Måndag :(

Idag var jag i skolan som vanligt. Hade engelska redovisning, va lite nervös men sedan sa våran lärare att det inte skulle betygsättas så då blev de lite lugnare.
Har jävligt mycket plugg just nu.. orkar inte vill ha lov nu! Men men de är typ 17 dagar kvar så :D
Kan berätta lite vad jag har för saker som måste göras (vet att ingen bryr sig men sak samma)
- Läsa klart min engelska bok som snart ska vara klar (300 sidor :( )
- Repotage i svenska som ska vara inne på Söndag
- Skriva om ett rättegångsbesök
- Har Medecin prov nästa vecka eller veckan efter vet inte riktigt
- Data prov NÄSTA VECKA?! haha asså de kommer gå så dåligt!!
- Har en gruppredovisning på torsdag om vård SKIT SVÅRT
- Samhällsläxa tills imorgon
- Måste bli klar med bilden tills torsdag

Idag efter skolan mötte jag upp Catherine, vi gick till slussen där jag egentligen skulle titta på jeans men vi fasta i mcdonalds istället haha. Så efter det åkte vi till skärholmen istället och jag köpte ett par jeans leggings, kan visa bild sen.
När jag kommit hem så skulle jag plugga men somnade. Vaknade runt 8 och satte igång med matten. Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa mina engelska bok, förhoppningsvis sommnar jag inte igen

Haha tror de här är mitt längsta inlägg :P Och första gången jag inte lägger en bild hehe..

Ha de bra
/sofia


Victoria - FÖRSTA ADVENT

Tjenixen gott folk

Idag är det söndag, så jäävla skön dag. Har inte gjort annat än att slappat hemma hela dagen. (Y) Det behövs verkligen, efter en tröttsam men väldigt rolig och fartfylld fredag och lördag. Eller lördagen var rätt lugn iof :) Var på bio med Dylan och såg New Moon, skit nice :D Den tog slut senare än väntat, och det var meningen att vi skulle på fest på lördagen, men vi pallade inte. Det kommer ju trots allt fler helger. Efter bion träffade vi lite vänner och softade ba chillpill.

I fredags var jag däremot vare fest med några vänner från skolan, det var SKIT kul hahah. Önskar jag kunde berätta allt som hände för er, haha :( Men men.

Idag har jag som sagt inte gjort så mycket, fått gäster och sådär, det är ju första advent!? :O Fyfan vad tiden går snabbt, det känns som om jag knappt hunnit börja gymnasiet... Men det innebär i varje fall mysiga tider och JUUUUL :D Hihi :)

Nu måste jag iaf börja göra mig iordning, ska hem till Honer snart och bara chilla, det var längesen jag umgicks med min BFF :O Haha. Efter det ska jag till min syster som flyttar idag! Ska sova där :)
Det var allt för mig, vi hörs. PEACE! :)



PS. EMILIA ÄR I EGYPTEN! Hon hann aldrig skriva det här på bloggen, så jag skriver det nu. Därför jag ej varit med henne denna helg :( I miss her, det märks verkligen att hon är borta, det är ej samma sak. Men som tur är kommer hon tillbaks nästa vecka på fredag igen! :) Nu vet ni. DS.


nevena här

Tjabba Tjenaaa HAlllååå!!!

Här sitter man och skriver på sin religionsuppsats angående begreppet LYCKA. Ganska svårt faktiskt, men det rullar på. Man sitter även ivrigt och väntar på att årets match ska börja. BARCELONA-REAL MADRID. Verkligen längtat till det. Denna vecka = PLUGGVECKAN. Två stora tentor som ska in på torsdag och fredag så jag har mycket o göra. Men det är inte så många veckor kvar nu till Jullovet, fyyyfan vad jag längtar!!!

Ikväll 19.00 händer det, Barcelona mot Real madrid på Camp Nou!!! VAMOS BARCA










på gott humör

va har hänt idag då?  Jo, på morgonen gick jag till gymet med Mona för vi skulle spinna och där träffa vi Ali. Let me tell you one thing, kommer aldrig spinna igen!! 10min in på passet höll jag på att bryta ihop. Asso mina ben värkte, jag svettades ihjäl och skämde ut mig. Men jag var duktig ändå, stannade kvar under hela 45 min passet!! Förtjännar en klapp på ryggen (:
Efter de promenerade vi i 20 min.

Gymet avklarat, skyndar mig hem duschar slänger på mig kläder för att gå på "Lilla julafton". Låter helt mobbat, de kanske de är också men äh! de är kul. En tradition som min mamma och hennes vänner har haft och i år var de 10års jubelium.
Iaf efter de kom soffan hem till mig för att "plugga" men de sluta med att vi läste lite medecin och sedan fastna vi framför datorn eftersom min data är så seg!!
Sedan så kännde vi oss så spontana så vi ba, ÄH lets dra to the bio.
Så trubbel i paradiset blev det med block buster, nice va ;)
Filmen var urkul skratta jätte mycket och så killen som satt bredvid oss. Han va förfan roligare än filmen, skratta så jag grät!! hahahaha

försöker lägga in en massa foton som jag tagit men hittar inte de på minneskortet, så jaa de får bli en annan gång

de va en kul dag gott folk, hoppas ni hade en lika bra lördag.

godnatt// Linda

PLANER (Dylan)

hallååå igen :D

har gjort planerna nu inför kvällen :D det bir först att jag och Victoria ska på bio och se NEW MOON JAAAAAAAAAAAAAAA  (ni anar inte hur mycket jag har tjatat på att se den) och sedan så ska vi träffa killarn och umgås med dom :)

love


Plugg ... vad blir det för planer sen? (Dylan)

hallåååå

sitter hemma nu ska börja med pluggandet TRÅÅKIIIGT . Igår så var det fest i skanstull (som victoria berätta om) det var typ någon i min klass som hade den så jag träffade folket från min klass där, festen var lite knas så crew:et bestämde sig för att tagga hem, men medans vi väntade på tåget så blev det ändrade planer vi drog istället till rågsvedsungdomsgård och träffade vännerna från festen från förra veckan. Det var skiit kul ett tag tills det blev lite knaas som jag tyvär inte kan berätta om :(, men men var kvar där till typ kl 1 sen så taggade jag och mina vänner hemåt.

P.s. hade mattelektion idag och när jag frågade min lärare om man fick tagga från lektionen så sa han hela tiden va? jag repeterade det hela tiden tills jag förstod att han inte fattade vad tagga betyder HAHAHAHAHA och då översattes det till får man ? och då förstod han gissa hur mycket jag garvade efter de!

love

Sofia här

Hey! Det va skit länge sen ja skrev haha ja som sa att ja skulle bli bättre i förra inlägget men ja.. :P
Har ganska mycket plugg just nu. Måste börja ! Men snart är det jul-lov LÄNGTAR!!!!
Jag har glömt att lägga in lite bilder från förra veckan, så här kommer dom :

HAHAHAHAH asså så jävla fula vi är

Sötisar :)

IKEA

Haha man tror jag har en blåtira eftersom Camila bara sminkade ett öga -.-


Måste bara lägga in en låt, så jävla bra!!!




Nu ska ja gå, ha de bra!

Victoria: FRIDAY

Hello bloggen

Jag är hos min farmor och farfar just nu och hälsar på. De åker till Peru imorn och är borta i 7 månader :( Så är här en stund nu för att säga hejdå. Efter detta ska jag ut, tror jag ska möta några klasskompisar, kanske ska vi på fest, eller så chillar vi bara. Och om jag inte träffar dom så blir det nog fest i Skanstull med Dylan och några istället. Nicenice.

