orden säger allt


seg söndag

Tjena bloggen!
Som rubriken lyder, det är en seg söndag. Fan vad jag hatar söndagar, usch. Jag måste plugga, har FULLT med plugg, men tror ni jag orkar. Nope. Jag får stress plugga senare ikväll istället! Jag hade tråkigt så jag kollade runt, och hittade en massa roliga skämt haha. Så jävla tunga. BAZINGA! 


hahah så klockrena.

ha det bäst/ bibbi


i'm such a fukin' lady


ririririrhaanaa(Dylan)

hallååå där allihopa :D

sitter just nu och lyssnar på Rihannas nya album Rated R säger bara BÄSTA! och pluggar samtidigt hahah 
Igår så var vi tjejer hos Ereeg, det var jätte kul vi bjöds på CHEEEEEESECAKEN  och TAAACOS (ereeg är nu både min frisör och min kock ) rullade därifrån när jag skulle ta mig hem haha.



love

bibbsan som skriver!

Tjena bloggen!
Det var ett tag sen jag skrev, måste försöka börja att uppdatera oftare! Men i alla fall, jag har tänkt berätta om min händelserika dag! Det jag kan börja att säga är att idag hade vi studie dag - NO SCHOOL! Ingen kan förstå hur glad jag är, den här veckan har jag känt mig så fri, har inte haft så mycket plugg, har levt i paradis den här veckan!

Men i alla fall, igår somnade jag sent för att jag pratade med min prins! så ungefär vid tre - halv fyra gick jag och la mig. Jag och Ereeg har planerat sen i måndags eller det kanske var i söndags, men what ever .. vi planerade att vi skulle gå ut på fredag (idag) och verkligen utnyttja dagen. Så jag blir väckt av Ereeg 8 på morgonen. Vi skulle träffas klockan 10 för att dra till ikea och käka frukost.

Så jag är vid OKQ8 klockan 10.. men tror ni prinsessan och prinsessans syster är i tid? NOPE. Jag fick vänta i 40 minuter i kylan. Men i alla fall, vi gick och åt, sen så gick vi runt på ikea en stund. Jag drömde mig bort asså, jag började planera på hur mitt framtida hus skulle sett ut haha. Sen efter det drog vi in till stan. Systrarna Badee fick med mig på rullbanan. Jag fattar inte hur dom gjorde det, men endå, jag hade rätt roligt! Efter det så mötte Linda Binda upp oss, och vi drog till FOLKETS KEBAB. Mmmmmm mat, love it! Så vi satt där ett bra tag innan det var dags för oss att börja röra på oss eftersom EREEG skulle till jobbet, hennes chef hade lyckats övertala henne. Så våra kvälls planer blev förstörda.

Men i alla fall, när jag kom hem så ringde jag raw baw och undrade om hon ville komma över så skulle vi kunna plugga tillsammans. Hon kom, och vi "pluggade". Sedan så fick vi gäster! Min gudmor, gudfar, gud dotter + hennes man och och gudson (min halvfamilj). Jag vart helt chockad över att robin kom(gudson), för han brukar aldrig komma, sist han var hos oss var för exakt 4 år sedan.

Men men, sen när klockan var runt tio drog Raw hem. Jag gick ner till gästerna och var med dom, vi skojjade en massa och skrattade. Så det var jätte roligt. Sedan så skulle sedan min pappa och min gudfar börja diskutera POLITIK och börja chaffsa, den ena försöker överrösta den andre. Helt misslyckat tyvärr, men jag tyckte det var roligt, för det här händer varje gång. de gick typ nyss och jag planerar på att gå och sova snart. Måste vara pigg inför IMORGON! Då händer det tuffa grejjer asså. LÄNGTAR SÄGER JAG BARA!

Men nu har jag tänkt slänga in några bilder sen önska er godnatt.



ha det bäst tjejer


hälsning från ELVEN.

för er som inte ser vad det står - "slänga ut alla invandrare (ej svenska medborgare) som vandaliserar, sätta som i deras egna länder där dom kan förstöra hur mycket dom vill. Om dom törs."

