi till mormor och åt lunch - gott var det =) som jag brukar säga, mammas mat är god men mormors ännu godare. Sen efter vi varit där ett bra tag med famlijen så drog jag, maria och diane till heron. hahah hade as roligt! Vi såg aram i MC och tror ni inte han ska driva med mig??????? Men de var ändå roligt att se han, fick lite tillbaka blickar från tiderna i väster - vilket jag saknar!


aja har fan skrivit en uppsats nu. de får räcka för idag =)

/hare gött

Sofia här

Nu är jag hemma igen från mormor och morfar. Det var kul där:)
Har precis städat haha eller jag kom inte så långt menmen..
Ska snart göra mig i ordning, vi ska till mina kusiner så det blir skoj!
Och imorgon ska jag till stan med mamma :D
Kanske ska klippa mig imorgon, vill klippa kort men vet inte om ja vågar :S haha så vi får se.

Hoppas alla har haft en trevlig jul!



Ha det bra!!

STRESS!

hej bloggen!
Är skit stressad! Idag är ju det jul och det innebär att vi måste till kyrkan. och kyrkan slutar om en halvtimme(11.30) och vi är fortfarande hemma. Vi ´missar den varje år! Pappa ligger fortfarande där nere i vardagsrummet med färg i håret. (jaaaaaaa han färgar..han vill se ung ut... han kan inte acceptera sin ålder haha). och jag sitter här och bloggar fastän jag borde springa och fixa det sista som inte är klart.. så jag borde nu ta och avrunda... tror ni vi kommer hinna? och ni får inte glömma att det finns två tjejer till i familjen hahah.. ajaaaa måste springa nu.. puss!

försöker slänga in en bild senare

// Bibbi


bibbsan som skriver

Hejsan bloggen!
Idag har det varit den absolut tråkigaste dagen ever. Har inte gjort ett skit idag förutom att degat framför datorn och tv:en. Som inte alla vet så firar vi inte jul idag utan vår jul är imorgon och då kommer de hända lite grejjer haha. Och jag får inte öppna mina julklappar förrän 30 eller 31 - lång historia varför - kan dra den en annan gng.

Men two and a half men börjar nu så jag borde ta och avrunda. TV=my life. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den...Jag ska kanske flytta hem till min mormor och bo där ett tag och det enda hinder som jag ser är just att de inte har några kanaler förutom 1, 2, 4 och arabiska kanaler. Rena stenåldern - jag vet... Men det är ändå bra för då kan  jag delvis lägga mig tidigare och plugga bättre.....aja nog om det. =)

GOD JUL PÅ ALLA ORTODOXA DÄR UTE OCH ALLA ANDRA SÅKLART. GLÖMDE ATT KLOCKAN ÄR EFTER 12 =) <3


take me back

hemma (Dylan)

hallå nu e jag tillbaka från middagen haha blev lite sent vaa :P



haha jag bjuder på dom här (juste den gär tubtoppen kommer ifrån HM och kostade bara 99:- VILKET KAP )

bilden säger allt psst .. JAG E FÖRST


Dagens outfit + min dag (Dylan)

hallåå alla sööööta och GOOOOOOOOOD JUL :D

igår så så var jag med min familj under hela dagen bara och handlade lite julklappar (till mig själv) i kista galleria som en lite tidigare jul klapp, det som skulle shoppas var nyår och julafton kläder till midaggarna jag e bjuden till (sjukt att leta efter det dagen innan jag vet) jag hade tur och hittade allt haha :). 


dagens outfit (täckte över ansiktet för min mobil fuckar så att det blir suddigt och konstigt haha)

körde med:
radig skjortra
svarta byxor
boots

VINTER JACKA haha

love

23/12

Hej på er!
Ska snart åka till mormor och stanna där ett tag för att fira jul med kusinerna och de haha :)
Igår var jag med Camila i centrum, efter det gick vi hem till Linda där Pamela också var :D
När jag och Camila skulle hem så ser vi en katt, vi tog upp den och bad Linda komma ut och de visade sig att det var hennes försvunna katt som hade varit borta i en vecka! HAHAH asså hjältar jag och Camila !!!

Här kommer lite bilder från igår :

Vi träffa på Catherine i centrum :)

Haha Camila

Mums !

Vi tittade på bilder hos linda och hittade den här, hahaha så jävla söt!

Aja, nu måste jag börja göra mig i ordning!

GOD JUL ALLA!!!

/sofia

nevena här

Ja.jag veet! Har inte skrivit så mycket i bloggen, men jag är skiiit lat när det gäller sånt.
Aja, nu är det i alla fall lov och igår fick jag spendera kvällen med mina sisters :D har verkligen saknat alla och det suger att man bor så långt bort o inte kan träffas lika ofta.. men i guess that I have to deal with it anyway. Idag fyller även vår lilla eller ska jag säga STORA Emilia år :D GRATTIIIIISSSSS för typ 23098092759 gången och vi alla önskar dig en skit bra födelsedag :)

Idag händer inte så mycket, planerar bara o sitta hemma o inte göra något! Lat är bara mitt förnamn

Och till dig "anonymt" som kommenterade emilias inlägg och skrev att jag glömt dem. Helt fel! Sådana som dem här glömmer man aldrig. Det är bara det att jag bor en bit bort och inte kan träffa dem lika ofta som dem kan träffa varann. Ganska fegt o påstå något sånt, " att jag glömt dem" . Nästa gång kan du väll skriva ditt namn så jag vet vem du är också. Men men.... Onödiga kommentarer kommer alltid att uppstå.

Här är lite bilder från bibbi igår:

a part of my life. Äntligen samlade allihop :)

Sötisar. Sofia,Victoria,Winta,Linda,Pamela och Bibbi



Otroligt vackra. Camilla och Bibbi


Igår!

Hej på er!
Ska snart gå till centrum och köpa de sista julklapparna haha
Igår var vi ju hoss bibbi, så här kommer lite bilder:




MÅSTE bara säga att: IDAG FYLLER EMILIA ÅR, så GRATTIS GRATTIS till denna sexiga människa!