Det var nog allt för mig, ska börja röra på mig hemåt för att fixa mig om cirkus pirkus 15 min, så jag måste vara lite social nu sista kvarten innan jag ska dra och säga goodbye.


Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart, skit skön låt :)

Puss på ärslet ♥

Linda

shoo katter!!

har varit på rättegång idag. Fallet var misshandel och olagahot, de va faktiskt kul. Hahaha får bli min nya bio.
Asso jag emilia och sofia gick verkligen i evigheter för att hitta ditt!! gick hela felmminggatan förn att våran samhälls lärare hade sagt att man gick så för att komma till huset vart de låg men när vi kommer fam efter cirka 20min så säger de där inne att vi ska till RÅDHUSET!!
asso verklkigen döda mig, vi kommer fram till rådhuset och tunnelbane stationen rådhuset ligger förfan exakt bredvid!!
iaf nog om det nu. Ska till tandläkaren igen imorgon för att borra igen. Jag är så himla rädd :( famförallt för bedövningssprutan, de är ju värst. Jag är som en liten barnungen då, får tårar och stänger munnen hahaha. MEN DE ÄR SÅ LÄSKIGT.


For you're information så ska jag köpa gymkort för första gången!! Är helt excited :D
Så imorgon tar jag med mig träningskläderna till skolan och sedan går jag direkt efteråt.

ha de bra ;)
  

Tandläkare!

hej alla fighters, hahah så roligt att säg. Iaf allt bra med er?
Jag mår däremot lite dåligt, känner mig på pissit humör. Har gjort de ett tag nu, är bara allmänt deprimerad. Man får väl hoppas på att de går över snart.
Men men, kom just till skolan efter ha varit hos tandis. De borrade så nu är en tand lagad, men ska till baka ditt i januari då en till tand måste lagas. Så jag ger er ett tips, VAR NOGA MED TÄNDERNA! ät inte godis och drick inte läsk hela tiden som jag gör. Annars kommer ni sluta som mig, som går till tandläkaren varannan månad förfan!
Efter tandläkaren gick jag och köpte lite kläder igen! har slösat jätte mycket senaste veckan. Me´n de gör mig på glatt humör för stunden.

Igår var jag hos doktorn för jag tog spruta emot livmodershalscancer, och de gjorde så jävla förbannat ont. AHH!! jag dog :(

och senare idag blir de bio. Funny people blir de tror jag. Vi har studiedag imorgon så de är okej men inte så värst länge eftersom ska på rättegång kl 9. Men 1 timmes sovmorgon blir de iaf, inget att klaga över.

men men ska ta och käka min banan nu och ta och läsa min engelska bok kanske.

Ha de gött gott folk ;)

//Linda

KOM IGEN NU!!!

Hej bloggen! inte mkt o skriva, plugget tar över. Gäster nu. Match om 30 min och läggdags efteråt.

Om ca 35 minuter spela Barcelona mot Inter. Nervositet beskriver hur jag känner nu. Det är antingen att vinna eller försvinna. Kom igen Barca,visa upp den fina fotbollen ni kan spela. Zlatan och Messi börjar på bänk vilket är synd. MEN KOM IGEN NU FÖR FAN!!!!

FORZA BARCELONA




 FC BARCELONA, världens bästa lag helt enkelt!


Emilia

Hello girls! Imorgon hade jag, Sofia och Linda tänkt att gå på bio, vi ska se Funny people den börjar kl 18.05. Häng på om ni vill, vi träffas vid OKQ8 kl 17.30;) Svara om ni kommer i det här inlägget;D

Peace out!

Västerholm snart

Hej people! Victoria här

Jag är inte i skolan idag, eftersom att jag vaknade för en liten stund sen bara. Antar väl att det är så det går när man ligger och messar tills klockan är 3 och man ska upp vid halv 7, så jag får helt enkelt ta och skylla mig själv. Känns lite onödigt att gå nu på min sista lektion och få ogiltig frånvaro från skolan nästan hela dagen när jag istället kan stanna hemma och sjukanmäla mig.

Ska istället möta Camila snart för att dra till Västerholm och hälsa på, ska messa en klasskompis och se om vi kan dra till biblan och plugga lite efter. Men nu måste jag rusa, kommer inte hinna möta Camila halv eftersom att jag inte ens börjat fixa mig! Hoppas hon läser detta och förstår, hehe.. :P

PUSS.


Beyonce - New shoes :)

ÄKTA vänskap ♥


Alla världens storheter väger inte upp mina vänner :)
Elevensisters - always and forever


plugg (Dylan)

hallå där alla läsare :D

jaa som Victoria sa så var vi på fest igår BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA hahah den var skiit rolig jag säger bara jag kastade inte bort min lördag som det har hänt att jag har gjort på en del fester. Idag så har jag bara pluggat, Dona kom förbi en stund och vi pluggade tillsammans en stund men sen var hon tvungen att gå sedan så har jag bara vilat och läst i boken som jag just nu håller på och läser "twilight - engelska versionen"

Här kommer lite bilder från denna vecka och min outfit från festen :


 dagen innan matte provet : Aldijana(som hde festen igår), Agnieszka och carola som gömmer sig

dagen innan matte provet(observera att alla har matte böcker framför sig och krigar igenom alla talen) : Josefin och dona


dagen innan matte provet: JAG! som nästa blir galen på alla matte-tal jag behövde räkna hahahah Linda ser du mitt move i den övre bilden ? Den vaaar ...... INTE till dig den här gången så var glad hahahahahah

Min outfit till festen igår :

 


Jag märkte att min midjekjol påminner lite om Megan Fox's klänning


Victoria: Borak

Hej bloggen
Nu är jag hemma, äter tårta :D Det har varit en lååååång dag och dagen (natten) är inte slut än. Vi har nämligen en massa gäster som är här och firar min pappa som fyllde år förra veckan. Trevligt trevligt, men lite jobbigt. Ska därför gå och möta min granne snart I think. En snabbis bara, vi får se vad vi hittar på och vad som händer. Vill egentligen bara sova, är så jäkla trött. Men det är sms som håller mig uppe. Bra det iaf (Y) :)
Den här dagen har som sagt vart väääldigt lång. Det började med att jag vaknade, åt frukost och började städa mitt rum efter det. Det såg ut som om en bomb fylld med kläder landat där i. Det gör det iof fortfarande, TROTS ATT JAG STÄDADE I TVÅ TIMMAR OM INTE MER!! -.- Men men, iaf bättre än hur det var innan. Efter städningen åkte jag till Skäris och mötte Linda, köpte ett par grejer, sen skyndade jag hem och började fixa mig, åt och umgicks lite med gästerna vi som hunnit komma. Var så jävla stressad alltså, usch!
Aja, efter att jag var klar så började jag röra mig utåt, mötte Emilia, Linda och Nevena. Vi åkte till en fest, där Dylan var. I början var det rätt tråkigt, men sen hade vi så jävla kuuuuuuuuul alltså, VERKLIGEN!! Hahahah, en massa skratt och annat.
Men men, igår var jag ute med Emilia, Luis och Zeid. Väldigt skoj, det var ännu en galen dag för oss. Haha. Luis drog förresten världens bästa skämt. Ni skulle bara hört. börjar garva varje gång jag tänker på det alltså, FYFAN! HAHA, men vad skämtet är stannar mellan oss som var där =)


All the crazy shit I did tonight,
those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
that would be the best therapy for me.