FY FAAAAAAAAAAN VA AAAAAAAAAAAAAAAARG MAN BLIIIIIIIIIIIIR ... Har inte den hära lilla idiot skiten tänkt lite på hur många det är som läser hennes blogg (själv händer det en gång i månade bara för att) !!! Hur i helvete kan hon påstå att det är "invandrare" som är de som vandaliserar hela tiden ? Det är median som har skapat den här bilden om att invandrare är de som förstör, våldtar och knarkar i det här landet och skapat en klyfta mellan "svenskarna" och "invandrarna", det handlar mer om en kulturs skillnad och inget annat. Vi måste skapa kulturmöten inte kulturkrockar. 

tror att hela eleven håller med om det här!


Beställning från H&M!

Ska plugga vård nu.. orkar inte :( får se hur länge de håller på haha
Skönt med helg iallafall!
Har inte så mycket mer att säga, men tänkte bara visa vad jag nyss beställde från H&M :

min efterlängtade bikini! hehe


ha de bra
/sofia


snowpowglow(Dylan)

hallååå

kom hem för ett tag sen från dansen, vi såg på en sjukt rolig teater (och "liiiite" snuskig). Den hette Puss och snusk eller ngt (aah ni tänker omg vrf tittar ni på den och tro mig jag vet inte vrf jag ville).

ett tips till er som går ute i mörkret medans det snöar - lyssna på musik t.ex. Chris Browns senaste som jag dör för det ger en annan känsla när man går ute  .... man ... blir .. glad :D (?) helt sjukt men det e sant hahah. tänkte på det när jag var påväg hem från dansen (Y)



love

Sofia här

Hej på er, sitter och pluggar matte. Vi var lediga från skolan idag, och imorgon börjar vi halv 1 haha måste skryta lite :D

Tänkte lägga in lite bilder från i lördags då vi var på bio, skit kul var det! Det finns en video också haha men den kommer lite senare. Här är lite av bilderna :

Emilia och Camila

Linda haha

vet inte vad dom gör.. haha


Camila och jag haha skit fula

Back to matten nu :(

Adios

prettyprottepop (Dylan)

hallååå :D

kom hem typ för ett tag sen (ngr timmar) från stan ... jag säger bara det finns inte en punkt i stan som jag INTE har varit på .... från plattan till sture gallerian och tillbaka, fattar inte hur min mamma orkade följa med mig haha eller jo för att hon e bäst :D (nej min mamma läser inte bloggen så jag smörar inte haha). Igår så var jag ju på  18års festen den var BÄST, vi dansade hela tiden och skrattade en massa plus snygga servitörer ;)

här e plaggen:

din sko - 449 :-

(skiiit tung t-shirt) zara (herravdelningen haha) - 99:- REA

vero moda - 199:- REA

 
Inpsirerad av rihannas tunga tröga Gina trico 149:-


Gina trico 149:-

Gina trico 199:-

det var allt :D .... får väl hälsa hej då till mitt barnbidrag hahah

juste bilderna från igår kommer upp så fort som jag hittar sladden till kameran :D

love

winta - PINSAMT!

hejjjjjj jag mår super duper BRA :D ville ba dela med mig av en pinsam grej som hände i fredags....
De blev inga pankakor den dan,utan jag och en kompis gick hem te en annan kompis från skolan i fridis vi hade skit roligt haha, ingen var hemma hos henne så vi dansa o sjöng allt :D efter ett tag så gick paulina o evelina in på toa för att fixa sig, henens kille o nåra till skulle komma... OCH jag vilar på hennes säng, har på mig solbriller, fetaste afrot å lyssnar på beyonce låtar högsta volym o stirrar upp mot taket o drömmer mig bort........... och giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissa vem som kommer in DÅ??!?!??!???!?! hennes PAPPA!!!!!! HAHAHHHAH ASOOO FAN VAD PINSAMT! ... JAG LIGGER DÄR SOM EN FUCKING FOTOMODELL MED BRILLOR O AFRO  HAHAH OCH HAN BA KOLLAR OCH GARVAR HAHA JAG SKRIKER OMG NEEEJ!!!!!!!!   haha aso shit knas dag men endå en lyckad kväll


Lördag

Har precis duschat klart. Ska snart börja göra mig i ordning..
Ska på bio sen, med Camila,Linda och Emilia vi ska se på Old dogs :D 



