Gästinlägg: Samir pappa haj marockoson

Tjaba Ereeg berättade en sak idag att jag typ är hennes idol!
visst är det vågat av henne att erkänna en sådan sak.
vi ska äta lingonsås utan en gås och äta med spagetti och brocolli


Ereeg och jag idag :)

Ha det bäst / www.paap.blogg.se

Victoria

HAAALLOJJJ! Klickade mig in på bloggen nyss, första gången på ett jävla tag ska jag erkänna, och så ser jag att en viss miss. Ereeg Badee har blivit superduktig på att blogga! Guldstjärna till dig :D:D

Utöver det har väl inte så mycket hänt på bloggen som man kanske ser, tjejerna verkar ju lida av en liten bloggtorka, även jag dåraa. Sofia är i Grekland, Nevena i Serbien, Camila i Spanien, och Emilia åkte tidigt idag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Hmm, kan berätta om min hittills väldigt omärkvärdiga dag. Vaknade upp, mötte Amin strax därefter och hans söta mami skjutsade oss till Heron där vi käkade frukost/lunch. Efter vi ätit färdigt promenerade vi tillbaks till Skärholmen där vi kollade runt, fick med mig en del grejer och Amin med. Nu är jag hemma igen och gör typ ingenting, vädret är ganska trist ju, usch på de. Funderar på att ta en liten tupplur, är jäättetrött, har inte fått sådär jättemånga timmars sömn. Kom hem typ 3-4 igår och kunde inte somna, hade huvudvärk :(


Kol tjyYyYYYyyYvaarna Ereeg & Rawnak



:):)



Ereeg, Rawnak, Linda och min fot :)))))))))))))))



Birthday girls :)




MIN ÄLSKLIIIIING, Luuuchoooooo :):)::):):):):):):):)::)):)




Ska försöka skriva lite oftare, men tills dess säger jag chauuu :)

ereeg: specialbeställning #3

tja tja bloggäään!(med karims röst)
idag har inte så mycket hänt... jag har bara jobbat hela dagen, men vilken dag det har varit haha. ibland kan mina gäster bara vara för underbara. älskar när två personer ska börja bråka om vem som ska betala. vissa är bara för brutala (det rimmade hoho) idag fick en gäst mig att skratta så mycket så att jag knappt kunde säga hur mycket han skulle betala haha fööör skön... innan jag slutade kom mr. karim, mr. samir, min syster, jiyo, anhar, lydia, sephora och ayas och handlade av mig :) de satt och väntade tills jag hade bytt om och sen satt vi en stund och fikade eller vad man ska kalla det.
karim spelade återigen in en video på min mobil som jag såg nyss. det är någon sorts godnattvideo... min fråga är hur man ska kunna somna efter att ha sett den? man blir ju helt pigg av allt skratt hahaha :)
smälte nyss när jag såg att samir ville vara som sin storebror och spela in en video på min mobil.
fick magknip när jag såg den! haha han e för grov.. vet inte hur jag ska förklara. ska fråga honom om jag får lägga upp den på bloggen haha.. T..... som i Toavatten..!!!
efter en liten stund var det dags att rulla hemåt men FÖRST skulle jag genomföra en sak som jag hade lovat samir. nämligen att dricka eller äta med samma sugrör eller sked som honom. vet inte riktigt varför... kommer inte ihåg men hursomhelst så har jag en feeet bacillskräck som samir gjorde ett försök till att hjälpa mig komma över... hehe
han lyckades halvt. videon på det kanske kommer upp senare :)
menmen peeps, nu lockar min säng mer än någonsin
T! som i tovatteeeeeen

Samir, jag, Raw & Karim i Amazon.

ereeg: specialbeställning #2

liksom tjenixen bloggen :)
vad är det som händer med vädret? :( typiskt att det ska bli så här de dagarna då jag är ledig. plus att det är jättemörkt redan klockan 23 nuförtiden. får riktig depression
alltså, jag har en fråga. Går det att backa framåt? Think about that...
hursomhelst. idag vaknade jag upp hos pappa av ett oljud, och när jag kollade ut genom fönstret såg jag två män hänga på fasaden av byggnaden mittemot, med hjälp av ett rep. panik säger jag bara. de höll på att rengöra och shit. satt och observerade de som en orolig mamma haha
efter det drog jag och min syster hem och där bestämde vi oss för att käka pizza med mamma. det blev kebabhuset. den jag åt hette viking men oxfilén var inge vidare.. smakade fryst.
när vi satt och åt på deras så kallade uteservering så gick en gammal man förbi, men rätt som det var så föll han på marken. självklart blev det en liten folksamling där på torget och raw sprang dit och hjälpte honom. hon följde till och med honom hem. på vägen berättade att han hade druckit ett glas, men att han ABSOLUT INTE var svag...haha?
efter maten mötte vi upp anhar, jiyan och sephora. efter en stund kom linda, salmo och lydia. vi började rulla hem mot anhar där vi satt en stund. jag hjälpte henne att ladda upp bilderna från hennes födelsedagsfirande. sen kom tvillingarna sarim och kamir hehe (6)
jag, min syster, anhar, jiyan och tvillingarna drog till mcdonalds i kungens kurva. på vägen spelade karim in en liten video på min mobil som jag inte har sett föränn för en liten stund sen (karim, what the fuck?)
grejen med samir och karim är att dom är så söta. de är sånadär tvillingar som delar kläder, pratar likadant och skrattar åt samma saker. de är ultimata helt enkelt. det är så gulligt att man smälter!
med de orden säger jag godnatt ♥
ps. ni måste kolla in samirs blogg www.paap.blogg.se ds.



sofiaaa har

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ tjejer!!!!!!
Har bara jatte lite tid kvar po datan for har bara den i ett litet tag so for skynda mig!!