Emilia

Heeey People! Whats papin? Hahahha! Här händer inget väntar bara på att min frukost ska bli klar:) Idag så ska jag inte gör något speciellet inte på dagen iallafall.. Jag ska bara titta på film, spela, njuta av livet, spela, njuta lite till och sen är det nog dags för att börja fixa sig. Senare ska jag, Vicotria, Dylan, Nevena och kanske Linda ut FUNNY! Haha Har typ inget mer att säga.. JOOOOOOO jag är den första som skriver idag:D

Tråkigt inlägg menmen.. Haha peace out ha en kulkul dag!

20-11-09

måste bara säga att today was a good day och inte som i förra inlägget då jag sa att morgondagen skulle bli min dag.. för de blev de ju inte! Kunde inte vakna på morgonen och när de är dags för att gå till tb så hör jag min mage prata HÖGT och får världens ont :( inte bra, så skippade första lektionen och sedan skjusade min bror mig till skolan. Jag fick också årets första IG! men faktiskt så är de inte hela världen, för provet var mer som ett läxförhör som man behövde få alla rätt på. Men ÄH de är shit samma.

Iaf åter till idag. Var i väster som sofia berättade om och skulle prata om ni vet. Jag va team´mate med ali och vi gick runt i klasserna. De va så kul för han är liksom helt hjärndöd i huvudet säger till alla gå inte de svåra linjerna, bli inte advokat eller läkare, gå praktik. Riktigt förstör männiksors drömmar. Hahaha, men skratt shit mycket.
Efter att ha ätit världens godaste mat i skolan, gick vi till centrum där jag köpte en kofta och en vanlig basic lång ärmad tröja.
ni får se, kläderna imorgon (:

och en sak till. Är så jävla trött på människor som ljuger hela tiden. Grejen är den att de ljuger dig rakt upp i ansiktet. förfan ingen skam i kroppen, nej men seriöst är så less på de. Man ser ju att de ljuger, man konfrenterar de och man får en påhittad historia som verkligen inte håller. Står verkligen inte för vad de gör.
Har bara en sak att sig de, BLÄ!!

nu ska jag gå med mojen, hahahah, till Sofia. Så ni får ha en jätte bra fredagskväll.

peace and harmony - LINDA

Friday

Har precis kommit hem, va i kungens kurva..
Köpte en tröja, men vet inte om ja ska ha kvar den haha.
Idag var jag i min gamla skola (väster) vi pratade typ med 9:orna om gymnasiet, sen pratade vi med 7:orna om att de inte är bra att skolka och massa sånt.

Ska snart ta och göra lite matte, och sedan kolla på tv
Här är iallafall tröjan ja köpte:

De är en "spetskofta", den är typ genomskinlig, ska ha ett färgat linne under i typ rött som ja tror skulle bli skit fint :P

Ha de bra
/sofia

Winta: sviniiis

Heeeej allihopa ! :D det var ett tag sen jag skrev... har haft skit mycket att göra i skolan.. läxor/prov oså -.- Assso jag orkar verkligen inte, det är fööör mycket. fetaste lusten att bara hoppa av men neeejnej haha !! Aja.. de är väll bara att bita ihop hähähä :(
Iallafall, de har häntväldigt mycke på den senaste tiden... tex de som vicky skrev innan .. att några av oss tjejer sjöng för alla läraren  i Västerholm, det var riktigt kul att träffa alla, man fick flashbacks såådär alla roliga minnen där osåå haha lyckat blev de iaf ! 

Idaaaag i skolan så fick jag sprutan emot svininfluensan,  Jag var såå nervös över att ja skulle ta sprutan för att vissa  som redan har tagit sprutan sa att det gör skiiiit ont... Men neej det gjorde verkligen inte ont enligt mig iaf haha, det gick skit snabbt.. In o Ut på en gång haha iallafall.. men nu börjar det kännas lite.. min arm är skit svullen och de gör ont lite då och då.... aaaaaja de går väll över snart :)

ska upp och laga pannkakor nu, juuuumiie :D

pööööösssssssss

trey songz


<3

Victoria: HAPPY!

Halii hallååå
Hur är det med er allihopa? Med mig är det alldeles strålandeeeee!:D:D:D:D Haha, alltså mitt humör går väldigt mycket upp och ner nu för tiden har jag märkt, feeeeta humörssvängningar. Igår låg jag och grina för att skolan går så jävla dåligt och jag vill hoppa av, och idag är jag så glad att jag bara inte kan sluta le, herregud haha. Sitter och garvar för mig själv för typ ingen anledning, så glad är jag x)
MEN IAF! :D Idag var jag i skolan, var inte det igår. Gick istället till biblan vid 5 tiden som jag skrev att jag skulle, med min klasskompis, och sen hitta vi Dylan och Linda där också :) Så pluggade vi med dom också. Eller aa alla andra pluggade typ, jag pluggade inget :( Kan inte plugga förfan, de går bara inte!

Aja iaf, idag efter skolan gick jag till Bibbis och Ereegs skola, alltså Internationella Engelska, den ligger ju också i Skanstull, precis som min skola :) Gick dit med tre vänner från min skola som också känner folk i IE. Bibbi hade slutat så vi gick runt lite i skolan sen åkte vi hem.
Lite senare åkte jag till Skärholmen och köpte lite kläder och annat, sen efter det åkte jag till Ikea med mamma och köpte saker till min garderob, (det är en walk-in-closet, så tro inte att jag är ett wierdo som går o köper saker att ha inne i en vanlig garderob?:P) Haha, iaf vi var där tills dom stängde, sen kom pappa och hämta oss och vi åkte hem. Nu sitter ag på min säng och lyssnar på Britney :):), ska duscha snart och sen lägga mig och sätta på Alpha Dog och somna till den :)

Ingen av tjejerna har skrivit om detta (konstigt nog), men i måndags så var några av oss tjejer i Västerholm och hjälpte till att arrangera en liten "tack-föreställning" eller vad man nu ska kalla det, till lärarna. Det var en överraskning för dom, dom hade ingen aning om någonting och trodde att dom skulle på föreläsning i aulan, men så blev det inte. Istället fick dom en liten föreställning som ett litet tack av några av oss elever som gick ut nian förra året, året innan det och några av de som går i nian nu. Alltså 92or, 93or och 94or. Vissa sjöng, andra spelade piano och vissa höll tal. Riktigt lyckat blev det iaf! Efter föreställningen gick vi alla till aulan där det blev lite tilltugg och fika :) Nice vart det iaf.
Här kommer iaf lite bilder från den dagen :)

Söta Camila =)


De allra flesta tror jag, på genrepet!


Camila, Linda och Mona


LindaBinda & VickySlicky. VI BJUDER PÅ DENNA! :O:P


Winta, jag, Linda, Mona och Camila


Jag, Sofia, Winta, Linda, Mona och Camila - bakom scenen


Tuffa brudar hahahah


Monal (Monas lillasyster :)), Emilia som inte ville vara med på bild, och Catherines huve haha :D


Söta Cathyy


Jag och Wintish :)
 

Min outfit den dan. Jätte dålig bild, i know, men batteriet på kameran hann dö innan jag fotade min outfit. Så det fick bli en dålig bild med webcamen =(


Måste bara tillägga att Bibbi också var med den dan, men hon lyckades på något sätt inte fastna på bild! Konstigt nog...