/sofia


Linda

jaa veet, åratal sen jag skrev sist. Kan inte skylla på att jag har haft fullt upp som resten, för jag har haft tid men bara inte ork.
men iaf, idag blir de bio idag men inte med tjejerna som de va tänkt. BLÄ på er. utan bara med kungsholmarna och kanske Camila. Skoj blir ddet ändå.
Träna har jag inte heller haft ork med, men idag lyfte jag på arslet och giick och träna med monis. de gick bra tycker jag, bättre än alla andra gånger.
hahah, mona blev ju helt röd och darra för fan när vi skulle göra en övning och jag "råka" ( skojar bara ) kasta en medicin boll i ansiktet på henne.
I centrum stöte vi på Sofia och Camila senare efter ett tag Dylan och Canny. de va länge sedan man sågs. Miss you guys :D


och nu från ingenstans, men de här som har hänt i Haiti är jätte hemskt man blir så ledsen när man tänker på de. Alla människor som har misst sina nära och kära, vad som har hänt med deras sammhälle allt är ju helt förstört.
Så vill bara säga till er att de är jätte viktigt att ni skänker pengar till dem, be behövs!! EN TIA, vad som helst. de hjälper!! tänk inte men de är bara en tia varför ska jag skicka. men dåså skicka då!

 smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950


ha de bra :D


omg, jag hitta en dammråtta i mitt rum!

Tjena bloggen! Det var ett bra tag sedan jag skrev sist! Jag har haft så otroligt mycket plugg, jag blev till och med knäckt i torsdags och kunde inte gå till skolan! Men i alla fall igår så hade jag två uppgifter som skulle lämnas in innan 12, tror ni jag hann? nej så klart. En av dem skickade jag in klockan 1 och den andra 5 på morgonen. Jag vet inte om dom kommer rätta dom men jag hoppas på det bästa.

I och med att jag har haft så mycket plugg så har jag inte haft tid att städa mitt rum. Asså det är så äckligt, man kan hitta va man vill. Så nu är det dags för städning. Sen ska jag plugga, har ett jätte stort ekonomi prov nu på måndag!



omg, jag hitta en dammråtta i mitt rum!
















/ Bibbi


klippklackklock (Dylan)

hallååå där :D
det var ett tag sen, sitter just nu och vilar lite innan jag ska vidare till skäris och shoppa lite :P.

Igår så var jag ute och fikade med några vänner (när jag först hade tänkt att bara vila) från skolan + en till :) det var jätte kul snackade en MASSA gossip om skolan och allt :D

Idag så ska jag på en 18års fest (igen) hahhaha har gått på 3 st i rad nu det är en vän till familjens son som ska ha den kommer att bli super kul (ishallah) dt är drf jag måste till skäris , måste köpa nya klackar ... fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag komma hem tomhänt hahah har lite svårt för arr välja :P


 
den här klänningen ska jag ha på mig (1. den är tagen från kenzas blogg, 2. jag köpte den INNAN jag såg att hon hade köpt den så f*ck u)

love

Plugg..

Heeej på er!

Sitter nu och har min "lilla" paus från pluggandet, haha dom lyckas alltid bli så långa men jaja
Nästa vecka är de matte prov, vilket ja verkligen måste börja träna på -.- orkar inte

Såg att Winta skrev att de va 21 veckor kvar till sommarlov!! asså åh fan vad ja längtar!!!!!
Vill resa nu, orkar inte med det här vädret :(

Här kommer lite bilder, några från sommaren:








Ha en bra dag
/sofia




Winta - PLUGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG..

TJO bloggen, längesen !! Har precis skickat in en uppstas om global orättvisa... är skit nöjd med det jag har skrivit !! ='D och NUU ska jag börja på plugga Tyska -.- har prov imorgon, great!! mycket har hänt under den tiden ja inte bloggat.. både i skolan o fritiden :D  ville ba säga att de va längesne vi tjejer gjorde ngt tsm haha o att vi borde ta o göra ngt snarrrrrt !....  Fan vad tiden går fort, en hel termin har redan gått och nu är det bara 21 veckor kvar te SOMMARLOV asso dååååå händer det grejer! sommar 010 ska bli så fucking BÄST! xD
ÅÅÅÅÅÅÅHHH det är fredag imorn, har längtat så grovt !! + så blir taaaaacobuffe till lunch hahah kan det bli bättre ?!  planerana för imorn är att baka pannkakor hos en kompis får se om de ens  blir av. PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS hej


Sofia här


Den här filmen måste ja se!!!! haha, bland annat så är ju Chris brown och Paul Walker och T.I med!!
Tror den kommer ut nu i vår eller ngt :D :D :D

Ha en bra dag!