Ha de bra

/sofia


Emilia

Hejsan everybody, every with body hahaha:P!
Idag så tränade jag med Mona som vanligt.. Haha vi har tränat sen jullovet började, är faktiskt väldigt stolt över oss båda:D Vi har antingen bränt 1000cal eller 500cal(Y)
Iallafall det jag egentligen vill komma fram till är att:
1. Världens BÄSTA ansiktsmask tro mig alltså den är så BÄST, min hud blev alldeles magisk, OTROLIGT! Ni ska på receptet:
2 msk vatten
1 kryddmått bakpulver
1 ägg
2 tsk sirap
1 msk olivolja
1 hel banan

Blanda ihop allt det om ''smeten'' blir för tunn så får ni lägga till ett till kryddmått bakpulver eller tills den börjar tjockna iallafall:D Smet sedan över det på ansiktet, ha det i cirkus pirkus 20-30min. Ju längre man har den desto bättre blir huden. Skölj sedan av med ljummet vatten.. VOILA bebisrumpa!

2. Idaag är det VÄÄÄÄÄÄRSSSSSTA FESTEN, skoja bah lite men idag så är det julmiddag hoss Bibsen WAWAAWA YIPPIYOOW YIPPIYEEEY! Hehehe..........

Det var allt från miig nu ska jag njuta av sista tiden som 15 åring:D:(
Bajbaj every with body<3

Victoria - Tröttiiis

Heeeeeeyyy bloggebloggisen haha

Jag är hemma just nu och är D-Ö-D. Fortfarande. Haha, gårdagen was crazyyyyy, men gud så kuuul jag hade haha. Den slutade helt perfekt också :)
Idag har jag bara chillat sönderrr, byggt pepparkakshus, kollat på film och SOVIIIIIIIIT!!! Bästa :D Haha, och imorn blir det jul firande med mina fina tjejer, gud vad jag längtar! Ska möta Bibbi tidigt imorn och så ska vi fixa lite inför de och sen ska vi dra hem till henne och laga maten, fixa oss där tillsammans och sedan vänta på att resten av tjejerna ska komma. Det kommer bli bäst!

Här kommer bilder från igår :)

Dylan o Bibbi =)


Lindexxx


Wintish, Lindex & Dylli


Jag, Bibbi


Winta och Linda


Haha hos Thandeeeeen


Haha två mongisar :)
 

Beyonceeeee :D                             Glad Vickylina :)
 

Nu ska jag fortsätta kolla på White Chicks som går på trean. Eller aa den är ju slut när som helst haha. Ska nog sova efter det.
Godnatt! :)

viktigt!

tjejer senare mot kvällen så ska vi kanske kolla på film. Och då blir det en skräckis såklart! jag har en film som jag har sett och den är rätt läskig, den heter the orphan. kolla in trailern! och säg vad ni tycker och kom gärna med egna förslag!




hare bäst mina änglar =)

/Bibbi

TILL ALLA TJEJER I ELEVENSISTERS!!!!!/MONA

Hej allihopa det här kommer att bli ett väldigt kort inlägg..
Jag vill bara be er om en tjänst och jag hoppas att ni alla gör den hära tjänsten... Jag vill bara säga till er att kan ni alla ta bort ALLA bilder på mig som ni har på facebook, bara alla bilder från balen..
Anledningen tilll det är väldigt personligt men jag hoppas att ni alla gör det.

Jag kanske överdriver eller nåt men jag är desperat just  nu...och om ni tar kontakt med ngn som ex rachell,catherine,ertus,daniel kan ni snälla då säga samma sak till dom..
Som sagt så är jag väldigt desperat över att få bort alla bilderna om ni vill så kan ni klippa bort mig eller sudda bort mig..
Om ni gör det så snabbt som möjligt så skulle jag lugna ner mig lite grann..7

Hoppas att ni alla läser det här och gör det..kan ni smsa mig alla typ "JAg har raderat nu" när ni har gjort det??

Ska gå nu och duscha för att jag och Emilia tappade 1000 KALORIER IDAG HAHAHAHHA!!!!!! E så sstolt
HEJ DÅ!!!! Vi syns på måndag
<3
/MONA

bibbisan som skriver!

Hejsan bloggen, det var ett tag sen sist!
Idag hade vi skolavslutning som ägde haha jag dog för den avslutet, ereeg du missade något där asså! Så jävla klockren! Efter avslutningen så föjde jag med Naz som skulle köpa present. Sen efter det gick vi runt lite i ringen. Senare åkte vi till sophia som hade fest eller vad man nu kan kalla det. asså hon bor 2 äckliga timmar ifrån skärholmen, det tog evigheter innan jag kom fram och hhem.. Vi hade det jätte trevligi alla fallt . Men vi drog därifrån runt 9.30 för jag trodde erre skulle till ungsomshuset i skärholmen, men när jag var i t-centralen så snackade jag med vickan i tel och berättade om hennes inlägg... vilken tabbe va? men men, då så  kände jag för att åka hem istället kom hem för en timme sedan och nu så sitter jag och kollar på film med min syster, the ugly truth tror jag den heter. skön film. Men nu ska jag återgå till filmen!



fick skjuts till t-banan på morgonen =)

hare gött


ereeg: hello :)

tjena bloggen.
hoppas alla mår bra. idag var det skolavslutning som jag inte gick på.. istället gick jag och tränade :D
igår redovisade jag och min grupp vårat projektarbete som vi hållt på med i en vecka. det gick faktiskt ganska bra ;)
äntligen lov nu förresten! har typ 1000 saker som jag vill hinna med på lovet, hoppas det blir så.
är väääldigt trött redan så jag tänkte gå och tvätta av sminket för att sedan mysa lite i min underbara säng.
önskar er en trevlig kväll♥


tröttis-bild. vilade fötterna på en fest förrförra helgen :)

JULLOV!

Äntligen jullov!!

Idag skulle alla sammlas i aulan klockan 9 i skolan, men vi kom försent! Så vi hann bara va där i circka 10 minuter innan de tog slut -.- FRÖS på vägen dit helt i onödan haha :(
Aja, efter skolan så skulle jag och Linda ta bussen till Hornstull (Lindas idé) och vad hände, haha jo vi kom till kristineberg haha asså mina fötter va som isbitar, men tillslut hitta vi tunnelbannan !!
Sen gick vi till Liljeholmens centrum och kollade på kläder. 
Efter det så gick vi hem till Linda och kollade på Ice Age 3, SKIT rolig film!!

Nu ska jag ta och se på en till film med mamma :D 
Ni får ha det bra, NJUUUT av lovet!