Klockan börjar ticka nu, ska nog börja avsluta. Ska till Västerholm imorn, och efter det kanske jag drar till skolan, om jag hinner det. Har prov i Företagsekonomi imorn, och jag har inte ens öppnat boken, vet inte ens vad kapitlet handlar om. Fyfan alltså, typiskt mig :( Men men, ska inte låta det förstöra mitt humör som det gjorde igår, för idag är jag GLAD! :)

Förresten, har ni tänkt på att oftast när det är något man inte får göra/lovat sig själv eller andra att inte göra, så lockar det som mest, och bara för att man inte får så ska man alltid få en massa chanser till att göra det man inte borde just då? Gud så frustrerande, så känner jag just nu!
Nu babblar jag på för mycket, ska ta en dusch och sen bums i säng!
Puss på er :)

Videoblogg från i helgen


Haha, kolla Dylans tumme i slutet :D

//Victoria

Sofia här

Hej på er, de va ett tag sen ja skrev men ska bli bättre, haha inget ja bara säger.. typ :P
Snart är de HELG!! Så skönt..
Idag var jag i skolan, sedan gick jag till centrum med Camila. Hon köpte massa kläder, och jag en tröja:)
Imorgon ska några av oss till Västerholm..

Här kommer bilder:
 Ett par örhängen från Indiska.
 Min tröja som ja köpte. 
 Min och Emilias klass haha.
 Lindas katt haha



Ni får ha de bra, good bye!

GLEE CLUB ROCKAR

tittade typ precis på serien GLEE assu ni kan inte fatta hur mycket jag garvade under en scen i filmen där dom uppträder med låten "push it" assu damn visste inte att en vit kille kunde shake som en av killarna  gjorde HAHAHAHAHAH (till mina grannar förlåt om mitt höga skratt störde er sömn).
Personerna i serien sjunger så vacker det e helt sjukt :O vill också fan kunna sjunga lika fint en dag haha (aldrig) 

jag säger bara jag VERKLIGEN rekomenderar er att checka in en här länken: http://www.youtube.com/watch?v=V5UPaLDkFgM&translated=1

/Dylan

ps. e det ngn mer än jag som tittar på det här?


Linda

hej gott folk!

Sitter nu och är lite inne på datan för att kolla upp vår blogg, länge sedan man gjorde de faktiskt. ¨Så jag tänkte whata heck ( vet ej hur man stavar, rätta mig gärna ) då kan jag lika gärna passa på att skriva ett inlägg.

Så.. har suttit och gjort matte och bild i evigheter nu bara för att jag ska känna mig duktig och inte känna skuld för att jag inte sitter och pluggar på svenskan. Hahah och jag ska säga er, det funkar faktiskt (:
Nej, men jag har ett oförberett prov på ANTIKEN någon gång innan jul, men jag gissar på imorgon och jag har inte ens läst häftet. MEN jag har försökt, men somnar ju varje gång jag börjar... så de är liksom inte mitt fel som "christine" säger hahah

Har sovmorgon imorgon, missar datan YEY!! är helt överlycklig, får vakna halv 9 och jag som vaknar halv 7 annars, så ni kanske förstår mig. Och så blir det pannkakor till lunch, så de känns liksom som de kanske kommer blí min dag imorgon!!

Well, de va inlägget. Skoj va. Men nu är de dax för One Tree Hill

Juste måste bara säga att Egypten inte kommer med i VM igen! :( är helt ledsen

sov så gott nu, de ska jag ♥ 

chris brown CRAWL


Feber feber feber :(

Hallå där allihop, Nevena här

Ligger i sängen o tänkte skriva ett inlägg. Chris Brown-Crawl spelas just nu. Huvudet värker verkligen och jag ligger med feber. Det har varit en helvetes natt och det slutade med att jag somnade runt 7 imorse.
Igår tog jag 08.30 i skolan, sprutan emot svininfluensan och jag var helt livrädd. Jag trodde seriöst att jag skulle dö. När jag steg in i rummet och satte mig på stolen o såg sprutan så var jag inte rädd. Jag var bara rädd för vad som skulle hända efteråt. I alla fall.. Hon satte sprutan i mig och jag kände knappt något. Reste mig sedan upp och mådde hur bra som helst. Så fort jag gick ut från dörren så snurrade allt runt mig, jag var yr och helt knäsvag. Jag började gå lite och skulle till bordet vart hela klassen satt o pratade, o så ramlade jag nästan. Jag skyndade mig in till rummet vart sjuksköterskan var för att jag var så rädd. Jag såg ingenting framför mig,allt var vitt runt omkring och jag kunde knappt prata,jag typ föll i hennes armar. Så dem la mig på en säng och gav mig tabletter. Efter en tid så mådde jag bättre. Det var hemskt. 
Senare mot kvällen började jag svettas och jag tog tempen. Jag hade 39 i feber. Oh crap! haha :/ så har inte sovit en enda minut i natt...
Helvetes spruta! Men, det blir väll bättre hoppas jag.
Aa men detta var då min lilla historia om hur det var att ta sprutan. Usch
Nu väntar jag på att mamma ska göra klart fruktsalladen med glass. Mums!



saknar er tjejer





Puss,God natt


Sen till skolan

Victoria här.
Jag sitter hemma och surfar runt lite på facebook fast än jag egentligen redan har börjat, började 10. Vet inte riktigt varför jag sitter hemma, det bara blev så, HEHE. Eller aa vi har mentorstid nu, i 1 timme och 20 minuter, och vi gör ändå inget viktigt där så det är inte så viktigt att jag är där då? Aja men ska gå om ett stund iaf, i slutet av lektionen o se om jag kan smyga mig in i klassrummet och låtsas som att jag vart där hela tiden, och kanske få närvaro då :D Mina planer asså ♥ Haha :D  Efter mentors lektionen har jag två till lektioner och sen slutar jag! :) Och efter skolan ska jag gå med Berra och plugga i biblan, är nog på tiden att jag börjar sätta igång med plugget förfan... Så tjejer om ni också behöver plugga och läser detta innan ni kommit hem från skolan eller så, så är de ba att komma förbi biblan och plugga med oss :)

Nu ska jag börja avsluta och stänga av datorn för att snart bege mig av till skolan :( Men först två bilder på mig som jag tog alldeles nyss:


Lockade håret, det är så gulligt med lockigt kort hår tycker jag, haha :)
Smell ya later, PUSS! :)


Victoria: Söndag

Tjena sötisar

Hur är det med alla där ute som läser vår blogg? :D Själv mår jag alldeles prima :)
Sitter och lyssnar på musik och njuter av livet :D Två låtar som jag bl.a suttit och lyssnat på ett bra tag nu:





One love med David Guetta och Estelle, och Bad romance med Lady Gaga. Hon är så coool! Lady Gaga alltså. Men gillar inte henne på något sätt ändå. Haha, vet inte hur det går ihop, menmen.
Dylan har redan berättat vad jag i stort sätt gjorde igår. Trevligt hade jag det iaf! I fredags var några av oss som sagt på bio och såg Paranormal Activity, filmen var så gryyyymt jävla bra, sjukt läskig också. Efter det så var några av oss ute ett tag till och bara tog det lugnt.
Det var meningen att jag skulle gått på bio idag med, med min syster, men eftersom att det är typ heeeelt fullbokat överallt så blev det inget! Vi ska antagligen gå på tisdag istället, (kan ej imorn, pga en hemlig sak ni får veta imorn, som några av oss tjejer är inblandade i =)) för jag vill verkligen se 2012, som vi egentligen skulle sett idag! Hoppas bara att det inte är lika fullbokat då med... Såhär såg det ut när vi skulle beställa biljetter (de röda prickarna är där det är upptaget och de vitgråa prickarna där det är ledigt, för er som inte vet, hehe) :