Imme o thee gääng!

Hejsan! Sitter hära med Sofia och Ebba vi har VÄRSTA FESTEN! Hög musik, värsta musiken och dansgolvet värsta maten mackor o vatten alltså de GREJEEEEER!! Jaa.. Efter skolan ska jag och soffi till skärholmen, JaaJaaa nu ska vi fortsätta festa..






Här var några foton från våran FESST:D

See yaaa!

Victoria - What is love?

Hejsan

Hur har er helg varit? Tjejer, har inte träffat någon utav er! :( Miiiiss you all! Vi får fan se till att träffas snart..

Min helg har vart kul, i fredags var det partymode som gällde och i lördags var jag hos mina kusiner på födelsedagskalas haha :D Min kusin Stefanie fyllde 6 år så vi firade henne lite, min familj och alla andra gäster drog dit vid 4 då kalaset egentligen börjde, men jag var så seg efter gårdagens bravaderrr haha så jag stannade hemma och sov/vilade ett bra tag, tills jag tillslut lyfte ärslet och pallrade mig dit vid åtta tiden. Var där i kanske 1-2 timmar och sen drog jag hem till Thandy i Telefonplan och så bakade vi kladdkaka, chillade, och pratade en massaaaa som vanligt :) Mysigt värre. Sen åkte jag hem vid 2 nångång, och när vi kom till stationen så stod det att tunnelbanan kom om 27 MINUTER!! -.- Så var tvungen att vänta där i en halvtimme på tåget och sen när jag kommer fram till Liljeholmen så måste jag vänta i ytterligare 18 minuter tills min tbana kommer... Skit jobbigt!! Jaja, träffade en kompis på tbanan och sen ringde jag min mamma som gjorde mig sällskap via telefonen den långa vägen hem från tunnelbane stationen hem till mig :) Bibbi, därför jag inte ringde dig som vanligt istället :D

Vaknade sen klockan 4 idag, hade fått sms av Berra som undrade ifall jag ville sola med henne och en annan tjejkompis så jag bytte om snabbt, drog på mig ett par mjukisar, tvättade ansiktet och fixade mig lite och sen drog jag iväg och mötte upp dom. Vi skulle sola i Mariatorget men hittade inte solariumet så efter en maaaassssaaaaa minuter senare om en maaaassssaaaaa tjat och förslag, ideér om vad vi skulle göra så drog vi bara till Hornstull och solade där. Eller aa det slutade sen med att jag inte solade alls haha.
Men men, kom hem för en stund sen och har ätit sushi nu, för andra gången den här veckan, MUUUMS! Looove it.

Jaa, det var min helg i en grovt kortfattad version, hehe fast än det blev lite långt men men. Fick en fråga om varför jag aldrig bloggar, och svaret är att jag faktiskt har skit mycket som pågår i livet just nu och/eller så orkar jag inte, sitter knappt vid datorn längre känns det som.. Så ja, då blir det mindre bloggande för min del.

Nu ska jag plugga, har prov i idrott på onsdag döööda mig!! Men först måste jag bara dela med mig av dagens fundering som är: What is love? Kärlek kan innebära så mycket olika saker beronde på vem det är frågar..

Hmm....

Och en låt :) Diggar den gaaalet


The Latin Kings - Fint väder

Byebye! ♥


här kan ni läsa mer om min hemska sjukdom =(


Knölar på fötterna – en plåga för kvinnor

Sjukgymnastens tipsar: Så kan du lindra smärtan

Höga klackar är trendigare än någonsin.

Men för många är det en plåga.

Knölar på fötterna är det vanligaste fotproblemet hos svenska kvinnor.

En halv miljon svenskar lider av hallux valgus, snedställd stortå. Problemet uppstår när leden mellan första mellanfotsbenet och stortån vinklas inåt vilket orsakar en knöl på utsidan av tån.

Det finns olika teorier om varför man drabbas. Nio av tio personer med hallux valgus är kvinnor och det är ofta ärftligt. Kvinnors skor ofta är sämre anpassade för fotens form än mäns skor vilket förvärrar besvären.

