hihihi

hallå alla söta där!! vi är fett mobbade seriöst, måste göra lite pr för vår blogg hahahah
iaf, hur mår ni? själv så mår jag väl helt OK men något har hänt som gör mig en aning nervös och de liksom pirrar i mig ( säger man så?) Iaf, nu återstår de att se resultatet :D

nja vet inte så mycket mer. Idag var jag på praktiken, de är soft. fast gick upp fucking klockan 5! helt hysteriskt.. fast jag somnade där en stund haha, bra intryck va?!

aja, thats about it.

ha en bra dag, och till er tjejer- hör av er så kan man väl hitta på något i helgen.

puss/ linda

Victoria

Hej bloggen :). Hoppas alla tjejer mår bra. Själv mår jag helt okej, börjar bli lite sjuk känner jag :(
Jag ligger och lyssnar på massa skön musik, inget särskilt. är rätt så trött just nu, trots att jag sov efter skolan i kanske 3 timmar. Inte bra, men efter det här inlägget ska jag gå förbi köket och plocka något att äta, har inte ätit sen typ efter skolan nån gång kom jag på :P sen ska jag ta en dusch, borsta och allt de där och lägga mig, så somnar jag förhoppningsvis!

Och tjejer vet ni vad jag har börjat göra, är jättestolt!! Varje morgon går jag upp en timme tidigare än vanligt och promenerar i ca 40 min. Det är jätteskönt och en underbar start på dagen! Man får också en bra morgon &dags rutin, man börjar lägga sig tidigare, vakna tidigare och så.
 
Nu ska jag gåå, så jag inte lägger mig allt för sent, trots att jag sovit lite redan. Imorgon börjar jag 12, och har en lektion, liite onödigt men men. Efter skolan ska jag nog till kyrkan :)
Love you girls!!



Emilia, Winta & jag i lördags natten till söndag, då vi precis kommit hem efter lite partyparty och körde en sleepover hos mig :)

festarna

hej! förlåt för att vi ej bloggat på ett tag men vi har varit lite upptagna och jag tror faktiskt ej att vi behöver säga vad vi gjort det kan ni nog räkna ut själva.., men okej då ni får fem bilder som ledtrådar!
Vi har haft det så jätte roligt, men vi var så jävla bakis dagen efter alltså, så jävla jobbigt läge.. Blame it on the alcahol och no more tequila för oss alltså, illamående bara vi säger det!











syns nu ska vi planera inför helgen!!!!!;D u know what we mean

E.S

Hej vi ville bara säga hej så nu säger vi det hej!

TRÖTT

ÄR TRÖTT PÅ DOMMMMMM!!!

RSS 2.0