ereeg: förlåt bibbi,mamma,eleven,alla lärare,mig själv etc.

alltså.... hmm. vet inte hur jag ska förklara det här. behöver lätta på hjärtat
men okej nu kommer det. ni vet när man typ planerar på morgonen att plugga och göra en massa saker som man måste hinna med? och sedan hinner med hälften och efter det fastnar framför teven och sen datan? och klockan blir över 01.00? på en söndag? behöver jag förklara mer?
alltså seriöst. fan vad jag har slarvat med tiden idaaaaag. den bara flög iväg. saken med mig är att jag inte har en så stark vilja, så trots att jag ibland verkligen behöver hinna med en massa så händer det inte. behöver någon som ständigt pushar och ger mig feedback. men egentligen ska det inte vara så. man ska kunna planera och ta ansvar för sina studier och mål. och sen är det ett plus i kanten om man försöker att INTE trycka i sig en massa skräpmat och onyttigheter från gårdagens middag. träna har jag gjort idag men skalan på träning och mat blev typ 1:6.
hur som helst, när jag tänker efter så var det jäääkligt länge sen som jag bara slappade, ni vet bara chillade hemma utan att röra ett finger. och vet ni vad? jag tycker att jag förtjänade den här dagen för bara gud vet när det sist var som jag unnade mig lite vila. det är så mycket som pågår nu med skola, jobb, träning och annat samtidigt, så det känns som att jag under lång tid inte har fått pusta ut en stund.
men, men. man får inte sitta och oja sig över det förflutna. jag ska ta vara på det här ögonblicket och se det från den ljusa sidan: nu har jag krafter nog för att orka kämpa den här veckan istället för att fortsätta som vanligt och bara bränna ut mig. får kämpa på. håll tummarna för mig :)
för övrigt så har jag faktiskt haft en riktigt supermysig kväll. har suttit på små moln och drömt mig bort som man kan komma på sig själv med att göra ibland. tittade på mbc (arabisk tv-kanal) på något program där "gästartisten" var specialiserad inom psykologi, och han berättade att när tjejer pratar med någon och gillar den signalerar de ut det genom att dra luggen/håret bakom örat. samma signal för killar ser man när de sitter ner och börjar dra ner tröjan i svanken. riktigt intressant. psykologi är ett av mina favoritområden så jag kollade upp allt detta på internet och hittade en ganska bra sajt.
för en och en halvtimme sen var det 31 januari 2010. nu är det 1 februari 2010! det gillar vi! månaden februari är kort och den brukar gå snabbt, det är alltid bra för då närmar vi oss sommaren med en hel månad.   blää aså vet inte vad jag skriver kan inte tänka ordentligt, är fööör trött och det märks nog på sättet jag skriver så nu går jag och lägger mig i min sköna säng. ska kolla om jag kan slänga in någon bild. puss&god fortsatt natt ♥



solstrålar är ALLTID sköna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0