Skorna är boven

Sylvia Resch, överläkare på ortopedkliniken på Universitetssjukhuset i Lund, förklarar varför den här plågsamma åkomman uppstår.

– När vi sätter på oss skor gör det att de små musklerna vi har i fötterna inte används på rätt sätt. Det blir en obalans i musklerna. Kvinnor använder ju ofta smalare skor än män, vilket troligtvis är en av förklaringarna till att de drabbas mycket mer. Dessutom har kvinnor också lite mjukare leder.

Allra vanligast är hallux valgus hos kvinnor i 50-55-årsåldern. En av förklaringarna är att foten förändras i samband med klimakteriet.

Operation är en utväg

När smärtan av knölen blir för svår är operation en utväg för många. Då görs ett konstgjort benbrott på mellanfotsbenet och stortån kan rätas upp.

Men alla opereras inte.

– Om man inte har alltför svåra besvär går det att köpa tåspridare som gör att tån rätas ut lite. Sen hjälper det förstås att använda stora, breda skor.

Enligt Resch var skomodet i slutet på 80-talet en gyllene period för de som har hallux valgus.

– Då var det nästa bara gymnastikskor som gällde. Det är klart att dagens mode med mycket högklackade skor är svårare om man har stora knölar på fötterna. Vi måste ju ha skor på oss, och skulle vi gå barfota skulle vi få andra problem i stället.

Be om hjälp

– Det är lätt att säga att man ska försöka strunta i att fötterna inte ser så bra ut, men det är klart att det är svårt. Rådet jag kan ge är att man inte ska dra sig för att be om hjälp.


bibbsan avslöjar...

tjejer.. hur mår ni.. jag mår själv bra, pratar med aran i tel.. har gjort det i två timmar snart.. förlåt ereeg.. vet att jag skulle plugga..

i alla fall,  jag bläddrade genom aftonbladet och upptäckte en artikel som handlar om samma skada som jag har.. tjejer ni vet väl hur mina fötter ser ut? och ni vet hur jag alltid klagar på att de gör ont? jag är inte ensam!



det här är en sjukdom som heter hallux valgus..
jag lever med en ständig plåga.. jag känner mig så sjuk, bara jag kollar på mina fötter så blir jag allt mer depppppprimerad.. men jag skulle genast känna mig bättre om ni kom förbi med bullar och choklad haha

big love


just shakeshakeshake (Dylan)

hallååå där ute :D

sitter hemma just nu elite trött och förbannad men det är en annan femma. Igår så var jag och ereeg på min kusins 18års fest som var sjukt kul en massa dans och shake på dans golvet HAHA. i fredags så var ngr från min klass hemma hos mig det var mysigt vi tittade på film och pratade en MASSA gossip haha, nu ska jag bara äta frukost och sedan dra in till stan ska lämna tillbaka lite grejs men men hoppas att ni får ha en mysig söndag btw. JAG E LEDIIIIG IMORN (y)

love

emilia



Hahahaha hade uppträdande i skolan eller teater eller vad man nu ska kalla det.. Vi skulle leka fjortisar hahah ser meer ut som en tönt:D Deeet var foolk som kollade också hahahhahah!

FREDAG

Heeej på er :)

Kom hem för ett tag sen, ska snart sätta igång med plugget men snart snart, haha vi får se hur det går.
Sitter och lyssnar på musik från mobilen för ljudet på datorn funkar fortfarande inte :(

Har inte så mycket mer att skriva men tänkte visa vad jag köpte idag :

Klänning från H&M

Juste, den här klänningen har redan kommit in i H&M, la undan den så tror ja ska köpa den imorgon :D


Ha det goodie
/sofia

Sofia här

Hola!

Sitter här framför datan, borde väl egentligen plugga men det får bli imorgon och hela helgen -.-
Iallfall, skit skönt att det är fredag imorgon.
Mitt ljud på datan funkar inte, lite deprimerande haha kan ju inte lyssna på någon musik :(

Här kommer lite bilder från skolan :

Ebs and Cribz and Lil Linda hahah

Ebba, brunis!

Una Señorita :D

De är så jävla fint ute!!

Ha det bra!