Här är bild på de som köptes today :


Kjolen, är från gina.
Gråa linnet fick jag av mamma :), från Lindex


/ SOFIA


Victoria - Varning för deprimerande inlägg

Hejsan på er

Jag ligger i sängen och funderar en massa, lyssnar på musik och håller på att bli trött. Har en feeeeeeeet tyngd på bröstet, vet inte riktigt varför.. Eller jag vet på ett ungefär, men inte helt varför. Konstigt... Känner mig allmänt irriterad pga det också, usch! Verkligen inte min dag idag. Tur att man snart ska sova då, och kan börja på en ny dag inom några timmar.
Har jul avslutning imorn i skolan, vi börjar 9 och ska samlas i klassrummet då, få nya slkort inför nästa termin och prata lite och sådär. Efter det är det gemensam avslutning med 2orna och 3orna i aulan, några uppträdanden och sånt som kommer äga rum där. Runt kvart över 10 förväntas det ta slut, och då är det LOOOOOOVVVVVVVVV. Fan vad jag längtar!!!! Frågan är bara.... Vad fan ska man ha på sig!? Det är ju ändå avslutning... Har lite olika ideér i huvudet om vad jag kan ha på mig. Aja men det löser sig nog.

Idag har jag som sagt haft en dålig dag, bidragande faktorer till det är:

*Jag försov mig till skolan så att jag missade första lektionen där jag skulle ha skrivit ett prov som jag missat att skriva pga tidigare frånvaro. Så nu missade jag det andra provtillfället till att skriva det provet. Provet var i företagsekonomi, där jag även har två andra prov kvar att skriva. KUL!! Får ta allt efter lovet istället.

*De flesta andra i min klass fick sluta kvart i 1, men jag slutade runt 3 för att jag var tvungen att stanna kvar i skolan och göra tre läxförhör/prov jag missat.

*Ett av proven jag gjorde var i Historia, såklart hade jag inte tränat på det, så jag lämnade in provet nästan helt blankt och gick därifrån.

*Fick reda på en massa dålig information jag inte ville veta men som ändå var rätt nödvändig för mig att veta om en person som jag redan vet en massa dåligt om

+ lite andra saker som jag inte ska ta upp. Men det låter väl skit bra eller huuur!? Brukar aldrig låta skol grejer påverka mitt humör, konstigt att det blev så nu. Eller ja, mitt humör påverkades ju inte helt pga det. Plus att jag känner mig som en idiooot, jag kan inte uppskatta vissa som försöker göra mig på bättre humör, utan jag måste vara otrevlig och dum tillbaka. Jag är ju såklart medveten om detta och vet att det är dumt gjort men tyvärr så orkar jag helt ärligt talat inte bry mig just nu. Får ta och säga förlåt imorn istället. Haha, typiskt mig. Aja, nogsnackat om mitt dåliga humör och min dåliga dag!

Idag har jag klippt mig, mitt hår är kort igen, HALLELULJAAAAAA. Bibbi följde med mig, vi gick runt i Skärholmen en stund efter det också. Köpte lite underkläder + smycken, orkar inte fota det.
Nu ska jag slöa lite vid datorn, och sedan lägga en FIN sömn.


En fin låt som tyvärr gör mig mer irriterad än vad jag redan är. Haha..

Till TJEJERNA LÄÄÄS!!

Heeejsan giirls! På Måndag ska vi ju till Bibbi som ni vet och ha our thääng! Så vi tänkte att på Lördag morgon typ kl 12-tiden ska vi träffas och dra lappar om vem som ska köpa till vem så det är VIKTIGT att ALLA kommer för att meningen är att man inte ska veta vem som ska köpa till vem det är LIKSOM HEMLIGT, hajar ni grejen liksom?! Vi träffas så tidigt för att vissa ska bort och sådär på Lördag morgon!

Lägg till en kommentar här som bekräftelse att ni läst det och att ni kommer!

Ha de bra Girls!<3

beundrare


Kolla vad en läsare skickade till oss! Så gulligt :DTACK!


Winta.. kallt kallt

Heeeeeejsan .. Idag var jag i skolan och det var iiiiiiiiiiiiiiiiiskallt haha och det snöade som fan, för mkt.. men  det är bara ett pluss, julkänsla :D.... iaf haha i skolan hade vi snöbollskrig haha skit roligt men grejen är att alla killar i min klass är så fuuucking fega !! De är 5 st killar som hoppar på 1 person och sedan mular osv, haha inte så kul -.- men fortfarande minnen :D  haha, idag vid gympasalen så skapde några killar i min klass en pakt haha, de stod o väntade på mig och min kompis.. när vi tillslut börja närma oss gympasalen så kommer hela bunten springandes mot oss hahahahahahah och vi Springer som fucking hästar och dör av garv medan vi springer ahahahahah och gissa vad som händer då????? MIN KOMPIS RAMLA HAHAHA..... haha ja sprang ända tills ja märkte att hon inte va bakom mig längre haha, sååå snäll som ja va så sprang ja mot de och kasta snöbollar för att hjälpa henne .. ahhhhhh o gissa vad.. jag blir mulad och får snö i ryggen -.- de va min dag de hahah

Snöbollskriget påminner mig väldigt mycket av tiderna i västerholm haha då man var 5  tjejert som hoppade på alla haha, sköna tider :')

Håller på med en jävla uppsats och det går skit segt haha känner mig hjärndöd just nu.. får ingenting gjort men men .. ska ta o fixa te och bli klar med uppsatsen :)

Mona

hello allihopa, hur mår ni?
Själv så mår jag toppen!!

Har haft skitkul idag..dagen började med att jag började klockan 11 sen så mötte jag min grupp och vi jobbade med vårat projekt..sen så träffade jag bibbi och hon sminkade mig lite haha hon la eyeliner till mig. =) 
Efter det så skyndade jag mig hem och tog på mig en "fin" tunika och stressade mig till skolan igen för att idag så hade dem som gick i min avdelning "King Hoouse", house dinner ,vi förväntade oss värsta lyxmaten men det fick vi inte utan vi fick iskall bulgur med feta ost haha..maten var inte god alls plus så lovade dom oss efterrätt men det fick vi inte heller och när min kompis Adela frågade när vi skulle få efterrätten så svarade läraren:" att vi glömde det och vi trodde inte att ni skulle märka det haha."
Midaggen var från 4 till 6 men alla  gick typ vid halv sex så jag och några tjejkompisar bestämde oss för att gå och fika i mcdonalds som ligger 5min från skolan,sen efter att vi fikade så gick jag och Sali hem och nu sitter jag här och skriver.