Hopppas ni alla har de skit BRA, har ar det jaaaaaaaaatte varmt man typ svettas bort hahaha, de gor inte och sova alltso!
Har baadat varje dag typ men imoorgon ska vi go och handla de ar ju liksom reaaa :D hahah men iallafall, ni moste fortsatta attt smsaa!! blir skit glad ahhaha :D
ni ar sakert bruuunare an mig ( :( ) hahha men for val gora soldush innan ja kommer :D haha okej men nu moosste ja staaanga :(

LOVEEE ERRRRRRRRR OCH SAAAAKNAR ER SOM FAN!!!!!!!!<33333333


specialbeställning

Hej allihop! :)
Hoppas att sommaren rullar på långsamt för samtliga - man vill ju absolut inte att den ska gå snabbt!
Vad som spelas just nu här hemma är There goes my baby med duktiga Usher. Hans nya låtar är ju riktigt bra, och den här är nog bäst.
Idag har jag varit med Bibbi. Vi har haft jättetrevligt och ätit (som vanligt, hehe) i älskade Peperoni. Jag tror att vi är dom där jobbiga stamkunderna som aldrig nöjer sig med det vanliga.. Det är nämligen så att vi aldrig någonsin missar att be om extra vitlökssås, but how could we? Den är ju utomordentligt perfekt! Haha.
Häromdagen var jag på födelsedagsfest och där lärde jag känna en väldigt gullig person, som för övrigt var hemma hos mig och smygfotade när vi bakade haha. Karim alltså. Här är bilden:


"De ultimata"

Greeece 6/7 - 12/8

nuu har ja packat klart allt! TACK för allt idag tjejer, hoppas ni får en jääääätte bra sommar! SMSA mig varjeee dag :') kommer sakna er som fan!

vi ses när ja kommer tillbaka!! :(




HAHHAHA






Goood bye giirls :(

/sofia

sofia här


Kom precis från ica och centrum, gick dit snabbt me emilia och camila ;) Ska snart få gäster, så måste fixa lite hemma och hjälpa mamma nu. Imorgon fyller jag och ereeg år :D :D :D haha måste bara säga det.
men aja ska ta och dusha nu
seee ya


2 dagar kvar till greece

snart

hejsan allihop, sitter här o har precis packat klart (tror jag), jag har med mig alldeles för mycket känns det som men det är säkert massor ja glömt. Aja. Jag är både glad o ledsen för att jag ska åka haha. Lämnar ju mamma o pappa här :( buhu. Men men, det ska bli kul ändå! planet lyfter 07.20 och till arlanda ska vi börja åka om typ 3-4 timmar, där jag kommer möta emilia från klassen också. tihihi. Tjejer jag har inga nummer kvar i mobilen typ eftersom att jag bytt mobil 3 gånger(!!!), så jag kan inte smsa er alla, men jag hoppas att ni får en skit bra sommar och vi måste ses när vi alla är tillbaks igen.

Ska lägga mig o vila en stund! Ha det bästASTE



Serbien, 3/7-7(?)/8 

Nevena

hello guys! sitter här o sminkar mig och ska snart sätta på mig kläder o dra iväg till skärholmen. Måste köpa ett par saker till, bland annat en till bikini, ett par klackskor o en klänning hade jag tänkt mig. Ringde precis till odenplan också, och imorgon har jag sminklektion där :) kuligt. Nu är det inte mycket kvar, bara 2 dagar och sen är jag iväääg! Ringde emilia imorse o vi pratade i typ i en timme om vad vi skulle ha med oss och vad vi inte skulle ha med oss. Det är ju så krångligt när vädret inte ska vara så bra hela tiden, det kommer regna ganska mycket :( fan jag som planerade o bli riktigt brun. Men men.. Somnade btw 8 imorse efter att ha letat efter en spindel i mitt rum, hittade den aldrig och gick o la mig i vardagsrummet, men där kunde jag inte somna. Sov 2 timmar inatt, så nu är jag helt slut o har värsta påsarna under ögonen, man kan typ lägga saker i dem.. hahaha nä nu var ja tråkig. Har packat också, duktig som jag är :D men men, nu ska jag sätta på mig kläderna o sen ta bussen mot skärholmen. Efter att jag varit där åker jag hem till gullungen saadet,

puss o kram



jätte ful bild på mig haha, på promenad med bästisen som jag förövrigt saknar som bara den :(

RSS 2.0