Skandia biografen


Heron City kl 20.30



Heron kl 21.00


Rigoletto


Sergel


:( ... Aja, det får väl bli på tisdag, var verkligen sugen på att gå på bio idag, men men. Är glad ändå, ska snart åka till skäris (för andra gången idag faktiskt) för att köpa något att ha att äta tills när det blir filmkväll här hemma lite senare istället. Blir väl Alpha Dog som jag ska se som vanligt, har blivit kär i filmen :D Men snart blir det väl någon ny film jag får upp ögonen för, det brukar vara så med mig och filmer, hehe.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen antagligen dra till Skäris, men först lite bilder från igår :)



Snygging påväg hem på tåget


Trött Vickylina påväg hem


Nu måste jag rusa iväg, puss puss! :)

hemma ska börja plugga (Dylan)

hallå alla söta bloggläsare :D

Kom typ hem precis från en "leta-efter-vinterjacka"-tur med mamma haha assu ni kan inte fatta hur mycket jag har letat efter en vinterjacka assu jag har gått runt i affärer i flera veckor utan att hitta ngt och jag har frågat runt folk om vdom kan ge mig tips men idag SÅ HITTADE JAG MIN SKATT (metafor). Vid sidan om så hittade jag en midjekjol från HM (den nya kollektionen, inte Jimmy Choo) och igår när jag var ute och handla så hittade jag en kavaj som jag LÄNGE också har letat efter haha.

Igår så var jag på fest hos några klass kompisar (det var typ "kalas" men vi kallar ju inte det nu när vi är äldre haha) och påvägen hem så mötte jag upp Victoria hon hade varit i Cafe 60 med nevena och ngn mer och vi gjorde sällskap hem :D .


kjolen

btw. om ni undrar vilken jacka jag köpte (haha speciellt ni som har haft samma problem som mig att hitta jacka) så blev det en mörk marinblå Canada Goose parka

love<3

Igår, Sofia och Linda


HAHAHA lindas "outfit"
De är jag som har sminkat henne, som ni kanske ser :)
(jag vet att jag borde bli make up artist, eller va de nu heter)

Mer bilder och sånt kommer sen.. nu ska ja gå ha de bra!

Haha

Här är ett videoklipp på några fångar i ett fängelse i Filippinerna där dom dansar till låten Thriller med Michael Jackson. Skit grymt och kul :D Videon har blivit känd på youtube så många har säkert sett den, men iaf, enjoy! :)


Sofia här

Filmen va skit läskig! hahah specielt i slutet..
Har skit ont i huvudet, tror ja har feber:( så ska sova nu.

Lite bilder från idag:


<3

haha


Sov gott!

ereeg: "it is now your friday"

hej alla söta :)
jag börjar få huvudvärk av allt chillande idag. började 8.10 idag, hade biologi sen rast och matteprov som jag trodde skulle vara lite lättare. en tjej i klassen höll på med mvg-frågan i 45 minuter! för mig gick det bra :) man ska alltid tänka positivt.
jag slutade 10.50 så jag fixade lite mat, tittade på tv och nu sitter jag med min tékopp, blir dum av allt sittande..vill ut och röra på kroppen! jag har en tendens att alltid blogga när jag har bråttom någonstans. med det sagt så ska jag snart rolla som winta alltid säger, till centrum för att hjälpa mami med en sak och sen fixa mig inför kvällens äventyr ;)
önskar en en fin eftermiddag och tjejerna en trevlig bio-kväll. puss♥


jag och isaac med en av mina favoritrestauranger i bakgrunden :)

Fredag- sofia här

Godmorgon på er:)

Ja ska snart möta Emilia, vi ska åka till St: eriksplan för att möta upp klassen sedan ska vi alla spela cybertown och äta i taco bar mums haha.
Efter det så ska ja till Västerholm ett tag och sedan blir de bio :)

Och imorgon blir det plugg plugg plugg! Åh, har matteprov på måndag och har nästan inte gjort någonting..

Aja ha en bra dag!

3


Officiell video på Britneys låt 3

TJABBA

Hallåå där!! Nevena här :)

allt bra med er bloggläsare? med mig är det väll okej, tröttsamt o slitet... Sitter just nu o pratar med Vickan på msn o vi klagar på hur jobbigt allt är, och det är det verkligen. Är ritkigt skoltrött och bara väntar till nästa lov. Men jag håller ut.. Denna vecka har ändå varit ganska chill, inga prov men ett fåtal läxor. Men däremot så väntar 3 veckors helvete, och det börjar nästa vecka. BLÄÄÄ!

Började skolan 11 idag med engelska där vi håller på med ett projekt sen så hade jag 2 lektioner till och sen så slutade jag. Kom hem, vilade, till gymmet lite senare, tränade i typ 70 minuter, kom hem och åt som aldrig förr!! nu sitter jag här med en kladdkakebit MUMS!



tänk om man hade en sån här... fan va soft!



Elevensisters ska på bio imorgon och jag kan inte följa med, de suger... Saknat er tjejer, ni får ha det så kul :) o hoppas att ni överlever för dem sägr att det är en av tidernas läskigaste filmer. HAHAHA SOFIA ATT DU ENS VÅGAR GÅ :O du vet att jag o du e en av dem rädda, haha.



en bild som vi tog i skolan, jag o sötisen saadet :)


jag o Eren på lektionen, gangsters :)


nu ska jag lägga mig o prata i telefon en stund sen så somnar jag :) puss o godnatt







ereeg: math test

tjejer! SAKNAR ER!!! det var så längesen vi gjorde något och när det äntligen händer att alla ska träffas så kan jag inte komma..blä.
det jag istället ska göra på fredagskvällen är att träffa några kompisar i stan för fika och kanske bio, ska bli trevligt det med!
nu sitter jag här och bloggar när jag egentligen borde göra mig redo för att åka till pappa♥
kvällens planer är PLUGG och sen lite PLUGG för att runda av med en smula PLUGG. trevligt? lite (a) matte är ganska kul. min klass har prov imorn på fem kapitel i boken! håll tummarna för oss :)
önskar iaf er en riktigt fin kväll..


var med klassen och bowlade under lovet.
vad tycker ni? ser vi ut som mattesnillen? :)


Kom på en plan...