Nu ska jag fortsätta med att göra lite hemläxor som hör till projektet...
Good Bye<3

/Mona

Snö!

Heeej på er!
Idag har de snöat, skit kul, hoppas bara på att de stannar kvar -.-
Var i skolan som vanligt, åkte till kungsholmen efteråt med klassen och kollade på lucia. Var hemma runt 2 eftersom vi inte hade någon matte.
Sitter just nu med min engelska bok redovisning, de går så jävla seeeegt!! :/ Måste skynda för har medecin prov som jag behöver träna på..
Aja, här kommer bilder från idag :


Jag, Emilia, Ebba, och snöbollen som Stefanie sedan fick i huvudet haha :D

Linda som ramlade HAHA helt klumpig..


Ebba och Emilia ;)


Nu ska ja fortsätta att plugga...

/ sofia

Victoria again :)

Tjena moooooors!
Här e jag igen :D Sitter och lyssnar på lite musik och bara chillar. Har duschat, noppat ögonbrynen och haft i en ansiktsmask, efter det här ska jag ta bort mitt gamla nagellack, fila och klippa naglarna och sedan kleta på lite nytt nagellack i rött tror jag, och sen locka håret :) Helt fresh and clean inför den här sista skolveckan :D

Var som jag tidigare skrev att jag skulle, i Skärholmen och shoppade lite. Hann inte klippa mitt hår för jag sprang runt i en massa affärer tills stängningsdags, dom stänger ju så himla tidigt på söndagar! :( Kl 5.. Den tiden har jag oftast inte ens hunnit komma upp på söndagar om jag haft en lång lördagskväll :O!! Åh :/ Men men,  jag somnade om vid 12 tiden efter att jag vaknat runt 6, och sov tills det att min pappa väckte mig genom att ropa på mig tills jag vaknade från nedervåningen. SÄMSTA SÄTTET ATT VAKNA PÅ SKA NI VETA!!! :@ Usch. Haha, så jag fixade iaf till mig lite snabbt bara, sen skjutsade min daddy mig :)

Och här är bilder på dagen shopping:

Svart kjol med små nit aktiga prickar på - New Yorker 269:-


Randig paljett tröja - New Yorker 199:-


Jacka - H&M 799:-


Klackar - Deichmann 399:-
 

+ en massa små saker jag inte orkade fota, som en t-shirt, en deo, ett armband, osv.

Måste bara visa vart jag vill pierca mig, som Camila gjorde :D Hittar ingen bild på exakt den piercing typen på det stället jag vill ha, men här är en liknande iaf, på det stället jag vill ha den på.

Det är inte exakt en sån här, för den här piercingen är med två kulor och piercingen går igenom på ena sidan och ut på den andra. Så vill jag alltså inte ha. Det finns ett annat sätt att ha en sådan piercing på det stället, alltså på kindbenet under ögat ungefär. Så som jag har förstått det så skär man ut en lite bit kött ungefär, och sätter dit en plattform som hamnar under skinnet typ, och fäster en liten kula på den. Så då är det bara EN kula, istället för två.
Det ända, som hindrar mig från att göra det är att jag inte vill ha ett ärr i ansiktet sedan, någon gång i framtiden när jag tar bort den. Att gå runt med ett väldigt synligt ärr i ansiktet skulle nog inte kännas så kul. Jag ska iaf till en piercing studio snart och fråga lite kring det där, och om riskerna och sådär, vill inte heller ha någon svullnad mitt i ansiktet.. Så ja, vi får se, men känner mig väldigt sugen på att skaffa en sån piercing. Tycker det är as snyggt.
Vad tycker ni, hiss eller diss?

Här kommer iaf lite bilder på mig från nyss då jag hade ansiktsmasken i. Hahah
 
 

Och juste, en sista grej bara. Måste visa vår fina julgran som jag och mamma pyntade igår :)

(Y) Tummen upp för dennnn!!!! 11 dagar kvar tills julafton, åååååh jag längtar!!
Jaja, nu ska gå, locktången väntar i badrummet :)
Pussar :)


-


/sofia

Söndag

Hej på er. Sitter just nu och pluggar, men ska snart sluta och vara lite med gästerna :)
Idag fyller min mamma år, så grattis till henne hehe :D
Har medecinprov på onsdag, och engelska bok redovisning på tisdag så måste hinna läsa klart den, har typ 40 sidor kvar..

Snart är de jullov!! Gud vad jag längtar :)

Köpte en midjekjol igår på Indiska:


Och juste, jag gjorde om en tröja.
Klippte bort siden tyget som fanns innuti och sen satte jag på lite nitar.
Haha det blev väl ganska bra :


Nu ska jag gå och äta tårta, ha det bra!

/sofia


Kan inte sova :(

Hej bloggen, Victoria här.
Hur mår ni allihopa? Själv mår jag prima, fråga mig dock inte vad jag gör vaken nu för jag vet inte... Vaknade till från ingenstans för typ en timme  sen och blev skit pigg direkt och kunde inte somna om :( Alla andra sover, helt tråkigt, haha finns inte mycket att göra. Det händer mig rätt ofta att jag vaknar upp mitt i natten bara sådär, fråm iiiiingenstans, helt konstigt :S Men men.
Idag är det söndag, skönaste dagen alltså, man kan bara vila ut och ladda upp batterierna inför nästa vecka som kommer gå snabbt (kanske inte, men vi tänker positivt här!) och sen efter bara 5 dagar är det JULLOV!!!!!!! Ååååh det ska bli så bäst! Tjejer, hur ska vi fira nyår, vad ska vi göra!? Hmm... Jaja, det ordnar sig :) Men iaf, åter till att det är söndag idag haha, idag ska jag klippa mig, och göra alla som tjatar om att jag ska behålla mitt hår kort, nöjda! (Och mig själv såklart). Ska klippa upp det så att det blir samma frisyr som det var i början, för nu har det växt skit mycket! Kan visa bild sen på när det är nyklippt och när det växt en bit, det är stor skillnad.
Efter klippningen blir det lite shopping, måste köpa ett par saker som är absolut helt nödvändiga att ha. Eller bara snygga men det räcker som ursäkt för att shoppa det med :D
Här kommer iaf bilder på det jag köpte igår:

Svart tröja med paljetter på axlarna - H&M 199:-


Liten svart nitväska - Kappahl 179:-


Hittade vad jag ska ha på mig på julalfton! :D Den var dessutom på rea, KAP!! Haha - Bik Bok 99:-



Svarta jeans leggings, behövde ett par nya för mina förra gick sönder :( Vila 249:-

.... Och ett par mörkblåa :) från Vila dom med


Det var allt för mig, skriver nog mer senare om jag orkar haha :) Ska sätta på film nu och försöka somna om.
Peace.


låten som överlyssnas just nu



(check it uh songz)

Hey, hey, hey

What up jasmine baby

This should get to your ears

Wanna let you know your albums great

You my new favorite baby]

She bust the windows out my car

My black mercedes 22 inch rims

I know it's probably cause i broke her heart

But right now i don't care about that part

She bust the windows out my car

Couldn't believe it when i saw my ride

That very moment then i knew it was her

Can't even trip because i knew i deserve

I must admit it hurt a little bit

Thinking how could i lead her to do this

I never thought that she had so much strength

But she's gonna see what happens when heh hen

You throw a brick into a players whip

It's goin violent

It's so childish

You'll probably say that it was worth your wild

Well i hope you a chance to smile

She bust the windows out my car

My black mercedes 22 inch rims

Wrote her initials with a black crobar

And when i find her i will know where to start

She bust the windows out my car

Man i was lucky that was all she did

I gotta fix this

Ain't this some bullshit

She bust my windooooooooows

O my car, went too far

Just cause the love thing we call ours

Fell apart

But she had to xxxx up my car

But i ain't no pussy, i ain't goin trip

Spend a couple dollars, i'm a fix my shit

Girl you know that you the after now

You threw a brick into a players whip

It's goin get violent, cause it's so childish

She'll probably say that it was worth her wild

Mad as i am all i can do is smile

She bust my windows, my black mercedes

I know it's probably cause i broke her heart

I must admit i care about that part

Relationship messer upper, must a window buster, baby we made for eachother

Ain't nothin better than, your lovin & come back

I need you bad like jasmine sullivan

I'm a puff 'til the endo gone

Ridin in the whip with the windows gone

I can see you gettin your tip toe on

Quick, throw the brick, and dip she's gone

Off in the night, all cause of my lies

Why, i can't get it right

I ride through the city lights

With my hat bent, behind what used to be called black tents

I don't know ya'll, wrote her initials with a crobar

That means shorty go hard

It was just a one night creep off

I ain't even take me sneaks off, i swear

/bibbi


Dans uppträdande (Dylan)

hallååå

håller på just nu att fixa mig inför mitt dans uppträdande idag i Tumba (det är typ ngn festival) kom dit om ni vill se min dans grupp uppträda (exceptional dancers)


Mona

hej bloggen!!
Jag kom hem för en stund sen, som bibbi har sagt tidigare så har vi project week i skolan det är mycket arbete som måste göras, vi delades in i grupper med människor som vi inte känner hahah som tur så fick jag två duktiga tjejer som heter Sophia och Abigail.
Mina småbröder hade lucia idag men jag missade det för att jag jobbade i skolan.
Jag ska snart till bredäng, till mina föräldrars kompisar så det kommer bli kul..dom kommer bjuda på tårta haha
Men nu ska jag kolla klart på filmen kung fu panda med mina småbröder..Good Bye!!! <3

)Moona

Glöm inte att kolla på idol idag,det är ju final!!!

glaaajooor (Dylan)

hallååå

här kommer bilder från skridskor åkningen med klassen igår, hahahah och ni som undrar om hur många gånger jag ramlade på isen så säger jag EN GÅNG hahah va typ alla i klassen så tror jag att jag var den enda :/ men men hahahha


hahaha heeeelt sexiga i våra röda hjälmar ;)


HAHAHAH kurd på is fuuuuuunkar inte


påväg ifrån isen (ensam - titta dom dumpar mig där framme , jag går LINDA STYLE ) mördbultad och blöt ... jag tror att jag tillochmed har fått ett blå märke :O

love


Sofia här

Hej på er:) Idag har jag varit i skolan (haha såhär börjar alltid mina inlägg) Har verkligen inget att skriva haha så ni får nöja er med de där haha..

Ska snart börja plugga, ska skriva klart en rapport och sedan läsa i min engelska bok..

Haha kolla vad ja hitta:

hahahah så jävla söööööt!

Ha en bra dag

sofia

Kollade nyss klart på Desperate h... så JÄVLA BRA den är asså! åh de va säsongsavslut. Orkar inte vänta ända till våren :S Vill veta nu vad nu va som kommer och hända åh! :(

Victoria - Tisdagggggg

Tjabba tjena hallåååå!

Hur mår ni allihopa? Själv mår jag priima, är på världens bästa humör just nu asså, haha :D:D
Idaaag har jag tyvärr inte vart i skolan, jag vaknade 10 och jag började halv 9, och tills jag skulle bli klar och hinna ta mig till Skanstull så skulle klockan redan vara för mycket för att det ens skulle vara någon idé för mig att gå till skolan! Så jag stannade hemma, åt mat och kollade på film och sen somnade jag igen, haha :D Så skööön dag, har bara slappnat aaav och tagit det lugnt. Snart ska jag börja städa lite och sen försöka plugga. Har en bok recension att göra tills imorn. Men det fixar sig ;)

Här har ni lite bilder från igår, saker som jag köpt osv :)

Svarta jeans med nitar             Jeans/jeansleggings
                             

Kort lila/röd tröja


Söt rosa siden morgonrock


Mörkgrå lång tyg väst


Grå leopard/zebra aktig kofta


Jag igår :)
 
 
                                                                   
                                                             Min sminkning, ögonskuggaaaa :)
                                                           


Och nu: En liten lista. (SÅ TRÅKIGT HAR JAG!) Haha
Tillvägagångssätt
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna nedan genom att skriva första meningen i sms:en. Fråga 1 besvaras alltså med första meningen i första sms:et, fråga 2  med första meningen i andra sms:et o.s.v.

Mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Aha vad har du för dig då

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha vad hände med att inte skolka

3. Din romantiska replik?
Victoria

4. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ärligt va e de med er internet haha va <3

5. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
12...var e du?

6. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha ajuste :P 3 något eller halv 4 :S<3

7.  Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hahaha omg!!! DET GÅR BRA VICKAN!! Haha åååååååh vill också !! Omg var *** ***** ****!? Hon måste ***** *** ** **** så jag kan ** **** ****** haha(a) !! :D (HAHA)

8. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Det e försent säger dom och jag pallar ej gå om

9. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Vaken? <3

10. Vad vill du höra mest av allt?
Haha ja men de e lugnt haha bebis

11. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Du är dum dum!

12. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Victoria snälla kom!:-*

13. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Alå peru vad händer ?

14. Med vilken replik vill du bli uppraggad?
Jag hämtar dig från sätra med bil

15. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vakna brexsss

Haha det var de, nu ska jag duscha och sen städa lite i min garderob! PUSSSS :)


Mona

hello!! hur mår ni ?, själv så mår jag dåligt...det är pågrund av min skola, den är så jobbig har till och med funderat på att byta.
Idag så slutade jag kl 4 sen så gick jag hem pluggade lite, bytte om, jag skulle möta emilia halv sex men som vanligt så kom hon försent och lät mig frysa hahahahahah
Ska fortsätta plugga nu ses när vi ses....hej då<3
Vill tillbaka till västerholmstiden...många minnen hahah
winta kommer du ihåg när kevin slängde dig  hahahahahahhah

Good Bye=)

/Mona

8 december - sofia här

Sitter och tittar på gammla bilder HAHAHAHA säger jag bara!
Måste bara dela med mig haha:

Winta, Nevena, Jag HAHA!

Hahaha

Jag och Emilia haha

Så fuuuula vi är haha!


Emilia och Victoria med hennes snygga tatuering :D

HAHAHHA asså omg

Nevena och Bibbi =)               Linda skulle leka skyltdocka :S hahaha      


Emilia och Ereeg haha :D         Rachell,Emilia,Catherine, Gamze ;)

Aja nu ska ja plugga vidare, missa inte Desperate Housewives idag haha för er som kollar..

GOOD BYE!


Emilia

Hello! Vad händer? Här händer inget.. Hehe, Idag så hade jag ingen skola:D Vi hade grå dag haha vi ahr det ganska ofta.. Så jag vaknade idag sen så drog jag till Väster med Lue, vi var där sen efter ett tag kom nulle kulkul! Efter att ha varit där ett tag så drog jag och hämta Casse vi gick och köpte kebab och sen hem:D nu sitter jag hära ska OMMMMMG mona kmr döda mig ska möta henne nuu!

Hejdå bloggen, HEJ gymmet:D HAH!

Dagens outfit (Dylan)


(jag vet att bilden inte är så tydlig men försöker så gott som möjligt)

converse
tights- gina tricot
ett långt linne under en långarmad tröja
väst - HM 200 :-
halsduk - Gina tricot

tänkte även lägga till en låt som jag älskar och sjunger hela tiden på hemma :


oh my mama!
oh my hood
i look fly!
i look good!
touch my swag!
wish you could!


skridskor (Dylan)

hallåååå

sitter hemma just nu och jobbar med min svenska uppsatts och lyssnar på radio (inte the voice den här gången, utan internet radio BÄSTA). Den här dagen har varit lite chill bara skola och sedan dragit hem för att jobba med den här skiiten haha (hoppas att min svenska lärare inte ser det här nu). Imorn så ska vi åka skridskor med skolan jippie (?) haha hoppas verkligen att jag inte kommer att ramla nu på isen pladask haha kanske tar med mig kameran och tar några bilder på isen? får se haha.


LÖRDAG & SÖNDAG - / winta

Tjooooosan bloggen.. jag mår superduper bra !!  hur mår ni alla andra? ......
Ialllafall igår hade jag och några kompisar planer sen längesen att överraska en kompis till mig som fyllde 18 år förra veckan! och det blev en riktigt lyckad kväll :D Hon visste absolut ingentiiing och det bästa var hennes reaktion, hon blev så jävla glaaaaaaad hahaha!! alla visste om det, till och med hennes mamma som informerade oss om vart hon var och såå...  riktigt TUNG kväll var det! :) bilder kanske kommer senare när jag har fått tag på de ;)

Idag vaknade jag rätt så sent.. men det behövdes verkligen!  Pappa kom hem med Pizza till mig o mina bröder hähä :D sen har ja ba kollat på tv och tagit de lugnt.. kanska ska plugga lite senare.. får se!

PUUUUS HEJ LEVERPASTEJ ! :)


Dagens outfit (Dylan)


Smygreklam för IKEA

stövlar- skopunkten
jeans - gamla bikbok
linne - Gina tricot
casual svart kofta - bikbok

love

emilia igeeeeeen!

Hahaha Hejhopp galopp! Har inget att säga mer än att Jakten på lycka kommer idag kl 21.00 på 3an ååh den e så sorglig:( men braa!










puss på kinden!


emilia

Hejhej! Hahah måste bara berätta vad Vicotria drömde inatt om mig!

Jag skulle ha redovisning i skolan om en Egypten resa och Victoria var i min skola av någon anledning... Sen så ser hon min syster där fast hon hade typ klippt av sig allt hår och hon hade en såndär New york keps, hon hade en svart lång goose så hon såg ut som en kille, asså det var meningen att hon skulle typ klä sig som en kille och se ut som en så att folk inte fattade att det var min syster, för att i sin hand hade hon ett koppel.. Och i kopplet var det en.....KAMEL! HAHHAHAHAAHAH jag ville typ ha den till min redovisning om Egypten, så då om jag fick skäll för dee så skulle jag säga att jag inte hade nåååååågon som helst aning om vem människan som höll kamelen var, och att jag inte hade med de och göra.. Hela miin klass började skrattaaa när dom såg kamelen och den kunde inte ens gå in igenom dörren för att den var så stor, sen min lärare fuckade uuur hahahah och Vicotria bah stod där ute och garvade.. Hahahah så jag hade ringt skansen för att fråga om jag fick låna deras kamel för min redovisning!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... Alltså jag dooog av skratt när jag läste dee, den som inte skrattar har absolut ingen humor! Kan tänka mig min syster stå sådär med en kamel AHAHAHAHAHAHAHAH!