HEY HEY HEEEY

Lite sköna favoriter, enjoy :D














MASSA KÄRLEK TILL DESSA LÅTAR!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Haha, aja hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör :)

/Victoria

ereeg: "kyrka rengörs med tops"

men herre min gud (hej förresten kära läsare) blir lite upprörd nu. såg denna artikel nyss i DN: http://www.dn.se/sthlm/kungligt-ren-kyrka-med-hjalp-av-tops-1.1025114. sitter mina föräldrar och betalar skatt för att kronprinsessans brölopp ska få en SPA-behandling eller? haha aså det låter så patetiskt... silvret kommer säkert inte ens synas på bild.
men men. idag var jag på gymmet :) träffade emilia. nyss blev jag klar med mitt svenska tal, snacka om att jag inte har någon som helst fantasi. jag kommer prata om McDonald's..hehe
Är inne på msn förresten, har blivit duktigare på det =D chattar just nu med Crystal från min klass, Bibbi och Shehnaz.
På lördag ska jag och Dilo på 18-årsfest men jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Hon ska iaf ha en svart och grå klänning. Fett kul om vi skulle matcha, hehe hon skulle bli min dejt då :) får tänka på saken.
Nu är natten i alla fall gammal som gatan så jag måste bums smyga ner under täcket, vill inte snooza imorn.

igår fick ni se en bild på bibbis syster, här kommer min :) historien om oss fyra kan bibbi berätta så fort hon ser detta...
puss på er♥


min storesyster på nyårsafton


tuuuuuungt hår :D (Dylan)

hallååå där alla :D

sitter just nu och tittar lite på tv ska snart lägga mig e skiit trött, men innan jag ska göra det ville jag bara visa T.T.'s hår (teyana taylor - google me) det är sååå coolt skulle lätt vilja testa på att ha så ett tag (man ska passa på medans man är ung ;) ) och det är även ett annat sätt att ha håret istället för att raka bort sidorna.


ereeg: telebobo

hello :)
hoppas att alla mår jättebra - trots kylan, sverige har fått köldrekord i år: 40,8 grader! that's beyond cold!
som bibbi redan har berättat så har vi prov imorn så vi båda sitter och "pluggar" och pratar i telefon med varann om helgen som gått..
jag har varit hemma och chillaxat så jag är verkligen utvilad.
juste vic, förlåt för att jag inte skrev i fredags men bättre sent än aldrig ;) PUSS

hittade lite bilder från i somras på mig och maria (bibbis syster)





hoppas att alla får en bra vecka



Emilia

Hejsan allihopa:D det var ett tag sen, har inte skrivit på ett tag för att jag har inte så mycket att skriva om har för det mesta varit hemma bara för vädret är...bajsigt. Längtar till sommaren groovt. Yeye idag har jag inte gjort så mycket var i arlanda och hämtade min syster som kom ifrån Thailand:P Sen efter det drog jag hem till Mona och sådär.. Idag är det sista dagen kvar på mitt jullov eller kanske ska säga timmarna:( Ajja det är bara att börja längta till nästa lov som är om 6-7veckor sen så har jag inte skola på 5veckor haha:D Tideen går så snabbt:O Vill fan inte bli stoooor jag är faan fortfarande ett baarn.. Yees nu har jag inte så mycket mer att säga ni får ha det så bra:D


Det fick jag av min syster:D Nice va.. Victoria secret, det är grejer dee hah det är MELONDOFT:D.. Fick ett par till örhängen, fotlänk och armband men min lilla syster har tagit det-.-


SÖÖÖÖÖÖÖÖT unge:D


Jag och min syster HAHHAHAHHAHA..

Baaaj!

saknar en gammal barndomsvän

Hej bloggen.
nu sitter jag med mina kemi böcker och pluggar inför de stora provet som vi har imorgon. Sen så började jad dag drömma och insåg att det finns en vän som jag ytterst saknar. och det är chiren. Det var skit länge sen sedan jag sist såg henne. här kommer en video då jag och camila var på väg hem från skolan en dag, och vi träffade på henne. big love.



/ bibbi

randig tröja efter sökes (Dylan)

hallåå där alla läsare

checkar lite runt på internet efter kläder och inspiratiiiion och så får jag syn på den här snygga randiga tröjan på rihanna (som även Cheryl Cole har i sin video - fight for this love)





love

Vill ha !


Vill ha den här klänningen från H&M, tycker den va skit söt!!

ha de bra


/ sofia

Beställa!