HEJSAN, Victoria här igen. Kom precis på en alldeles strålande idé =D Eller en plan, som jag föredrar att kalla det. Kommer alltid på planer, TUUUUNGA planer, om nästan allt. Mestadels som har med mig och mina vänner att göra, alltså planer för oss, olika grejer vi ska/borde göra osv. Som tex just nu har jag och Emilia tunga planer inför helgen, PGA MIN HJÄRNAAAA =D=D Höhö.
Aja, åter till planen jag precis kom på! Nu är det såhär, att jag har matte klockan 10, men den lektionen är bara en halvtimme lång.. Och efter det har vi lunchrast. Och efter det har vi matte igen! I 40 minuter, alltså lunchen är som en rast i lektionen, så lektionen är uppdelad. Hajar ni? Det tror jag att ni gör. Iaf, så eftersom att jag är såååå trött, så borde jag inte gå på den första matte lektionen som är en halvtimme lång, eller hur? :O Det är ju bara onödigt, kommer ändå bara somna där... Så då går jag till den efter lunchrasten, med nya laddade batterier för att jag ska snart sova bort min trötthet en stund. Och det är inte så att jag missar matten helt idag, kommer iaf få något gjort. TÖÖNGT va :D Ååååh, min hjärna är så bra ibland, hihiiii :) Så jaa, jag stannar hemma en stund längre, ska sätta på film och somna en liten stund. Vi hörs väl senare eller något,
PEACE ! :)

*TUMMEN UPPPP* FÖR ÄNNU EN AV MINA KÄNDA BRILLIANTA, GENIALISKA PLANERRRRRR :D:D

Victoria: Försenaaaaadddddd

Hej bloggen

Sitter hemma just nu och surfar runt lite på internet och lyssnar på musik :) Borde egentligen vara i skolan just nu, vi börjar 08.30 och jag sitter hemma. Hann inte till första lektionen och vi blir inte insläppta om vi kommer sent. Så jag missar Företagsekonomi lektionen på en timme och tjugo minuter, men jag ska på nästa lektion istället, som börjar 10. Har matte då. Orkaaaaar verkligen inte gå egentligen, för jag är så jäkla trött att jag håller på och somnar här, och slår snart pannan i tagenterna. SÅHÄR:

-.- !!!! Haha, och snart måste jag börja röra på mig för att hinna i tid till skolan.. :( Torsdagar är de längsta dagarna vi har också, börjar 8.30 och slutar 14.30. Inte särskilt lång skoldag egentligen men den längsta jag har iaf. Tråkigt värre. MEN MEEEEEN, snart är det ju HEEEEEELG förfaaan, haha och varje gång jag tänker på det, blir jag genast gladare och får ett STORT leende på läpparna. Helger är världens bästa uppfinning, hihi :D Inte för att det är en uppfinning, men men. Bland det absolut bästa som finns =)
Nu ska jag stänga av datorn och börja göra mig lite smått i ordning för att dra till skolan. PUSSSS PÅ ÄRSLET!


Jag just nu, fyfan vad man ser att jag verkligen är astrött, buhuuu :( Haha

sjuuuk (Dylan)

hallåååå

Som ni vet så är det typ "säsong" nu att ta svin influensan vaccinet som faktist inte kändes något alls att ta HAHAH ni skulle ha sett mig när jag skulle ta den så här var min konversation med skolsyster:

- jaa, nu kommer jag att nypa lite i armen på dig
(jag vänder mig  bort mot armen som hon ska ta på sprutan på och börjar tänka på helt random om hur jäkla kallt det har blivit ute) - okej
-Ja nu e det klar
-VAA har du tagit den ? e det klart nu ?
(hahah eleven. kan säkert tänka sig min chockade min och mitt frågetecken på ansiktet)
- jaa
- OMG jag kände fan ingenting hann äns inte att tänka på att jag skulle få sprutan


Jaa  så nu så sitter jag här hemma med värsta huvudvärken (feber?) som är en utav biverkningarna och så har jag jätte ont i armen så det blir inge skola för mig imorn :(.

11-11-09

sitter nu och kollar på grey's anatomy som jag väntat på hela dagen, otroligt bra.

iaf har varit så himla deprimerad sedan jag kom från Egypten. De första man gör när man kommer till Sverige är att välkomnas av kylan och på de bli sjuk. Jag har varit hos doktorn och de värsta är att de inte vet ett piss om varför jag mår som jag gör!
Från början var de bara hög feber och så men nu är de en massa annat. Ni vet den där känslan då man är shit bajsnödig? krampar i magen, gör så jävla ont... SÅ KÄNNS DET!!!  hahah, lite roligt.

iaf ska tilll doktorn igen imorgon, så får hoppas på att de hittar felet :)

åh varför deprimerad, känner mig ensam förfan!! Har suttit ensam i en veckan nu nästan och gjort ingenting. är helt efter i skolan så de känns helt onödigt att börja ens. Blir helt stressad när jag tänker på de, får mer ont i magen än vad jag har och allt känns piss :(

men slut på klagandet nu, ska fortsätta kollan nu för reklamen är slut för andra gången. älskar den serien, drömmer om att jobba där!


måste bara säga någon som sett paradise hotel reklamen som säger i slutet " jag vet att du vill kolla "
 hahah så kul, men blir sådär måste kolla. man blir som hypnotiserad!! men slut på allt de hära nu

hoppas ni alla har de bättre än jag <3
// linda

Emilia

Hejsan, har egentligen inget speciellt att säga mer än att haha lyssna, idag så satt jag Sofia och en tjej i min klass(Dashini) och snacka om artister, lyssna på musik och såå.. Hahaha sen så bah säger sofia:
S -Amen hallå visste ni att Rihanna och Usher är på g? (det stod i en tidning)
D -Vaaa? är det sant men vem är Rihanna?
S, E -Vaa, vet du inte vem Rihanna är?
D -Neej? Säg inte att ni menar Hanna Montana?
E, S -HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!

Det var så jävla kuul, och värst av allt var att hon var seriös hahahha sen så efter ett tag när vi pratat lite så bah ahaaa Rihanna!!!
Hahaha och Dashini är så SÖÖT! Om ni ser henne kommer ni digga henne groooovt!!:D

PUSS&KRAM ses inte på stan!;D

OMG!! TJEJER LÄS!!!!

Den här fredagen, alltså den 13 så ska vi ju på bio! Vi ska se Paranormal Activity..
Vi tänkte reservera biljetter imorgon klockan 09.00 :P SÅ SVARA idag!!
Vi reserverar bara så många som har svarat, so you know.

Vi ska gå på den 21.15 eftersom vi inte hinner gå på den innan, för vi ska gå till västerholm och de..

/ EMILIA

Mona

hej hej, det var ett tag sen jag skrev och anledningen till det är att jag inte har haft något intressant att skriva om så jag ville inte tråka ut er, inte för att jag har någonting att skriva om idag. Idag så har jag två prov  (hitory+italienska) och svenska presentation så jag har inte sovit idag alls utan har bara suttit uppe och pluggaat sååå jag e jätte jätte skittrött. Jaa har inget mer att skriva om ,min hjärna e helt tom men nu ska jag fortsätta med pluggandet,önska mig lycka till och be till Gud att jag blir godkänd på båda proven =).
god natt eller godmorgon!!
<3


Victoria: FAVORITER

Här kommer lite låtar som konstant spelas i mina hörlurar och högtalare just nu. Favoriter helt enkelt. ENJOY! =D

Sonic Palms - On the beach


Mariah Carey - Get your number


Britney Spears - 3


Tristes tigres - We so fly (walls can't stop us)


Kylie Minogue - Love at first sight


Medina - You and I




I´m back

Haha jag glömmde lägga in lite bilder från lovet, som ja aldrig la in förrut:

Coola tjejen me hennes nya mössa! haha

Om ni undrar varför hennes hår är så snyggt, så e det liksom jag som har lockat de :)

Min o Bibbis! mums

Dylan, haha vår kebab var helt kall :(

dagen innan Dylan åkte, hon tände lite ljus så de skulle bli lite myspys :P

Winta, haha hon och Bibbi va riktiga inbjudare den där dagen -.-

Jag och halva dylan, haha


Sofia här


Är skit sugen på de här just nu, de va så gott!!