Det var allt Peace ha en bra kväll:D

kvällens outfit (Dylan)





Converse
tights
slitna jeansshorts - gina tricot (gammla)
skjorta - vila
kavaj - HM
Swagga (klocka) KURDISTAN

Kjolen- sofia här


Här är kjolen jag ska köpa, de får bli imorgon om jag nu hinner :)
Sen ska ja nog ta och köpa bodyn från Monki, jag har viljat ha den jätte länge men de känns inte som om ja någongång kommer använda den haha:( Men fin är den iallfall så vi får se :


 Nu ska jag ta och läsa min engelskabok ett tag, ha de bra :D

svenska steg 4. (Dylan)

hallååå

sitter hemma just nu och jobbar med min svenska uppgift, en platsbeskrivning och stället jag har valt är VÅRBERG my hooood. Igår så var jag hemma hos Aldi och tittade på film med resten av tjejerna i min klass det var mysigt och kul :). Efter det så drog vi till Rågsved där det typ var ngn fest ... lite torr haha menmen taggade därifrån efter ett tag när festen hade börjat fan men men det kommer fler fester som jag och vickan brukar säga hahaha ;).

Juste, kom på en sak att jag ska börja (eller iallafal FÖRSÖKA) att lägga upp min dagliga outfit så att även ni läsare kan få inspiration för jag vet själv hur det är en del dagar då man sitter och tänker VAD SKA JAG HA PÅ MIG ?! Ska börja med det från och med idag lägger upp min outfit senare (när jag har bytt om haha) till släktträffen hos mina kusiner

love

Lördag

Godmorgon :)
Har varit vaken i ett tag nu, är SKIT TRÖTT!! Men måste upp för att sätta igång med svenskan :(
Vi ska skriva om aniken, jag ska typ göra som en interjuv eller reportage vet inte riktigt vilken ja ska ta:S
Juste, igår la jag undan en jätte fin kjol, ska nog ta och köpa den idag eller imorgon vi får se när ja orkar haha :P
Kan lägga in bild sen på den ;) Men där iallfall svart med typ lite skin, sen är det en dragkedja i mitten haha hoppas ni fattar..

Ska plugga vidare nu, ha en trevlig lördag :D

/ sofia


WINTA : miss miss missssssssss

Hejsaaaan ! Skit längesen jag skrev sist så tänkte skriva lite si och så haha. Hur mår ni ??? ja mår sådär... mkt plugg oså men men förutom det så mår jag bara bra :D ...  Idag har jag varit i skolan och allt var som vanligt..hade tyska så jag slutade kl 3..... medan alla andra i min klass  slutade kl halv 1 -.-  sen kom Honer och gjorde mig sällskap ett tag haha, och vi "återupplivade" en massa oförglömliga, roliga minnen från Västerholm hahaha, som till exempel, Snöbollskriget!! .... och när Jag, Victoria och Emilia  brottades med killarna...nästan hela tiden efter skolan. Och när alla vi tjejer hoppade hopp rep efter skolan och under alla raster!  och SUDD Kriget HAHAHHA VICTORIAAA!! Vattenkriget i 8an och 9an hahaha grova minnen!!
 Faaaaaaaaaaaan vad jag SAKNAR DET och er alla tjejer !!

Aja seeeen rulla jag hemåt, sedan  åkte jag och min familj till citycross för att handla osåå :)  Planerna för idag är att soooooooooofta hemma haha och PLUGGA Lite..

pöööööööööööööööööööös<3


Friday - sofia här

Hej på er. Idag har jag varit i skolan, efter det en snabbis i skärholmen med Linda. När jag kom hem satte jag igång med mitt svenska repotage, gissa hur långt jag har kommit? Har skrivit 2 meningar :( Asså de går verkligen inte och börja det är skit svårt..

Nu ska jag lägga in lite bilder från idag i skolan :

Sexiga Ebba och Linda haha

Detta åt vi till lunch eftersom lingbaren som vi annars alltid äter på va stängd

Ebbas mat :P


BYE <3


emilia

HEJHEJ everybody! Som ni säkert märkt så har jag varit utomlands, i egypten.. Måste bah säga att jag har haft det så jävla BRAAAAAAAAAA! Ville fan inte åka hem, vill aldrig det när jag åker dit, varje gång jag ska hem vill jag bah rymma där ifrån så dom nt hittar mig haha(6) Jag ska snart flytta dit, hade lätt kunna göra det nunununununu men det går inte för att........ Det finns inget hus dära jag kan bo i och mina vänner:( Hahah, men lättast hade nog varit ifall jag kunde tagit med mig hela bunten och bara dragit.. Menmen snart så flyttar jag väll iaf:P OCH TJEJER VI MÅSTE DIT NÄR VI ÄR 18;D
Hahah skiiit tråkigt inlägg men iaf ni får bilder när jag orkar lägga in dom i datan..

Peace out brothers and sisterssssssssssssssssssssssss!
Hahaha skit tråkigt liv har.... JAG!

Torsdag - sofia här

Imorgon är de fredag, äntligen! Inte för att jag direkt kommer ha "ledigt" på helgen måste plugga, men får ändå sova ut lite iallfall :)
Har hållit på med redovisningen vi har imorgon i vård, de va verkligen en jätte svår text men men.. Ska snart ta och lägga mig och läsa min bok :D

Jag saknar sommaren skit mycket! Vill ha sommar :( Vintern är jätte mysig, om snön nu kommer.. hatar när de regnar och de typ blir slaskigt, och idag när jag slutade skolan vid 4 så var det SKIT SKIT MÖRKT, hatar de!



Är jätte sugen på de här, skit gott !!

Linda och jag

Greece <3

åh!

Good Night!

