v i ccccccc

Tjenamorsssssssssssssssssssseeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh

heheheheheh how is life treating youuuuuuuuuuu???? LOOOOL. har vart fett schitzad idag, venne vad de med mig. Pratar med Camsson aka. Camila sitter o asgarvar fast än de inte är en bra dag. min mobil e lite cpskadad kan inte lägga in bilder just nu hade tänkt göra de.

imorrrrrrnnnnnnnnnnnnn tar jag jag sommarlov FETT SKÖNT. de ska firas såklart. boom boom boom WEHO!!


dom hälsar förresten, klart de också vill va med i elevensisters bloggen ;) (de här va den ända bilden jag kunde lägga in från min lur btw, söta va)


orangehårig!!

jag har blivit orangehårig efter ett mycket misslyckad färgning!! :( ser ut som jag vet inte vad hahah, så bibbi du behöver inte göra de där på iphonenn, för jag är en ginger who do have a soul!!! jag dör; hahah längtar till jag åker så de hinner lägga sig hoppas jag :)

hej svejs! /linda


hej på dig din söta fisk

HEJ alla snyggingar!
Cami och sofia här chillar galet.. Nej men camila skulle hem till mig och hämta sina saker MEN jäkla inbjudare bara stannar kvar -.- Hon lura mig där!
I alla fall, idag hade jag (sofi)bara en lektion, sedan åkte jag och emi till stan och på vägen hem träffade vi Monal och var lite i centrum.. Sedan har jag bara städat och så tills camila bjöd in sig :D
Cami har varit hemma. hahaha gullet inget liv tjejen har yao
nu ska vi slänga in en bild på Camilas nya hårfärg
troll
/ camiiii och sofiiiii

.

jag är riktigt trött på livet just nu, (haha glädjedödare) vill bara bort just nu.. så beställde biljetter igår till norrland, my hiding place verkligen.



älskar den här låten, jag vet inte. den liksom ger hopp :)

peace and harmony
//linda

bus-ereeg

tänkte slänga in ett inlägg BARA FÖR ATT jag egentligen borde plugga (busigheten) hihi :)
vad har jag gjort idag? vaknat, gått till skolan, haft EN lektion, kommit hem och sovit igen haha
jag kom precis på att det är restaurangernas dag snart här i stockholm så jag passade på att skicka iväg ett sms till flickorna nyss (kan ni vidarebefordra till dylan o camila? har inte deras nummer) fett tungt o dra till kungsan nån dag då det är fint väder nu under det här minilovet och chilla och äta med tjejerna. det är ganska många restauranger som kommer ha sina tält där så man kommer ju typ kunna välja mellan allt :D hoppas många är på :)
hur som helst, tillbaka till "pluggandet" hehe
Puss o kram
fikar lite lätt haha

VISCA BARCA!

Är super duper glad just nu!! barca vann och var utan tvekan helt bäst idag och Gud vilket spel !!! :D iaf va egentligen meningen att jag skulle på bio med resten av tjejerna men de fick liksom istället bli hemma kväll med familjen. de är klart att man är tvungen att kolla på finalen och favorit laget, tråkigt bara att man inte kollar lika mycket på fotboll :(
ojuste vannn 400spänn, alla i familjen satsa på vem som skulle vinna och ställningen. Jag gissa på 3-1 till barca och guess what?! det blev just 3-1. är man tung eller vad!!
Ähh jag har känsla för det här hahah. :D

anyways hoppas ni hade roligt tjejer, men faktum är att ni missa en tuuuuuunggg match verkligen!!




Peace and Harmony
 // Linda

 


linda och sofi här

Hej nu har vi äntligen bakat klart för idag! Vi gjorde 50 cuppcakes! Vi ska nämligen fika med våran klass imorgon, MUMS!
de var allt för oss! ha de så bra vi hörs!
mumsiiiiiiga es muy rico
hahahha orkar inte
nu avslutar vi dagen med en chris brezy pic. :D
hasta la manana

:D

suuuuuper bra låt!
/sofiii

Hemmablogg: Erre :)

Tja tja bloggen :)
Idag stannar man hemma eftersom att man känner sig lite dålig. Passar på att plugga nu när jag har en massa småuppgifter att göra innan vi får gå på sommarlov. Bland annat en utredande artikel i svenska, 2011-katastroferna i ledarskap och lite matte inför integralprovet på fredag. Supermys!
Hur kan sommarlovet vara så nära men samtidigt såååå himla långt bort? :(
Ha en toppendag tjejer ♥
Man vill ju liksom kunna ha på sig brillorna för att det faktiskt
är soligt ute och inte för att stajla på en bild haha

Location (bajtar Bibbi fniss)

just nu befinner jag mig på toan!! tror jag blivit magsjuk eller något!! alltså, mår inte bra.. min mage skriker verkligen :( usch jag tycker så synd om mig.



hasta manana!!
 // linda

Victoria

Hej alla söta! hoppas folket mår bra.

längesen man skrev, som Ereeg skrev igår blev jag uppmuntrad av Bibbi. Hoppas detta varar då.
Jag är rätt så seg just nu, har inte gjort något särskilt alls idag, bara ruttnat hemma, bakat kladdkaka och kollat på bad girls club. 1 vecka kvar tills betygen sätts, då börjar sommarlovet för min del men det finns så galet mycket att göra fram till dess. aja aja, här kommer lite mobilbilder

kladdkakan jag baka idag :)


haha knäppa tjejer






Lydia Vic & Sanna i helgen






mmm, glass & frukt


Hannas birthday, Sanna, Vic & Olivia


Jag & Chanti hos Hanna


En såndär solig dag. Minii & jag



Slänger in lite London bilder också, 23 april - 3dje maj

Det blev en hel del taxiåkande. Jag och Manal


Efter en lång natt satt McDonalds på hotellrummet perfekt


KFC var ändå bäst


Mycket taxiresor som sagt. Men vi hade kul på dem


Selma och Manal



Selma Vic Manal




Utanför Nando's, mumsss. Jag Selma Thandy




SAKNAR LONDON! nu ska jag gå gråta typ. herrååååå

Mobilblogg: Erreberre här ;-)

Tja tja bloggen! Efter en lång bloggtorka blev vi alla uppmande av Bibbi igår att börja skriva igen, so here I am! Just nu sitter jag på tunnelbanan i hopp om att hinna till dagens första lektion. Ni vet när man ska äta frukost och fingrarna lever sitt egna liv och slår på teven helt plötsligt? Behöver jag säga mer än så? Haha Hur som helst så behöver jag plugga lite nu, hörs i kväll hoppas jag. Oh, nu gick en förskoleklass på. Hjälp! <3

Jag Kommer.



Denna låt gillas!


RSS 2.0