Idag på morgonen, eller ja morgon och morgon men typ runt 2 gick jag till centrum med dylan.
Såg hennes hår, de va skit fint!
Efter det så har jag och Linda bara pluggat, vi tittade på top model också, eller inte jag utan linda satt själv i mörkrets ensamhet och jag plugga i ett annat rum.. haha tönt hon är.

Nu ska ja väl ta och lägga mig, om ja kan somna

Good night ;)

officiell bild på min nya hårfärg (Dylan)

 
Före.

Efter.

.







Två inspelningar från i helgen:D!

alicia keys


Alicia Keys nya låt och den officiella videon, vad tycker ni om den?

Victoria: Lördagsöndag

Jaha, så är det söndag igen och helgen är typ över. Klockan är ju över 12. Den här helgen har gått väldigt snabbt. Helt okej har den iaf vart, igår var jag med familjen hela kvällen, hos min farbror och åt middag och bara hade det super trevligt. Och idag var jag ute på lite nya äventyr med min tvillingsyster Emilia. Kom hem för någon timme sen, eller aa typ 1-2 timmar sen :)

Har lite tråkigt just nu så jag lekte lite med webcamen. HEHE, me right now, =)
     

Nu räcker det med egobilder, börjar bli lite tråkigt haha. Ska kolla på Alpha Dog nu, för andra gången idag! :D Sååå bra film. :) Hoppas jag blir tröttare av att se den, är rätt pigg just nu. Som jag skrivit förut är jag en nattmänniska, men det har blivit lite bättre, försöker att sova tidigare. Klockan är fan redan 3 :O så typiskt mig att glömma bort tiden. Haha, aja nu babblar jag på för mycket känner jag, så jag säger GODNATT OCH SOV GOTT EVERYBODY =D det ska jag också om ett tag :)
PÖSSSSSSSS


.


.


min hår färg( Dylli)



den här färgen har jag tyyp (och jag kan SVÄRA på att jag inte visste att Kenza hade färgat den innan hallååå jag var i kurdistan = ingen internet hahahaha )

Dylli hära :D

hallååå det var länge sen :(

just nu är jag hemma hos mina kusiner kommer att vara kvär här hela kvällen så det blir inget "festande" idag (hahah men det gör inget festen igår var så rolig att det blev som två fester om ni fattar ? )  juste som ni kanske inte vet så när jag kom hem från kurdistan så hade jag färgat håret :D , jag e super nöjd och hoppas att den hära färgen kommer att funka fraam över:) .

Som jag berättade igår så var jag på en fest hos en klass kompis i sandsborg(?) hahah vet inte om det riktigt hette så haha men det var SUPER roligt lärde känna mycket nytt folk fast det enda negativa var att jag senare mot kvällen blev heeeelt seg eftersom att jag bara hade sovit 6 timmar (vilket inte är OKEJ för mig assu;) )

(lägger ut min outfit fr idag och min nys hårfärg när jag kommer hem )

love




Cool roliga dumma tatueringar

                    


Ägg!



                                                <3 
 Ps. Kolla Sofias morgonrock!

Emilia

Halo!! Ser att ingen har skrivit idag då får jag bli den första:D Idag har jag inte gjort något speciellt.. Jag var i skolan, sen åkte jag och Sofia snabbt till godisbåten efter det åkte jag hem och jag råkade somna.. Haha så jag sov i två timmar sen gick jag upp käkade sen tittade på Idol:)! Idag i skolan så fick vi tillbaka våra vård prov och med.. prov, gissa vad? Jag fick Vg på vården och Mvg på med.. Haha töng eller TÖNG. Linda och Sofia fick Mvg på båda jävla smarthuvuden! Sen något mer som hände i skolan? Jag somnade på lektionen skit pinsamt haha:(
Justejuste IDOOOL, Mariette fick stanna hon är så duktig! Rabih hahahaha, lite sorgligt att han åkte ut för nu har jag ingen att skratta åt, han sjunger som en baby och ser ut som en hahaha! Och såg ni alla killar som gräät hahhaa, det var ju roligt! Nu sitter jag hära, ska nog snart titta på step up tror jag:D

Nu får ni massa bilder!


Denhär bilden säger men än 1000 ord haha:D


(VARNING FÖR STARK BILD, RISK FÖR BLINDHET OCH HYPNOTISERING) Hahah här har ni Ali, han sa: ''tänk att vara tjej och att ha tuttar såhära'' hahahah! Han kommer döda mig om han ser det här.


Haha, jag vet jag och mina bilder på maat:D Men det är väl härligt!


En bild på Luue från lovet, hans öra var skiit rött, det syns inte så bra på bilden men det var iallafall därför jag tog den här bilden haha:D


Ännu en bild från lovet, jag och Victoria var på väg till buss-stationen och så hittade vi en krossad nutella, våra hjärtan var lika krossade som den här burken haha</3


Juste, glömde lägga upp mina skor som jag köpte förra veckan, snygga va? Det är inte äkta haha erkänn att ni trodde de:P? Dom kostade bara 200kr, för att vara mer specifik 199kr. Skiit bra dom är från Belle Shoes.


VÄRRLDDDEEENSS godaste maaaaat! Nästan:D


Hahaha, den här dagen alltså!!


Victoria tvingade mig ta det här kortet och får inte glömma kolla hennes röda läppstift på skeden-.- HAHAHA:D


Kolla vad jag såg när jag skulle på toa, vi är bara tjejer i klassen och det är bara tjej-lärare.. Och det är bara killar som tar upp sittsen sådär, deeeet betyyyyder aaaaatttt AAAAAAAAHHHHHHHH:O:O:O!!!

Haha det var allt från mig nattinatti<3!


Victoria: Torsdag

Hello babes

Idag har jag vart i skolan, vilket jag inte var igår. Försov mig typ. Haha, typiskt mig. Ska bli bättre på det iaf, min mentor sa idag att jag blivit varnad för att få indraget studiebidrag. INTE bra. Så jag får helt enkelt börja skärpa mig.
Hur som helst var vi med klassen i Kungsholmen idag, angående Ungdomsparlamentet. Vi var där hela dagen och  hade inga riktiga lektioner. Nice var det iaf!
Efter skolan åkte jag till Skärholmen, var med Berra och två av hennes kompisar en stund, sen rörde jag mig mot Västerholm.
När jag kom hem så hade vi fått lite besök av lite släktingar som kom för att äta middag och umgås lite bara. Nu har vi ätit klart och jag ligger och kollar på film med mina två små kusiner Stephanie och Johan. Vi har även proppat i oss massa godis och pepparkakor. Christmas time is getting closer and I can FEEEEEEL it =D Okej, kanske inte riktigt än, men snart iaf! Mysigt! =)

 
Jag, Steffi och Johan :)



De tog med sig tre av sina favorit filmer - Pocahontas, De Tre Små Grisarna/Ferdinand och någon Nalle Puh film. MINNEN! Hihi, det är iaf dom vi kollar på nu =D

ereeg: i have a confession to make

hej tjejer och alla läsare!
jag har varit frånvarande i några veckor nu eftersom att jag suttit fast i en hiss!!!
helt otroligt, men sant. jag var på väg hem från skolan en sen fredagskväll då ett monster tillfångatog mig för att jag hade pluggat för mycket och sa att jag inte fick komma ut föränn jag varvat ner lite.
när jag befallde monstret att släppa ut mig så skickade han mig upp och ner i hissen tills jag mådde illa och blev sjuk. hur jag rymde därifrån är en annan historia... men nu sitter jag i mitt vardagsrum och dricker c-vitamin för att inte bli sjuk (igen). när jag druckit klart ska jag läsa i min bok De Små Tingens Gud och plugga lite matte (Schh...säg inget till monstret)
Citat: "This is a true story..." den som lyckas klura ut vem jag citerar skriver jag ett helt blogginlägg om(skriv svaret i kommentarerna, med namn)

blogginlägget är tillägnat vickan stickan som fyllde år den tredje, GRATTIS♥


Det Läskiga Monstret


Det Läskiga Monstrets Kompanjon


Jag, uttråkad i hissen, som hade ett vägguttag med laddare

puss

Sofia här igen.. haha

Tänkte lägga in lite bilder :D :D
Jag har lite tråkigt de är därför..