Mona

Hej bloggen det var längesen ska göra ett kort inlägg för att visa att jag lever, haha jag kollar på glee nu på tv4 den är skitrolig fotbollslaget dasnsade till beyonces låt  Single ladies hahah skit roligt ...
Kolla på den!
hur mår alla, vad har ni haft för er? själv så har jag haft FULLT upp bokstavlingen med läxor och prov, jag läste upp mitt skrivna tal i engelskan för min klass och idag så fick jag reda på att jag fick MVG på det blev skit glad.
Snart e reklamen slut så ska avsluta
Hej då<3
/Mona

The voice (Dylan)

hallååå

lyssnade nyss på the voice (gör alltid det när jag pluggar) och hörde att det skulle komma ngn från Twilight på intervju och dom vägrade berätta vem det var, men jag tror att jag redan vet vem det är :


Edi Gathedi

anledningen till att jag tror att det är han är för att jag tror om jag inte läste fel så skulle han komma p typ ngn mässa här i Sverige eller ngt så då tror jag att han ändå passar på och kommer en intervju

MEN man kan inte vara helt säker så bomba mig inte nu om jag har fel haha men om jag har RÄTT så ska min lilla syster bjuda mig på fika (hon vet inte det än bara haha)

love eran Gossip Girl HAHAHA

ereeg: living dead

har ni hört talas om att någon sätter väckarklockan på mitt i natten för att plugga?
NU HAR NI. BI-O-LO-GI prov idag...

wish me luck ♥


wintas födelsedag förra året
jag, emilia, winta, linda, sofia

Victoria

Helloo cutiepies :D

Tänkte skriva igår egentligen, men internet funkade inte här hemma, någon kabel som gått sönder eller något sånt. Just igår då Emilia satt vid datorn i Egypten. ÅÅH, hade så gärna velat snacka med henne!! Men men, nu funkar allt som det ska igen iaf.

Idag har jag vart i skolan, hade inte en sån lång dag, tre lektioner bara, och en av dom fick vi håltimme i. Så två egentligen :) Och den tredje var jag inte med på, vi hade idrott men jag kom på att jag glömt min plånbok hemma och jag behövde den för jag skulle sola osv sen efter skolan med några klasskompisar. Så jag gick till idrotten, fick närvaro och sen fick jag gå. Skyndade mig hem, bytte om lite snabbt och åkte tillbaka mot Skanstull igen. Och den första lektionen var mentorstid men den lektionen borde heta "snack-skämtar-lektionen", eller något sånt. Vi gör ingenting förutom att prata med varandra och så. Det är som en rast, haha. SKÖN DAAG ! :D Har så kul i skolan också, vattenkrig i matsalen, hemliga planer vi ska utföra inför nästa idrottslektion som kommer göra så att det blir lite mer fartfyllt, alla skämt, MÄNNISKORNA, osv. Hihi, LOVE IT ! :) Och imorn har vi resursdag, börjar halv 11 och vi ska på studiebesök :D

Efter skolan gick jag och sola med Manal (går i min klass), körde 20 min, vilket jag även gjorde i förrigår. Så jag har börjat få färg. Ska börja sola varannan/var tredje dag, eller typ 3 ggr i veckan, så att brännan håller sig i toppskick, haha :D Efter solningen gick vi runt på stan tills dom stängde, vi hann äta på Subway, och vi köpte lite saker och sådära. Trevligt trevligt :)
Här är lite bilder på det jag köpte igår och idag (vi gick runt på stan även igår) :

Nitskärp, syns inte så bra på bilden




Spets handskar


Paljett kjol


Mysig svart oversize kofta, har en likadan i krämvit :)


Långt linne/klänning med svart och silver paljetter, syns ej så bra




Första gången jag lägger in bilder på saker jag köpt, ska nog börja göra det :). Men iaf, här har ni före och efter bilder på min "brunhet", haha :P

Före:


Efter:


Visst är det lite skillnad iaf? Det syns mer i verkligheten, min brunhet vill inte fastna så bra på bild haha. Och jaa, jag är 100% osminkad på båda bilderna :( Haha :P Äh, man får väl bjuda på sig själv :)
Men men, innan jag säger hejdå så får ni en låt :)


Chris Brown - Aint no way (You won't love me)
The way you look to me now,
We need to get down,
You don't know but, I'm gon' make you say you love me

Det var allt för mig, xoxo :)

gammal bild ( Dylan )

här är en bild på mig och mina vänner från festen som jag FÖRLÄNGESEN sa att jag skulle lägg upp bilder på min outfit men det här var den enda jag fick tag på för tillfället (AGNIESZKA ! )



Agnieszka jag i mitten och Carola :) (det kanske inte syns tydligt på vad jag har på mig men det är en kavaj, ett svart linne och en blå midjekjol)

men nu måste jag börja plugga inför matte provet och naturkunskaps provet BLÄ !

ereeg: LÖPNING = HÖGT IQ

Hej alla söta! :)
Hoppas dagen varit bra för er del. Själv är jag forfarande sjuk.. i morse när bibbi ringde hörde hon inte vad jag försökte säga, gick inte att prata!
Så, med andra ord, jag stannade hemma. Den här halsflussen verkar inte vilja försvinna, inte ens med medicin. Sofia, Emilia och Linda borde veta vad jag kan göra. De som läser medicin haha. Eller Victoria kanske? Den Oslipade Diamanten ;)
Men i alla fall, som tur var så gjorde mama mig sällskap, vi har bakat någonting som heter Kléche (hehe). Det är typ arabiska bullar som man fyller med pastan av dadlar eller valnötter eller kokos med kanel. Man gör oftast de på Eid. Eid började i fredags och varade i fyra dagar.
Det sämsta med att vara sjuk är att man inte kan träna :( Juste, på tal om det. jag ska föklara nattens inlägg.
Bilen på bilden är en bil som min mamma har hyrt, den är mindre än MINI. Man får typ plats med två stycken i parkeringsrutan haha. Såg först inte den bakom grannens jeep.
Det andra var en länk till en artikel i Dagens Nyheter. Det stod att man hade gjort undersökningar från ett tiotal par år sedan på 18-åriga killar som gjort värnplikt. När man testade deras intelligens och kondition såg man att dessa två hörde ihop. Alltså; idrottar man mycket blir man smart.
På de få tjejer som testades visade resultaten att detta är ännu starkare hos tjejer.
Så om det är svårt att plugga, spring en runda och försök igen ;) Idrott får igång "tankecentrumet" i hjärnan...
Fan, nu känns det här som en jävla uppsats. Går och pluggar istället, nu när mitt tankecentrum äntilgen är igång haha

puss



Juste, har tonat håret :)
FÖRE
 


EFTER

       

ereeg: VARFÖR

aså åååhh. satt och skrev mitt längsta inlägg någonsin när fönstret bara försvann. orkar inte skriva om allt, detta får räcka som beskrivning:



och

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/motion-gor-oss-smartare-1.1005063


GODNATT

RSS 2.0