Hej på er!!
Tänkte bara visa 2 par skitsnygga bikinisar från H&M,
vill ha sommar nuu åh, men aja bara 6-7 månadar kvar, de går nog snabbt :D

Ska ta och beställa imorgon,
men vet inte vilken av dom men tror nog den rosa haha helt ointressant men jaja :P


Ha det bra alla!
/sofia

bibbsan som skriver!

Tjena bloggen!
Vill bara tacka alla tjejer för igår. Jag hade as roligt! Ser fram emot fler sådana kvällar.
Har inte så mycket mer att säga.. jo jag var på ett dop idag.. fick gå upp klockan 10.. och jag var uppe till 5.30 - tack vare camila! haha.

Ska snart börja med plugget men har tänkt slänga in lite bilder från old times. pinsamt värre. enjoy!



ha det bäst!

MONA

hej allihopa, idag så är det ju lindas födelsedag så alla tjejerna i elevensisters förutom ereeg som jobbade i mcdonalds gick tillsammans på bio och såg filmen Avatar som är jättebra..jag rekommenderar den.
det var jättekul att träffa tjejerna idag, har saknat dom mycket på sistone för att jag umgås inte med dom så mycket.
Men men snart så börjar skolorna =( o lärarna kommer att fortsätta med att plåga oss med inlämningar,prov och läxor haha
jag har inget att säga  mera förutom att ha en bra fortsättning..Hej Då!!

Grattis Linda igen på 17års födelsedagen..<3

/Mona

GRATTIS, GRATTIS OCH GRATTIS

IDAG ÄR DET EN SPECIELL DAG KÄRA BLOGGLÄSARE! DET ÄR NÄMLIGEN SÅ ATT LINDA FYLLER ÅR. ETT STORT GRATTIS TILL DIG ÄLSKLING! VI ALLA TJEJER  ÖNSKAR DIG ALL LYCKA I VÄRLDEN OCH HOPPAS PÅ ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG(med oss ikväll) AND MANY TO COME! EN MASSA KÄRLEK TILL DIG FRÅN OSS TJEJER.

Här kommer lite bilder på henne(jag är inte inne på min dator så de fick bli lite facebook bilder!)


Tisdag

Godmorgon :)

Vaknade för ett tag sedan, ska snart börja plugga.. 
Det är minus 15 ute!! Guuud asså orkar inte med de här kalla vädret :(
Iallfall, idag ska vi alla på bio så det blir skoj.




Linda fyller år idag, så GRATTIS till henne!! :D

/ sofia


Gotland 2008

Någon fråga om bilder från Gotland, vi var i två olika grupper så jag lägger in några bilder från min grupp :)












 HAHA


Ha de bra! nu ska jag forsätta laga min mat helt misslyckat men jaja :P


/sofia

lugn. (Dylan)

hallåååå där i yttre rymden! (Linda fattar)

sitter just nu och låter maten smälta haha. Igår så var jag på Rozas 18-års fest BÄSTA säger bara att jag inte kastade bort min lördag det blev mycket dans och skratt haha *tummen upp*. Ska snart dra hem till DÖÖÖNA så detta blir ett litet snabbt inlägg plus bilder från igår ;)



Min kusin och jag (kavajen - H&M, paljettkjol - random affär i solna centrum, tubtopp - emilias, armband - emilias + H&M)

love


2009

Jag har lite tråkigt så ska fortsätta lägga in lite bilder :P

Camila haha

Läskig

HAHA

Bibbis konfirmation

Bowling


Haha varje gång vi ska ta gruppbild

Beyonces konsert :D

Haha Winta offer

Brad och Camila :D

Hos Pamela

Linda och Jag haha

Catherine, Emilia och jag :)

Dylan

/ sofia



Sofia här

Hej på er!
Har bara pluggat idag.. vilket jag kommer göra imorgon också haha.
Just nu snackar jag med Camila i telefonen, orkar inte hon sjunger bara (skit fult också -.-)
Iallfall så tänkte jag lägga in lite bilder från Monas middag eftersom jag aldrig gjorde det så här kommer dom :

Camila haha!

Linda och Mona


Winta och Camila

Dylan och Monas bror

Jag och Winta

SEXIG hahaha

Camila och Bibbi

Bibbi och Emilia

Victoria och Dylan

Dylan flirtar ^^


Ha de bra!

RSS 2.0