Vackra Winta på modevisning :)

På Beyonces konsert


haha spexfotot

Wintas fest 2008

På min och ereeg födelsedag förra året

När vi va små :)


hejdå!



Sofia här

Är inte trött alls, så sitter här framför datan -.-

Tänkte lägga in en bild som vi tog idag innan bion:

Victoria som köper godis..
Hon glömde hennes godis i min väska... och de betyder...
Mohahaha :)


SÅHÄR KUL HAR VI PÅ MSN JUST NU




Emilia

Hejhej! Idag var jag eldig från skolan som Sofia sa tidigare, det var så jävla skönt att få sova uuuuut! Eller jaa nästan iallafall-.- min mama ringde och väkte mig klockan kvart över tolv typ.. Efter att jag vaknat och de så gick jag och fixa nordeakort och ID-kort. Efter det så drog jag och mötte Mona hon skulle käka sen kom Sofia och Victoria vi kollade på This is it den var så JÄVLAAAA TÖÖNG, den som inte har sett den gå och se den ni kommer ångra er annars!
Imorgon så slutar jag 11.30:D:D:D:D!

Peace ouuuuut!

winta : plugg hela veckan

åååååååååh nåra av tjejerna har kollat på this is it filmen!!! vill också fan, aja ska nog kolla på den om de ens finns platser kvar! Idag så hade jag redovisning om en gud Afrodite, skit enkelt och det gick jätte bra ehhehehe helt stolt :D och imorgon ska vi ha en debbat grej.. olika partier kmr att delta typ, Min grupp är Moderaterna -.- hoppas det går bra!!  Och på fredag har jag fucking matte prov om Skala hahahhahahahah fuckfuck! :(


Sofia här

Tjena
Idag hade jag ingen skola.. sov ut, så sköööönt! Och imorgon slutar jag typ halv 12 !! :D
Idag vacinerade jag mig för svininfluensan haha -.- fast de gjorde faktiskt inte ont som tur va.

Nu ska ja snart gå ut, ska möta Mona, Emilia och Victoria vi ska på bio, This is it.

ha en bra dag


ÅR 1999/2000 - vårt första år på västerholmsfriskola!

FÖRSKOLEKLASS A


Camila ska även gå i denna klass, men tyvärr så var hon frånvarande denna dag!

FÖRSKOLEKLASS B


FÖRSKOLEKLASS C

stackars emilia, hon var lonely!

Här har ni läsare lite bevis på att de flesta av oss känt varandra i över 10 år. Och för oss tjejer, ja ett gott skratt skadar väl inte? De här var så länge sen haha. Tjejer haha , jag ber er kolla på AHMED haha komedi på hög nivå. kolla hans kostym, jag kan sätta 10000000 kr på att han inte äger en sån idag. hahaha sen KOLLA DANIEL, hahahahahahahhahah.. vääääääääärldens sötaste. melanie haha är också rolig.. asså jag dör.. men lindas sexy blick dödar hahahahahhahahahah.
HAHAHA JAG HOPPAS ATT NI INTE HELLER MISSA ARANS POTT FRISYR HAAH SÅ KLOCKREN
/ BIBBI


Sofia här

Kom hem för ett tag sen.. var som vanligt i skolan och sedan i min gamla skola haha :)

IDAG så fyller Victoria år, hon har redan grattat sig själv här i bloggen haha men ja säger det med :P
GRATTIS VICTORIA!

En bild på när vi va små, på min gård haha

WIIIIINTA : Måndag -.-

heeeeeeeeeeeeeej allihopas, jag mår bra :D hur mår ni? ähähää .. idag har jag varit i skolan... hade ett fucking prov i idrott( G prov) som va ganska enkelt men grejen är att man måste få rätt på alla frågor för att kunna få G... aja får se vad resultatet blir  nästa vecka. vi slutade efter lunch idag kl 11 meeeen nejnej ja va tvungen att stanna i skolan för att jag hade utvecklings samal kl 2 haha och de gick väll helt Ok haha men ska iaf förbättra mig och höja mina betyg tills nästa termin,spiiikat!!!! :)   åkte hem med pappa och sooov diiiirekt!!  Imorgon har jag muntlig redovisning om  kärlekens och skönhetens gudinna Afrodite ;)  asso den här veckan har vi så myckeeeeeet plugg på g !! en massa prov och läxor, asso orkar verkligen inte!!
det var min tråkiga dag de -.-
peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez<3


VICTORIA SÄGER GRATTIS PÅ MIG SJÄÄÄÄÄÄÄLV!!!

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva ut i hundrade år. Ja visst ska jag leva javisst ska jag leva javisst ska jag leva ut i hundrade år, ETT FYRFALLE LEVE FÖR MIG FÖR JAG LEVEEEEEER, HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAAAA!!!!!!!
Hihiiii =D Nu har jag fyllt sexton för klockan är över 12, GRATTIS PÅ MIG SJÄLV! :D:D:D


Hihi =D

Emilia



En inspelning från höstlovet:D

Bajbaj<3

2 november, första skoldagen efter lovet.

Tjabba!
Nevena här.
Har inte skrivit under hela höstlovet men jag passar på att skriva lite nu innan jag ska börja plugga igen.
Höstlovet var väll helt okej. Gjorde inget speciellt passade på o vila bara. Jag var ute ett par gånger, var på bio o var på fest.
Man skulle egentligen behövt flera veckors lov men näee den turen fick man inte. Just nu vet jag inte vad jag snackar om. Är helt slut i huvudet och bredvid mig ligger en hög med böcker. Vad ska jag börja med? Uppsatsen i engelskan, läsa ut engelska boken eller plugga till spanska provet? illa illa... Aja, bäst jag sätter igång i alla fall! Planerar o lägga mig tidigt ikväll... Men först.... Jag verkligen saknar 9an och vår klass 9B. Satt i klassrummet idag och tänkte på hur det var i grundskolan. Allt var mycket bättre o roligare. Men ajaa livet går vidare.
Ni får ha en fortsatt trevlig dag
Peace

en bild på mig o Emilia innan festen


Emilia&Sofia

Hello:D!
Gissa vilka som fick 4poäng från MVG på so provet:D:D:D VIIIIIIIII=Sofia, Emilia, Linda!!! Det är tööngtönnga grejer!!!!
Det gjorde våran dag mycket, mycket, mycket bättre:D!


RSS 2.0